counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як очистити голову від ментального бруду: 4 способи


Переглядів: 93


Як очистити голову від ментального бруду: 4 способи

Ментальний бруд є практично у кожної людини. Йдеться про страхи, невпевненість, негативні програми і так далі. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як цього можна позбутися.

Досить часто джерелом негативних думок та ментального бруду стає негативна енергетика, що накопичується у нашому організмі. Є чотири знаки, якими наше тіло попереджає нас про це. Далі ви дізнаєтесь, як боротися із негативом.

Вимовляйте афірмації
Слова та думки грають визначальну роль у боротьбі за місце під сонцем. Ментальні проблеми означають, що людина сама себе налаштовує на негатив. Якщо нам не вдається знайти кохання, це результат того, що ми говоримо самі собі «я нікому не потрібний/не потрібна», «я погано виглядаю» і так далі. Афірмації - це позитивні висловлювання, які покликані боротися з нашими проблемами. Їх треба повторювати собі якнайчастіше.

Наприклад, якщо ви хочете знайти роботу краще за ту, що у вас зараз, потрібно говорити собі:

«я гідний/гідна хорошої роботи»;
"моїх навичок вистачає для того, щоб працювати у кращому місці".
Якщо ви не можете знайти кохання, знайдіть причину. Якщо ви сумніваєтеся у своїй красі, кажіть собі частіше:

«я подобаюсь собі, отже, я подобаюся людям»;
«я випромінюю любов, тому заслуговую отримати її у відповідь».
Складати афірмації просто. Потрібно, щоб вони були короткими, ствердними, без частинок "ні" і слова "ні". Вони вимовляються тепер, ніби ви вже отримали те, чого хочете. Якщо ви забуваєте їх вимовляти, вішайте собі як нагадування стікери на дзеркало, шафу, двері тощо. За деякий час негативні програми почнуть відступати.

Перестаньте спілкуватися з негативними людьми
Оточення в більшості випадків є головним джерелом невпевненості в собі та іншого ментального бруду. Навколишні вселяють нам, що ми чогось не гідні, чогось не можемо.

Перестаньте спілкуватися з тими, хто каже вам, що ви чогось не вмієте, не можете. Це можуть бути просто негативні люди, які сумніваються в тому, що наше життя буде кращим. У них завжди все погано, тому такий настрій передається і вам.

Само собою, просто взяти та викреслити зі свого життя деяких людей не вдасться. Доведеться терпіти їх і далі, але можна перестати сприймати їхні слова як істину. Перестаньте також зустрічатися в конфліктних ситуаціях. Негативні люди можуть робити вас нещасними, вибиваючи з колії грубістю. Не підтримуйте їх. Обходьте стороною тих, хто прагне лайки та бруду.

Займіться спортом
Фізичні навантаження допомагають обходити стороною все найгірше. Під час занять спортом людина просто перестає думати про щось. Це дуже корисно в ті періоди, коли вас щось глине.

Вчені давно дійшли висновку, що спорт підвищує вміст гормону щастя в крові людини. Біг, походи в спортзал, поїздки на велосипеді або навіть прості вправи вдома — це робить нас щасливими на фізіологічному рівні. Звісно, ​​через це йде геть ментальний бруд. Дослідження показують, що люди, які регулярно займаються спортом, на 50-60% рідше страждають від депресій.

Зміцніть інтелектуальну активність
Дуже важливо займатися тим, що надихає вас. Це може бути вивчення чогось нового, читання приємної книги, перегляд цікавого навчального фільму тощо.

При цьому дуже важливо перестати вбирати в себе інформаційне сміття із соціальних мереж та телевізора. Це ускладнює навчання та забиває голову зайвими негативними думками.

Насамкінець експерти сайту dailyhoro.ru радять вам почати освоювати медитації. Вони нічого складного, але ефект буде просто неймовірний. Найголовніше, що вони допомагають дуже швидко позбавлятися негативу. Якщо причиною негативних думок є стрес, скористайтеся медитаціями для його зняття.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,28618001937866-/ /-pc-/
Top