counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу


Переглядів: 109


Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу

Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає виникнення проблем та хвороб. Захиститися від негативного впливу в силах кожного, якщо дотримуватись певних правил.

Негативна енергетика дуже небезпечна — поспілкувавшись із її джерелом, ми заражаємось їй і передаємо її оточуючим. Побачити негативну енергію неможливо, її можна лише відчути. При цьому рівень чутливості до негативного впливу у всіх різний, що також важливо враховувати.

Так, люди, які мають підвищену чутливість, інтуїтивно уникають подібного спілкування, проте навіть ця група людей хоч-не-хоч може заразитися негативом. Саме тому потрібно постійно «тримати вухо гостро» та визначати енергетично небезпечних людей, а також зміцнювати власне біополе. Нижче наведені поради допоможуть вам дізнатися, як спілкуватися з негативними людьми, щоб захищати себе від їх впливу.
Класифікація негативних людей
Енергетично небезпечних людей можна поділити на три категорії.

Агресивно налаштовані люди. Агресори виявляють ненависть не лише відкрито, а й таємно, використовуючи всілякі маніпуляції. Такі особи намагаються навмисне зруйнувати життя, підпорядкувати своїй волі, змусити жити за своїми правилами.
Негативно налаштовані люди. Несут негативний настрій, заражаючи їм оточуючих. Вони постійно скаржаться на життя, говорять лише про себе та навантажують своїми проблемами. Спілкуючись із такими персонами, можна втратити віру у краще, інтерес до життя, цілеспрямованість та рішучість.
Енергетичні вампіри. Люди, які живляться як позитивною, так і негативною енергетикою. Зазвичай вони зачіпають людину, провокуючи в неї емоційні спалахи. Спілкування з ними може спричинити невдачі, матеріальні труднощі, розлад у сім'ї та інші проблеми, що виникають буквально через дурниці.
Як спілкуватися з негативними людьми
Не всі люди можуть постраждати від негативу, але знати про те, як відобразити і убезпечити себе від негативного впливу, важливо для підтримки душевної рівноваги та успіху у справах. Опірність до впливу небезпечних людей можна виробити, якщо дотримуватися низки правил.

При знайомстві з людиною, чия поведінка видається скандальною або агресивною, слід тримати дистанцію. Не варто відповідати на його словесні атаки або образи, інакше можна потрапити в неприємне становище, стати жертвою глузування чи приниження.
Важливо навчиться виходити із конфліктних ситуацій, а не загострювати їх. Позитивне настроювання створює ідеальний бар'єр від негативу. Люди з переважанням негативу обходять стороною тих, хто щасливий і впевнений у собі, а отже, не зможуть завдати непоправної шкоди.
Не відповідайте на провокації, не будьте податливими до впливу, залишайтеся спокійними. У будь-якій конфліктній ситуації важливо не роздмухувати конфлікт з агресором, вести розмову звичайним тоном. Таким чином вдасться відбити атаку негативу, адже така людина чекає на свою хамську поведінку, за відсутності якої заспокоюється і починає шукати нову жертву.
Не виправдовуйте неадекватну поведінку людини. Не погоджуйтесь з ним і ніколи не вимовляйте фрази на кшталт: «Я дуже добре тебе розумію». Це небезпечно, адже людина таким чином намагається знайти ваші болючі точки. Тим більше, що за допомогою цієї фрази ви переносите чужі проблеми та негатив на себе.
Делікатно, але різко вкажіть людині на її реальне місце у світі, пояснивши йому, що від її вчинків та слів виходить негатив.
Не ділитеся планами та мріями з малознайомими людьми, особливо якщо вони виявляють нездоровий інтерес до вашого життя. Тримайте в секреті інформацію про свою роботу, заробітну плату, особисте життя, успіхи. Для обговорення подібних тем є близькі та перевірені люди.
Найлегшим способом відображення є схрещування рук або ніг під час розмови з людиною, від якої виходить негатив. Таким чином ви замикаєте контур свого біополя, не допускаючи у ньому витоку.
Езотерики рекомендують також користуватися захисними амулетами та оберегами від пристріту, псування та будь-якого іншого небезпечного впливу.
Існує теорія, що вплив негативних енергій більшою мірою схильні ті люди, які самі відчувають негативні емоції, наприклад злість, ревнощі, ненависть. Тому перш ніж захищати себе від негативного спілкування, необхідно провести роботу над собою та своїми почуттями.
Головною метою людини, яка бажає захиститися від негативного впливу людей, є максимальне послаблення сили цієї енергії. Необхідно ігнорувати або віддзеркалювати негативні вібрації оточуючих. Особливо це стосується різного роду прокльонів та образ. Корисно регулярно очищати енергетику, заряджатися позитивом, читати молитви чи носити прикраси-талісмани. Все це допоможе захистити себе під час спілкування із негативними людьми. Якщо негатив пробив пролом у біополі, його необхідно зняти і повністю відновити енергетику. Будьте щасливі


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів
/-0,35731410980225-/ /-pc-/
Top