counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

5 корисних ранкових ритуалів: заряджаємо день на успіх та везіння


Переглядів: 56


5 корисних ранкових ритуалів: заряджаємо день на успіх та везіння

Ранок - найважливіша частина доби, і від того, як воно пройде, залежить весь день, що залишився. Якщо ви щоранку встаєте в поганому настрої і мрієте якнайшвидше закінчити цей день, то проблему потрібно негайно вирішувати за допомогою 5 простих ритуалів.

Правильне початок дня - закон успіху та везіння. Наше самопочуття, мотивація і навіть удача — все це залежить від того, з яким настроєм ви зробите крок у новий день. Ранок - ваш козир, адже воно належить тільки вам, тому спробуйте зустрічати його усвідомлено, і ви помітите, як швидко істотно зміниться життя. Пропонуємо вам 5 корисних ритуалів для правильного ранку та успішного дня.

1. Правило першого будильника. Вставати треба з першого будильника - це негласне правило, яке вчить самодисципліну. Науково доведено, що самоконтроль з раннього ранку активує зони мозку, що відповідають за силу і рішучість, що заряджає успіхом на весь день, що залишився. Але не схоплюйтеся по будильнику відразу. Приділіть кілька хвилин м'якому пробудженню: помасажуйте голову, мочки вух та обличчя – це допоможе зняти сонливість.

2. Невелика розминка. Прокинувшись, вирушайте підстрибувати на кухню, щоб випити склянку води. Дрібні стрибки - відмінна розминка для організму: вони допомагають остаточно прокинутися, розігнати лімфу, позбутися нічної набряклості, а вода пробуджує органи, готуючи організм до активної роботи.

3. Заряд енергії. Вранці навіть п'ятихвилинна зарядка стане джерелом сил, бадьорості та відмінного настрою. Пострибайте ще, зробіть кілька присідань. Вибирайте найлегші вправи, що не потребують енерговитрат. Не лінуйтеся вкотре зробити 2-3 нахилу просто так. Потягніть м'язи. Ранкова зарядка триває лише кілька хвилин, а енергії дає весь день.

4. Смачний сніданок. Раннє піднесення можна полюбити, якщо почати з малого, — зі смачного та повноцінного сніданку. Тим, чий ранок наповнений сімейними турботами та біганами, ми радимо спробувати техніку успішних коучерів - готуйте все необхідне з вечора і вставайте на 10-15 хвилин раніше, щоб приготувати собі сніданок і із задоволенням його з'їсти до того, як прокинуться домашні. Такий підхід дозволить почуватися ситим і задоволеним практично до обіду.

5. Позитивний настрой. Без цього день не стане вдалим. Найкраще з цим пунктом справляються духовні практики: медитація, мантра, афірмації, але якщо ви це не практикуєте, достатньо подивитися у вікно і сказати: «Сьогодні буде чудовий день, успіх і успіх мені забезпечені». Перед виходом з дому посміхніться собі у дзеркалі, запам'ятайте себе таким і постарайтеся залишитись таким до вечора.

І бонус: для того, щоб ранок був бадьорим, а день вдалим, важливо розуміти, заради чого ви встаєте зранку. Знайдіть собі якщо не ціль, то хоча б мотивацію для раннього підйому. Вирішіть особисто для себе, заради чого чи кого вам хочеться вставати щодня. Що вас надихає? Що наближає вас до мрії? Відповіді на ці питання направлять вас і підкажуть, у якому напрямку вам потрібно йти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів
/-0,39686989784241-/ /-pc-/
Top