counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Грошова магія: з чого роблять найдієвіші обереги для фінансового благополуччя


Переглядів: 68


Грошова магія: з чого роблять найдієвіші обереги для фінансового благополуччя

Обереги для фінансового благополуччя потрібні кожному з нас. Удача не завжди слідує за нами по п'ятах. Іноді вона залишає нас з якихось невідомих причин. Саме в такі моменти варто покладатись на талісмани.

Більшість талісманів працює пасивно та включається поступово. Якщо потрібно швидко розкрити грошовий канал, то можете скористатися мантрами, обрядами та практиками залучення фінансового потоку.

Червона нитка із вовни
Цей фінансовий талісман прийшов до нас із Китаю. Вовна - натуральний матеріал, який притягує фінансові потоки. Найсильнішим він буде у червоному кольорі. Цей відтінок - сильний магніт фінансів і успіху, якщо вірити філософії фен-шуй.

Таким чином, у червоній вовняній нитці задіяні одразу дві важливі складові успіху. Нитку можна пов'язати на руку або просто покласти на робочому столі. Найкращий варіант — носити її із собою або на собі, тому що в такому разі успіх буде поруч навіть коли ви в дорозі чи на важливій зустрічі.

Талісман від грошового дерева
Є рослина, яку називають грошовим деревом або, по-науковому, товстуном. Якщо відірвати листочок і висушити його, можна зробити сильний талісман.

Досить просто покласти його в гаманець на кілька тижнів. Після цього його можна витягнути та залишити на робочому столі. Листя цієї рослини - дуже потужні обереги від неправильних рішень. Вони допомагають під час здійснення покупок, підписання важливих паперів.

Монета чи купюра
Експерти зазначають. що самі гроші є фінансовими талісманами удачі. Головне, щоб монета чи купюра була пов'язана з чимось важливим. Це може бути перша зароблена тисяча рублів, монета якоїсь іншої держави, подарована купюра.
Можна також провести спеціальний обряд, щоб зарядити монету чи купюру. Для цього потрібно просто покласти її на місячне світло в Повний місяць. Вона зарядиться потужною енергією нічного світила, ставши сильним оберегом та талісманом.

Золоті та платинові прикраси
Із золота роблять талісмани багатства та успіху. Для цього вони мають бути круглими або мати сферичну форму. Йдеться, наприклад, про кільця або підвіски у формі кулі, овальні або круглі кулони, сережки.

Платина є більш універсальним металом. З неї можна робити як обереги від нещасть та фінансових труднощів, так і талісмани удачі. І в першому та в другому випадку можна вибирати будь-які форми виробів.

Бурштин та турмалін
Бурштинові прикраси та інкрустовані камені цього типу відмінно підвищують фінансову удачу і дають людині більше мотивації. З таким каменем на шиї чи руці людина навряд чи вирішить здатися. Можна носити його навіть у портфелі чи сумці. Бурштинові підходить золото - з ним він поєднується найкраще.

Турмалін чудово працює з будь-яким металом. Це камінь, що допомагає приймати правильні фінансові рішення. Він оберігає людину від проблем на всіх рівнях, дає натхнення та силу волі.

Гаманець-талісман
Із будь-якого гаманця можна зробити щасливий талісман. Точніше, потрібно правильно його вибрати. По-перше, необхідно, щоб він був квадратною або прямокутною формою. Другий найважливіший момент – колір. Червоний гаманець – найпотужніший талісман фінансового благополуччя.

Деякі купують чорні або сині гаманці, і вони теж непогано впливають на фінансові потоки, але червоні виявляються ефективнішими. Гаманець приноситиме удачу, поки в ньому є гроші. Не витрачайте все до останньої копійки. Нехай там завжди залишаються монети чи купюри.

Цитрусові
У східній культурі цитрусові є найсильнішим талісманом удачі, джерелом життєвої енергії та сил, а також фінансовим оберегом. Перше, що спадає на думку - лимон або апельсин. Їх можна вирощувати як домашні квіти.

Цитрусові можна використати і по-іншому. Наприклад, можна висушити лимонні, мандаринові, грейпфрутові або апельсинові скоринки, покласти їх у вовняний мішечок. Мішечок розмістити на робочому столі. Він залучатиме фінансові потоки.

Також корисними будуть ароматичні палички та будь-які запахи цитрусових. Вони допоможуть менше втомлюватися, робити більше роботи та процвітати у фінансовій сфері.

Користуйтеся потужними фінансовими талісманами, щоб ніколи не залишатися без допомоги удачі в питаннях грошей та роботи. Намагайтеся стежити за нашими фінансовими гороскопами, щоб правильно планувати справи.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
більше матеріалів
/-0,28316712379456-/ /-pc-/
Top