counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Ординський грошовий амулет


Переглядів: 28


Ординський грошовий амулет

Більшості з нас одного разу доводилося переживати важкі часи і затягувати пояс. Щоб цього уникнути, люди здавна винаходили безліч способів, як залучити до свого життя багатство. Одним із найпотужніших талісманів для перебільшення статку досі є ординський амулет.

Як зробити ординський амулет своїми руками
Звичайно, як і будь-який інший талісман, ординський амулет можна купити. Однак, виготовлений своїми руками, він буде настільки ж ефективним, якщо правильно підійти до справи.

Для виготовлення цього талісмана підходить будь-яка монета, знайдена на вулиці. Це важливо! Гроші, взяті з гаманця, не володітимуть такою силою. Будьте уважні та не піднімайте для талісмана монетку, якщо ви знайшли її на перехресті. У таких місцях дрібні речі часто залишають спеціально, щоб снять, тому в принципі уникайте подібних грошей у своєму гаманці.

Найкращий час для обряду — на Місяць, що росте: він відповідає за зростання, прибуток і збільшення достатку. Майстри рекомендують виконувати всі ритуальні дії в середу — так амулет буде потужнішим, оскільки середовище захищає фінансові справи.

Вам знадобляться три свічки - зеленого кольору, оскільки йдеться про гроші, - лляна нитка і заздалегідь приготовлена ​​монетка. Засвітіть свічки, зосередьтеся на думках про збільшення доходу і прочитайте спеціальну змову:

Грошу візьму я в руку. Як вона зі мною, рабом Божим (ваше ім'я) зараз, так зі мною буде достаток. Монетка одна, а інших покличе, багатство приведе до мене. Жити мені тепер у достатку!

Прочитавши змову, вам потрібно буде обв'язати монетку мотузкою хрест-навхрест, обпалити кінці шнура у вогні свічки та закріпити ритуал словами:

Обв'язую, зав'язую, гроші залучаю!

Після цього амулет на всю ніч залишають у трикутнику, складеному запаленими свічками. Коли вони догорять, ритуал вважається закінченим, і можна використовувати амулет за призначенням.

Відгуки про ординський амулет: що потрібно знати
Ординський амулет має низку особливостей. Найголовніше правило – його не можна нікому показувати чи давати потримати у руках. Не варто ще раз навіть говорити кому-небудь, що ви проводили цей фінансовий обряд. До того, хто знатиме про це магічне дійство, можуть піти ваші гроші. Тому правило не поширюється на вашу сім'ю — як на тих, хто живе з вами під одним дахом, тому що в цьому випадку грошовий добробут все одно не покине вашого будинку.

Носити ординський амулет потрібно постійно. Знімати його можна хіба що на ніч, але й у цьому випадку його треба забирати під подушку. Знімають його та приймаючи ванну, оскільки магічним предметам протипоказана вода.

Не забудьте ще й про те, що, виготовляючи амулети своїми руками, треба твердо знати, як вони повинні вам допомогти. Проводячи магічний ритуал, ви повинні твердо знати, на що збираєтеся витратити гроші - так, ніби вони вже в руках. Тоді добро завжди буде з вами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,29642510414124-/ /-pc-/
Top