counter

Перестановка меблів у будинку: позбавляємося хвороб та налагоджуємо гармонію


Переглядів: 120


Перестановка меблів у будинку: позбавляємося хвороб та налагоджуємо гармонію

Чи знаєте ви, що перестановка меблів допоможе налагодити гармонію в будинку та зберегти здоров'я та гарний настрій усіх домочадців?

Відповідно до фен-шуй, у світі існує п'ять природних першоелементів, які відповідають за гармонію у всьому світі. Це Вогонь, Вода, Земля, Метал та Дерево. Потоваришуючи між собою ці елементи у своєму будинку, ви зможете гармонізувати простір і залучити до будинку добробут.

Стародавні китайці, мабуть, були першими, хто почав лікувати не хвороби, а їхню причину — дисбаланс енергій в організмі та будинку людини. Отже, що ж потрібно зробити, щоб у гармонію і порядок своє життя?

Вогонь
Які проблеми допоможе вирішити: серце, кишечник, порушення мови, імпульсивність та зайва збудливість, безсоння, розсіяність та забудькуватість.

Як гармонізувати елемент Вогню у своєму житті: почніть доводити будь-яку справу до кінця і намагайтеся бути організованішим.

Як гармонізувати елемент Вогню в будинку: знайдіть місце, де поруч стоять кілька побутових приладів — телевізор, комп'ютер, музичний центр тощо. Зосередження техніки в одному місці посилюють енергію Вогню, що не є добре для вашого здоров'я та емоційного стану. Або розставте техніку по-іншому, або пом'якшіть це місце чимось спокійнішим - квітами чи картиною.

Земля
Які проблеми допоможе вирішити: шлунок, травлення, селезінка, імунітет, лімфатична система, анемія, геморой, проблеми ваги та хребет.

Як гармонувати елемент Землі у своєму житті: відчуйте, що ви вільна людина і нікому нічого не зобов'язані. Вмійте говорити ні. А коли вам хтось надає послугу, приймайте її з вдячністю, але не відчувайте себе у неоплатному боргу. На користь підуть спорт, йога та єдиноборства.

Як гармонізувати елемент Землі в квартирі: позбавтеся старих і непотрібних речей, частіше проводьте генеральне прибирання і викидайте те, що лежить без діла.

Метал
Які проблеми допоможе вирішити: легені, алергія, товстий кишечник, захворювання шкіри.

Як гармонізувати елемент Металу у своєму житті: не намагайтеся все контролювати та жити за розкладом. Дозволяйте собі частіше те, що вимагає ваша душа. Не бійтеся дуріти, відпочивати та розважатися. Намагайтеся більше радіти життю.

Як гармонізувати елемент Металу у квартирі: зверніть увагу на свій робочий простір – робочий стіл, крісло, полиці. Чи не нудний інтер'єр у цій частині будинку? Попрацюйте над тим, щоб робоче місце стало комфортнішим не тільки для тіла, але і для вашого сприйняття.

Вода
Які проблеми допоможе вирішити: нирки, сечовий міхур, репродуктивні органи, радикуліт, набряки, розлади нервової системи.

Як гармонізувати елемент Води у своєму житті: займіться творчістю. Ще варто засвоїти одне правило - іноді піддайтеся потоку, який вас несе та перестаньте боротися з ним.

Як гармонувати елемент Води у квартирі: тримайте завжди в чистоті та порядку туалет та ванну кімнату, місця, де найбільше води.

Дерево
Які проблеми може вирішити: печінка, жовчний міхур, координація рухів, менструальний цикл у жінок, зір, сухожилля, суглоби, судоми.

Як гармонізувати елемент Дерева у житті: відпускайте образи та не тримайте негативних емоцій у собі. Відвідуйте масаж і бігайте.

Як гармонізувати елемент Дерева в квартирі: позбавтеся старовинних речей та антикваріату, старих бабусиних сервантів і всього, що вам залишилося у спадок з меблів.

Будьте здорові


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,51257491111755-/ /-pc-/
Top