counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

3 простих ритуалів на щасливі зміни в житті


Переглядів: 37


3 простих ритуалів на щасливі зміни в житті

Щасливу людину видно відразу. Він сповнений енергії та життя, йому супроводжує удача та успіх. Щасливим може бути кожен, потрібно лише навчитися жити у цьому стані, притягнувши до себе сприятливі зміни.

Життя підносить різні зміни. Декому супроводжує успіх, іншим доводиться проходити серйозні випробування. Щоб неприємності та ризики обходили вас стороною, необхідно притягувати бажані події. Навіть якщо зараз обставини складаються не на краще і протистояти складностям стає нестерпно, пам'ятайте: щастя завжди близько. Експерти пропонують вам скористатися трьома простими ритуалами, які притягнуть позитивні події та принесуть у життя щастя.

Ритуал перший - "Притягнення"

Один із головних законів Всесвіту каже: подібне притягається до подібного. Що ми проектуємо у світ, те й отримуємо у відповідь. Зміни, що приходять у наше життя, відповідають нашим енергетичним вібраціям. Простіше кажучи, часто думаючи про небажані події люди притягують їх. Саме наші думки та наміри формують життя. Це означає, що потрібно думати і мріяти про те, чого ви дуже хочете.

Цей ритуал дозволить вам залучити щасливі зміни швидше. Звертайте увагу на свої думки. Зрозуміло, контролювати свої думки в такому скаженому потоці життя часом дуже складно, та й не потрібно. Ваша мета – помічати та розуміти свій емоційний стан. Те, про що ви думаєте, у що вірите і чого очікуєте, вже є у цьому світі.

Приймаючи рішення та роблячи вибір, ви змінюєте свою долю. Саме тому потрібно звертати увагу на те, чого ви хочете, подумки перемикаючи фокус із того, чого не бажаєте. А оскільки ми завжди мислимо картинами, то бажані події потрібно представляти якомога яскравіше та чіткіше, використовуючи творче мислення. Щоб зміни прийшли у життя швидше, довше і частіше у кольорі уявляйте це.

Виберіть зручний час та місце, щоб побути у тиші буквально 10 хвилин. У цей час не думайте про сторонні речі. Зосередьтеся на тому, які саме події ви хочете залучити. Подумайте, що вам заважає. Щоденна практика дозволить вам навчитися концентруватися на головному, слідувати своїм бажанням та слухати себе.

Ритуал другий - "Свідоме творіння"

Другий ритуал дозволяє притягнути зміни у вигляді творення свого життя. В його основі лежить порятунок від страхів та слабкостей. З ними не потрібно боротися чи пригнічувати їх, їх слід розуміти. Усвідомленість – ключ до свободи. Нейтралізуючи внутрішнього ворога, ви створюєте умови для щасливих змін.

Так, наше життя сповнене негараздів і хвилювань. Щодня ми підживлюємо негативні думки страхами, звідси з'являється стрес. Все це призводить до серйозніших проблем.

Не думайте про інших, зосередьтеся на собі. Як тільки ви почнете свідомо змінюватись, життя здасться вам цілком щасливим, ви помітите те, що досі було приховано від вас. Самовдосконалення — це спосіб зробити краще за себе, а отже, і своє життя. Бажаєте бути абсолютно щасливим? Наповнюйте себе. Йдеться про душевну гармонію, творчий розвиток, кохання. Приділяючи саморозвитку та духовним практикам хоча б годину щодня, ви наблизите щасливі зміни.

Ритуал третій - "Залучення щастя"

Цілком неважливо, скільки грошей у вашому гаманці, які у вас здібності та вид діяльності. Рецепт щастя однаковий кожному. Серед робочих та побутових зобов'язань знайдіть кілька хвилин для виконання ритуалу, що складається з 5 етапів:

Займайтеся спортом. Будь-яким. Легка розминка, силові вправи, піша прогулянка, танці, плавання. Найголовніше – знайти вид активності, який підходить саме вам, та виконувати вправи щодня. Це розвантажує мозок, розслаблює тіло, зміцнює здоров'я.

Плануйте щасливі події, а чи не дії. Найпростіше цим займатися під час дій, які не вимагають високої концентрації уваги. Наприклад, поки збираєтеся на роботу, вмиваєтеся, їдете у громадському транспорті або стоїте у пробці. Думайте, як ви радітимете, коли проведете час сім'єю, коли закінчите робочий день, коли отримаєте підвищення. Так ви навчите себе радіти будь-якій дії.

Читайте. Розширюйте кругозір кожен день, навіть якщо у вас є лише півгодини вільного часу.

Спробуйте нове. Відкладайте переглянуті фільми, вимикайте знайому музику, змінюйте звичний маршрут – регулярно додавайте у своє життя щось нове. Це зробить вас гнучкішими і допоможе утриматися на плаву за часів змін.

Аналізуйте справи та результати дня. Щодня шукайте успіхи у тому, що ви робите. Хваліть себе, знаходите недоліки та виправляйте їх.

Ці ритуали хоч і здаються простими, але працюють на перспективу. Стати успішним і щасливим в одну мить неможливо. Для непорушного щастя потрібен фундамент його створює постійне повторення певних дій. Звичка фокусуватися на доброму, саморозвиток, робота над собою та внутрішніми страхами — ось що формує майбутні події та створює умови для позитивних змін. Будьте щасливі


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,42411184310913-/ /-pc-/
Top