counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як приготувати грошову воду: залучаємо багатство до будинку


Переглядів: 471


Як приготувати грошову воду: залучаємо багатство до будинку

Усім, хто хоче залучити гроші до будинку, варто спробувати зробити це за допомогою води. Перевірені ритуали допомогли багатьом подолати фінансові проблеми.

Грошова вода використовується для залучення фінансового достатку. Її ефективність підтверджують люди, які вже скористалися ритуалами та змовами. Експерти сайту dailyhoro.ru пропонують вам кілька перевірених способів, за допомогою яких ви забудете про проблеми, пов'язані з грошима.

Грошова вода для миття підлоги
У тазик або цебро для миття підлог потрібно покласти 27 рублів дрібницею. Монети попередньо промийте водою з додаванням солі, щоб оновити їхню енергетику. Потім залийте гроші чистою водою і дайте їм «настоятися» хоча б півгодини. За бажанням можна додати кілька крапель лимона, олії пачулі або сандалу. На самому відрі можна написати слова «малина» (щоб життя було малиною), «шоколад» (щоб «в шоколаді» бути) і «мед» (щоб життя було таким самим солодким).

Миття підлог краще починати з найдальшої кімнати і закінчувати перед вхідними дверима. При цьому думайте, що проблеми з грошима у вас закінчаться, а вголос приманюйте гроші:

«Водою грошової підлоги намиваю, грошики до хати залучаю. Намиваю, очищаю, дорогу багатству визволяю».

Воду можна виплеснути, а гроші промити і покласти в гаманець, щоби грошова енергетика була з вами завжди. Такою водою можна помити не тільки підлогу, а й усі поверхні: двері, вікна, стіни.

Грошова вода для поливу квітів
Кімнатні рослини здатні залучити в будинок процвітання та щастя, тому езотерики рекомендують виростити у себе вдома хоча б одну квітку, яка привабить удачу. Поливайте та обприскуйте його грошовою водою, і проблеми з фінансами зникнуть із вашого життя.

У глечик покладіть будь-які чисті монети, залийте їх водою і помістіть на підвіконня у вечірній час. Намагайтеся поставити ємність так, щоб її освітлювало місячне світло. Заговоріть воду:

«Місяць гроші освітлює, енергією їх живить. Повня настане, грошей у гаманці прибуде. Грошовою водою квіти поливаю, достаток у будинок залучаю».

Грошовий напій
Приготувати напій, здатний залучити фінансові потоки, не складно. Для цього візьміть кілька різних монет, у тому числі іноземні, промийте їх водою з сіллю. В окремій ємності заваріть м'яту з додаванням кількох крапель лимона. Викладіть монети на стіл і поставте на них склянку з|із| приготовленим напоєм. Дайте йому настоятися близько години, а потім випийте.

Грошова ванна
Грошової енергетикою можна зарядитись, приймаючи ванну. Додайте в неї воду, настояну на грошах, щоб фінансовий успіх більше не обходив вас стороною. Такі ванни рекомендують приймати перед великими покупками, під час виконання складного проекту або отримання хорошого прибутку в бізнесі. У воду для ванни можна додати цілющі трави, які сприятливо впливатимуть на організм і підтримають вас у тонусі. Розслабтеся та уявіть, що ви купаєтеся в грошах, ваші проблеми йдуть і у житті починається світла смуга. Після такої процедури не поспішайте витирати рушником. Дайте краплі води висохнути на тілі, щоб грошова енергетика трималася на вас якомога довше.

Грошовий успіх можна залучати й іншими способами. Вибирайте для себе ритуали та обряди, які допоможуть позбавитися проблем із фінансами, і обов'язково вірте в те, що у вас все вийде. Не опускайте руки та не піддавайтеся негативним думкам, які можуть заблокувати ваш грошовий потік.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,38841700553894-/ /-pc-/
Top