counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

19 наукових фактів про секс


Переглядів: 96


19 наукових фактів про секс
  1. Заняття сексом благотворно впливають на нервову і серцево-судинну системи. Полегшується переживання стресу завдяки виробленню гормону кортизолу, який врівноважує психіку.
  2. Сексуальне збудження і оргазм збільшують вміст лейкоцитів в крові, підвищують вироблення гормону адреналіну. Як результат, активізується імунний захист організму, що може допомогти при легкій застуді.
  3. Дотики до грудей і сосків у жінок стимулюють вироблення окситоцину. Цей гормон викликає вагінальні і маткові скорочення, стимулюючи оргазм.
  4. Коли жінка займається сексом в шкарпетках, вона отримує оргазм на 30% частіше, ніж без них. Причина в роботі префронтальної кори мозку, яка відповідає за тривогу і страх. Холодні ступні сигналізують про небезпеку, і жінка не може розслабитися.
  5. Є дані, що яблука допомагають розвивати сексуальність: жінки, які їдять хоча б одне яблуко в день, мають більший потяг і задоволення від статевого акту.
  6. Чоловіки 45-59 років, які займаються сексом більше двох разів в тиждень, рідше отримують серцевий напад або вмирають від інсульту.
  7. Жінки в середньому відчувають оргазм довше чоловіків на 14 секунд: 20 секунд проти 6 секунд відповідно.
  8. Частий секс допомагає чоловікам старше 50 років захиститися від раку передміхурової залози.
  9. Навіть після гарного сексу можна відчути смуток і гнів, можуть піти сльози. Ці емоції абсолютно нормальні: так проявляється посткоитальная дисфория, яка, ймовірно, виникає через різке гормонального сплеску.
  10. Частота оргазмів і задоволення від статевого акту пов'язані з індивідуальною гостротою нюху. Жінки, більш чутливі до різноманітних запахів, мають більш яскравий сексуальний досвід, ніж жінки з не гострим нюхом.
  11. Жінки можуть зробити свій голос сексуальніше, а чоловіки - ні. Маніпулюючи привабливістю, жінки знижують тональність і роблять голос більш хриплим. Чоловіки не можуть спокусити цілеспрямованою зміною голосу.
  12. Жінка може виносити за одну вагітність близнюків від різних біологічних батьків. Це - суперфекундація, яка трапляється в 2,4% парах близнюків. Одна з причин: сперматозоїди живуть до 5 діб після статевого акту.
  13. Гоління лобкової зони підвищує на 80% ймовірність заразитися інфекцією, що передається статевим шляхом. Це пов'язано з мікро ранками або порізами, які відкривають доступ до крові бактерій і вірусів.
  14. Сексуальне життя впливає на кар'єрне просування. Під час статевого акту виробляється дофамін, що передає сигнал в мозок про радості, і окситоцин, який відповідає за відчуття прихильності і щастя. Співробітники, які отримують задоволення від сексу, показують велику залученість і задоволення від роботи.
  15. 75% жінок не отримують оргазм під час проникаючого сексу без додаткової стимуляції клітора.
  16. Частота сексуальних контактів в довгостроковій перспективі не впливає на вагінальну герметичність і напруга.
  17. Заняття оральним сексом можуть привести до зараження вірусом папіломи людини (ВПЛ). 35% інфікованих ВПЛ хворіють на рак горла протягом декількох років з моменту зараження.
  18. Заняття сексом перемагають безсоння: після статевого акту в крові починає циркулювати гормон пролактин, який дарує відчуття задоволення і розслаблення.
  19. Для зміцнення задоволеності відносинами займайтеся сексом не рідше разу на тиждень. Існування доведеною взаємозв'язку пояснюється можливістю проявити відкритість і довіру під час емоційно-фізичного контакту.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,39256310462952-/ /-pc-/
Top