counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

6 способів залучити в будинок благополуччя та удачу


Переглядів: 87


6 способів залучити в будинок благополуччя та удачу

Недарма будинок часто називають фортецею, яка зберігає сімейний добробут та гармонію. Вираз «будинки та стіни допомагають» — має глибоке значення.

Стіни будинку дійсно можуть вам допомогти і захистити від негативного впливу навколишнього середовища, але тільки в тому випадку, якщо ви належним чином ставитеся до місця, де живете, намагаєтеся створити затишок і зберегти гармонію.

До яких же хитрощів, ритуалів та оберегів вдавалися наші предки, щоб залучити благополуччя та удачу до дому?

Обережний цвях
Гвоздик вбивали в одвірок двері для захисту від нещасть, хвороб, заздрощів, непрошених гостей, псування та пристріту. Цвях обов'язково повинен бути новим, не іржавим. Вбиваючи цвях, можна сказати слова змови: «Поки ти вбитий, моїй сім'ї ніщо не зашкодить».

Начиння на кухні
Кухня вважалася головним місцем у будинку, адже саме там господині готували їжу. Як відомо, їжа при готуванні здатна вбирати навколишню енергетику. Про це знали наші пращури і тому робили все можливе, щоб створити на кухні сприятливу атмосферу. Для цього потрібно було правильно розставити меблі та кухонне начиння. Кухонну плиту не можна ставити поруч із вікном, інакше достаток вивітриться разом із запалом-жаром. Також плиту не можна ставити поруч із джерелами води – раковиною. Також холодильник не рекомендується ставити в одному ряду разом із раковиною та плитою. Правильне розташування кухонного начиння сприяє рівновазі в сімейному житті.

Нитка удачі та здоров'я
У кожному будинку в давнину зберігали моток червоної вовняної нитки. Пряжу намотували праворуч наліво так, щоб нитка йшла горизонтально. Моток зберігали в затишному місці у будинку. Якщо хтось із членів сім'ї починав хворіти, то від цього мотка відрізали шматок і пов'язували на зап'ясті хворому. Так само якщо хтось вирушав у далеку дорогу або просто треба було заручитися удачею, йому теж вішали відрізок червоної нитки із обережного мотка.

Куточок достатку та благополуччя
У кожному будинку раніше був червоний кут. Це був вівтар сімейного благополуччя та достатку. Як правило, там стояли ікони. Червоний кут це найдальший кут від входу по діагоналі. Не можна зберігати там непотрібні та старі речі, краще розмістіть там те, що уособлює сімейний добробут, достаток та гармонію. Це можуть бути ікони, сімейні фотографії, якісь значні реліквії сім'ї та ін.

Дитяча кімната
Якщо в будинку з'являлися діти, то біля його ліжечка вішали вертушку — вона виганяла негативну енергію, пристріт, а також зберігала духовну близькість, довіру та добрі стосунки між дитиною та батьками.

Обідній стіл
Стіл, за яким збирається все сімейство, завжди вважався предметом, що зберігає надійність, стабільність та достаток. В ідеалі він має бути круглим і стояти у центрі кімнати. За стіл повинні поміщатися всі домочадці, інакше сім'ю може спіткати горе. Обідній стіл має бути завжди чистим, тоді він ніколи не спустіє.

Зберігайте комфорт і затишок у своєму будинку, поважайте його, тоді стіни справді допомагатимуть!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,35057306289673-/ /-pc-/
Top