counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Змови на порятунок від боргів


Переглядів: 108


Змови на порятунок від боргів

На жаль, багатьом із нас доводиться стикатися із ситуацією, коли своїх грошей починає бракувати. Тоді обставини змушують нас тугіше затягувати пояс або брати в борг.

Що потрібно знати про взяті в борг гроші
Найголовніше правило: не можна позичати зі злим наміром. Запозичені кошти не повинні бути спрямовані на те, що може завдати шкоди. Взяті в борг гроші і без того допомагають лише тимчасово. По-перше, борг обов'язково треба повернути з суто фінансових міркувань. По-друге, боргові зобов'язання часто дамокловим мечем висять над людиною, заважаючи його планам здійснитись і порушуючи його душевний спокій. Ну а по-третє, борги, що зростають, і думки про них негативно позначаються на енергетиці.

Змови від боргів
Якщо ви постійно позичаєте гроші, а ваші борги продовжують зростати, можливо, хтось позаздрив вашому минулому добробуту або навіть навів псування. У такому разі необхідно посилити свій захист талісманами та амулетами.

Допомогти позбутися боргів можуть і змови. Народна мудрість зберігає перевірені засоби для позбавлення від боргової залежності.

Якщо ви сильно загрузли в позиках і кредитах, на Місяць потрібно виконати простий, але дієвий ритуал. На чистому аркуші паперу пишеться список боргів, після чого той спалюється, а разом із ним догоряють і борги. Обов'язково слід після цього викинути на вулицю попіл. І не слід забувати про фазу Місяця – це дуже важливий момент. Зростання або, ще гірше, повний Місяць можуть дати протилежний ефект.

Інший доступний спосіб — не спалити борги, а розтопити їх. Для цього у будь-яку форму, яка є під рукою, заливається вода. Потім її необхідно заморозити, дістати в миску і, поки крига тане, проговорити всі ваші борги вголос. Після цього воду виливають і людина поступово вибирається з боргової ями.

Існує ще один ритуал. Він виконується вранці протягом семи днів і теж пов'язаний з водою, яку попередньо потрібно заговорити:

Вода чиста, вода багата, вода щедра, вода багата, ти перешкод не знаєш, ніколи не збіднієш. Так дай і мені прогодуватися та вбратися, дай мені вмитися та напитися. Яка сильна ти, вода, так і моє слово сильне. Амінь.

Наговоренной водою потрібно вмиватися на голодний шлунок щоранку, і тоді ці прості способи допоможуть повернути грошову удачу.

Останнє, про що треба пам'ятати, вдаючись до допомоги змов: вірте у власні сили та у диво, яке станеться. Але при цьому не чекайте на нього негайно. Дайте Всесвіту допомогти вам, не опускайте рук самі, і тоді у вас все вдасться. Бажаємо вам достатку, повного гаманця,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-0,33854794502258-/ /-pc-/
Top