counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Як правильно очистити будинок від негативної енергетики


Переглядів: 50


Як правильно очистити будинок від негативної енергетики

Негативна енергетика – біда для будь-якого будинку. Як захистити себе та своїх близьких. Щоб позбавити квартиру побутового негативу, достатньо провести простий ритуал і очистити приміщення.

Дуже часто до ясновидців звертаються люди з проханням допомогти їм очистити квартиру чи будинок. Але варто зазначити, що якщо це просто негатив, який утворився у приміщенні, наприклад, через постійні сварі, то почистити його може будь-яка людина. Для цього не обов'язково мати паранормальні надприродні здібності.

Для цієї мети потрібна звичайна свічка. Її треба буде взяти, запалити і від вхідних дверей обійти всю квартиру за годинниковою стрілкою, повернувшись потім назад. Важливо знати один секрет: свічкою потрібно водити вздовж стіни, уявляючи, що ми малюємо вогнем ґрати. Тобто спочатку палаючим ґнотом ведуть праворуч наліво, а потім — зверху вниз. Це потрібно зробити на площині всієї стіни, зверху до низу. Такі вогняні грати повністю знищують весь негатив, і виходить, що ми буквально обробляємо кожен сантиметр стінки.

Потрібно обійти за годинниковою стрілкою всю квартиру - однієї кімнати недостатньо, навіть якщо ви вважаєте, що негативна енергія концентрується саме там. При цьому треба постійно промовляти такі слова: «Від пристріту, від псування, від прокльонів, від ворогів видимих ​​і не видимих». Потім у кожній кімнаті приміщення, в одному з кутів, треба покласти по цибулині. Через три дні цибулю зібрати і викинути подалі від дому, а найкраще — закопати з тими самими змовами від пристріт і прокльонів. І піти, не озираючись.

Але якщо раптом ви відчуваєте у вашому будинку щось сильніше, ніж звичайна побутова негативна енергетика, треба бути набагато обережнішим. Якщо щось дряпає вас ночами, і вранці ви виявляєте краплі крові на простирадлі, або щось псує вам одяг, залишає дивні плями на шпалерах або ще гірше робить незрозумілі написи на стінах вашої квартири, почекайте з обрядом. Незрозуміло звідки взяті сліди, відчуття чиїхось дотиків (у народі говорили «чорт гладить»), кроки в порожньому будинку — з появою будь-якої з цих ознак краще звернутися до фахівця. Проста людина, яка не має надздібностей і спеціальної підготовки, не зможе сама впоратися з цією проблемою.

Зрозуміло, ви зможете знайти обряди, вам порадять святу воду та інші засоби, але вони є дієвими тільки в руках досвідченої людини. Все, що ви знаєте або можете десь прочитати, тільки сильніше розлютить таку сутність. Адже спочатку потрібно з'ясувати природу і причину настільки сильного накопичення негативної енергетики, і вже тоді працювати на порятунок від неї житлової квартири. Займаючись цим самостійно, можна нашкодити і собі, і рідним, і вдома, і тоді працювати і вкладати свої сили досвідченому екстрасенсу доведеться вдесятеро сильніше.

Якщо ви відчуваєте, що справа йде до біди, не дозволяйте негативу взяти гору над вашим життям. Ритуал із ґратами досить простий, щоб вчасно «замкнути» все погане в клітці і не впустити, присікаючи на корені. Ну а якщо все це було залишено на самоплив, і ви вже серйозно відчуваєте стороннє втручання у ваші справи, радимо не боятися допомоги досвідченого фахівця і все ж таки звернутися до того, хто точно врятує вас у непростій ситуації. Будьте уважні до енергетики вашого будинку, адже він - ваша фортеця, і там ви повинні бути захищені,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
більше матеріалів
/-0,35661506652832-/ /-pc-/
Top