counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як збільшити фінансовий потік: енергетичний спосіб залучення грошей


Переглядів: 68


Як збільшити фінансовий потік: енергетичний спосіб залучення грошей

Грошова енергетика міститься не лише у зовнішньому світі, що оточує нас. Використання власних ресурсів допоможе кожному перестати відчувати фінансові труднощі.

Існує безліч способів розбагатіти. Активні дії та роботу можна підкріпити магічними ритуалами чи змовами. Однак для того, щоб енергетичні канали нашого біополя змогли залучати фінансове благополуччя, необхідно пам'ятати і про внутрішній настрій.

Енергетичний спосіб залучення грошей
Будь-яке бажання є джерелом енергії. Щоб енергетичний посил почав працювати, не можна постійно думати, що вам не вдасться заробити багато грошей. Необхідний позитивний настрій і віра у власні сили, тому першим пунктом для тих, хто хоче набути фінансової незалежності, має стояти зміцнення власного біополя.

Відомо, що грошова енергія любить активних та впевнених у собі людей. Використовуйте свої амбіції для того, щоб налаштуватись на розкриття внутрішніх резервів та направити всі дії на активну діяльність. Ваша сміливість допоможе вам розпочати рух до багатства.

Практика показує, що ті, хто знає ціну праці та грошам, найчастіше виявляються щасливчиками, яким усміхається Фортуна. Жодного секрету в їхньому везінні немає: вони просто вміють посилювати енергетичний грошовий потік, торгуючись, підвищуючи ціну за свої послуги, просячи у начальства підвищення та доводячи власну спроможність вчинками.

Фен-шуй спосіб залучення грошей
Енергетика грошей за східним навчанням займає південно-східну частину вашого будинку. Щоб потоки багатства почали циркулювати у просторі, китайці облаштовують цю зону за всіма правилами як удома, і робочому місці. Бажано, щоб у грошовій зоні знаходилася рослина, здатна залучати грошову енергію, а також талісмани з тією самою функцією. Робочий простір має бути максимально комфортним та вільним від зайвих речей. Перше, що необхідно зробити, позбутися «мотлоху»: старі газети, документи, чеки, пил і сміття блокують потоки грошової енергетики. Пам'ятайте і про свій комфорт. Місце для вашої роботи має бути максимально комфортним, крісло - зручним, постава - рівною.

Ритуал для залучення енергетики грошей
Щоб грошові потоки були стабільними, пам'ятайте про просте правило: у жодному разі не давайте слабину. Ведіть активний і здоровий спосіб життя, перестаньте судити та обговорювати людей, потай заздривши їхньому успіху. Як тільки ви розберетеся у власному внутрішньому світі і налаштуєтеся на успіх, ваше життя зміниться на краще.

Проводити ритуал необхідно на місяць, що росте, тоді ваш капітал разом з нічним світилом буде рости. Вам необхідно взяти суму грошей, рівну кількості днів до Повного місяця. Щовечора при світлі Місяця відкладайте купюру або монету у спеціально приготовлений для цього гаманець. Повторюйте слова змови:

«Як на небі Місяць росте, шириться, світлом і кольором наливається, так і мої фінанси збільшуються, позитивною енергетикою харчуються».

Під час Повного місяця залиште гаманець на підвіконні, а потім сховайте його в затишне місце рівно на місяць. Відкладені та заговорені гроші почнуть залучати до вас удачу та сприятимуть циркуляції грошової енергетики у просторі.

Пам'ятайте і про медитації. Не втрачайте нагоди попрацювати з грошовими чакрами, щоб поліпшити своє фінансове становище.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
більше матеріалів
/-0,39018702507019-/ /-pc-/
Top