counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Перестановка меблів у будинку: позбавляємося хвороб та налагоджуємо гармонію


Переглядів: 116


Перестановка меблів у будинку: позбавляємося хвороб та налагоджуємо гармонію

Чи знаєте ви, що перестановка меблів допоможе налагодити гармонію в будинку та зберегти здоров'я та гарний настрій усіх домочадців?

Відповідно до фен-шуй, у світі існує п'ять природних першоелементів, які відповідають за гармонію у всьому світі. Це Вогонь, Вода, Земля, Метал та Дерево. Потоваришуючи між собою ці елементи у своєму будинку, ви зможете гармонізувати простір і залучити до будинку добробут.

Стародавні китайці, мабуть, були першими, хто почав лікувати не хвороби, а їхню причину — дисбаланс енергій в організмі та будинку людини. Отже, що ж потрібно зробити, щоб у гармонію і порядок своє життя?

Вогонь
Які проблеми допоможе вирішити: серце, кишечник, порушення мови, імпульсивність та зайва збудливість, безсоння, розсіяність та забудькуватість.

Як гармонізувати елемент Вогню у своєму житті: почніть доводити будь-яку справу до кінця і намагайтеся бути організованішим.

Як гармонізувати елемент Вогню в будинку: знайдіть місце, де поруч стоять кілька побутових приладів — телевізор, комп'ютер, музичний центр тощо. Зосередження техніки в одному місці посилюють енергію Вогню, що не є добре для вашого здоров'я та емоційного стану. Або розставте техніку по-іншому, або пом'якшіть це місце чимось спокійнішим - квітами чи картиною.

Земля
Які проблеми допоможе вирішити: шлунок, травлення, селезінка, імунітет, лімфатична система, анемія, геморой, проблеми ваги та хребет.

Як гармонувати елемент Землі у своєму житті: відчуйте, що ви вільна людина і нікому нічого не зобов'язані. Вмійте говорити ні. А коли вам хтось надає послугу, приймайте її з вдячністю, але не відчувайте себе у неоплатному боргу. На користь підуть спорт, йога та єдиноборства.

Як гармонізувати елемент Землі в квартирі: позбавтеся старих і непотрібних речей, частіше проводьте генеральне прибирання і викидайте те, що лежить без діла.

Метал
Які проблеми допоможе вирішити: легені, алергія, товстий кишечник, захворювання шкіри.

Як гармонізувати елемент Металу у своєму житті: не намагайтеся все контролювати та жити за розкладом. Дозволяйте собі частіше те, що вимагає ваша душа. Не бійтеся дуріти, відпочивати та розважатися. Намагайтеся більше радіти життю.

Як гармонізувати елемент Металу у квартирі: зверніть увагу на свій робочий простір – робочий стіл, крісло, полиці. Чи не нудний інтер'єр у цій частині будинку? Попрацюйте над тим, щоб робоче місце стало комфортнішим не тільки для тіла, але і для вашого сприйняття.

Вода
Які проблеми допоможе вирішити: нирки, сечовий міхур, репродуктивні органи, радикуліт, набряки, розлади нервової системи.

Як гармонізувати елемент Води у своєму житті: займіться творчістю. Ще варто засвоїти одне правило - іноді піддайтеся потоку, який вас несе та перестаньте боротися з ним.

Як гармонувати елемент Води у квартирі: тримайте завжди в чистоті та порядку туалет та ванну кімнату, місця, де найбільше води.

Дерево
Які проблеми може вирішити: печінка, жовчний міхур, координація рухів, менструальний цикл у жінок, зір, сухожилля, суглоби, судоми.

Як гармонізувати елемент Дерева у житті: відпускайте образи та не тримайте негативних емоцій у собі. Відвідуйте масаж і бігайте.

Як гармонізувати елемент Дерева в квартирі: позбавтеся старовинних речей та антикваріату, старих бабусиних сервантів і всього, що вам залишилося у спадок з меблів.

Будьте здорові


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
/-0,41068601608276-/ /-pc-/
Top