counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

13 приводів вийти на пробіжку прямо зараз


Переглядів: 30


13 приводів вийти на пробіжку прямо зараз

Як заманливо скинути сигнал будильника і повернутися до сну, коли прийшов час ранкової пробіжки! Що потрібно, щоб змусити себе вистрибнути з ліжка, зашнурувати кросівки і вийти за двері?

Різних людей мотивують різні речі від конкуренції до бонусів у вигляді здоров'я і бадьорості. Якщо у тебе є періодичні труднощі з мотивацією, читай що ми пропонуємо, щоб позбутися від них!

1. Реєстрація на забіг
Це - класна мотивація! Перший це марафон для тебе або ти вже втратив їм лік, але якщо ти заплатив свої гроші і заявив про свій намір, вважай, що справу зроблено. Незалежно від того, чи є у тебе час, настрій і чи має до пробіжки погода за вікном, дата старту невблаганно наближається і це змушує тебе тренуватися.

2. Об'єднати з друзями
Вплив однолітків - це не завжди шкідливі звички. Якщо ти бігаєш з друзями або тусуешься в місцевому біговому клубі, тобі набагато важче виправдати пропуск тренування. Однодумці стануть твоїми партнерами і контролерами, ви будете підтримувати і контролювати один одного і нагадувати про необхідність тримати себе в біговій формі. Цей той випадок, коли почуття провини або сорому змусить тебе працювати, а не поїдати бургери з пивком.


Підтримуй членів своєї команди і пам'ятай, що не тільки тобі буває складно.

3. Міняй маршрути
Будь-якому бігунові набридають одні й ті ж маршрути. Склади кілька різних маршрутів, іноді використовуй бігову доріжку. Будь-яке різноманіття полегшить процес і позбавить від нудьги. Також, змінюючи маршрут, ти змінюєш навантаження на м'язи. І, якщо вже ми заговорили про навантаження, пам'ятай, що з пробіжки ти можеш влаштувати интервальную тренування.

4. Використовуй нові технології
Якщо твоя мотивація згасає, залазь в смартфон і завантажуй бігові додатки. Вони допоможуть тобі відстежити маршрут, швидкість і інші дані і зроблять легше ведення щоденника тренувань. Щоденні мотиваційні поради і улюблена музика додаються!

5. Музика
У кожного з нас є улюблені пісні, які здатні підняти зі стільця нашу попу і витягнути її на пробіжку. Чому б не використати це як мотиватора? Музика має на нас величезний вплив, причому в кращу сторону. Бігати з улюбленою музикою набагато приємніше і легше! Створи собі плейлист, від якого хочеться схопитися і побігти.

6. Геть, депресія
Незважаючи на те, що біг може фізично тебе втомити, він однозначно покращує твоє психологічний стан і здоров'я! Біг допомагає зняти стрес, поліпшити сон, заспокоїти розум і мінімізувати депресію. Твій мозок обожнює, коли ти бігаєш! Класне настрій - найпотужніший мотиватор, правда?

7. Час для себе
У сучасному суспільстві досить складно регулярно бувати наодинці з собою. Використовуй біг, як привід, щоб побути з собою і ти побачиш, як зміниться якість твого життя. Біг - це мало не єдиний час, коли ніхто не заважає тобі, і ти можеш подумати про своє життя, мрії та цілі. Втеча з щоденного хаосу і рутини так близько - зашнурував кросівки і вперед!

8. Заохочуй себе
Якщо твоя мотивація на нулі, допоможе трохи поторгуватися з собою. Запропонуй собі подарунок або нагороду за кожну віху в твоїй тренувальній програмі - нехай це буде десята тренування, сотий кілометр або просто щотижневе заохочення. Що це буде? Нова футболка, кросівки, похід в кіно або на концерт - що завгодно, за умови, що це тобі дуже подобається!

9. Гордість
Гордість за себе і свої досягнення відмінно мотивує! Багато бігуни мотивовані такими факторами, як гордість і радість від своїх результатів. Погодься, іноді можна потішити своє его, особливо якщо це класний біговій результат або разючі поліпшення в здоров'ї.

10. Шопінг
Вважаєш, що шопінг - дівоче справу? Через пару місяців регулярного бігу ти зрозумієш, що нові кросівки або спортивний одяг не на жарт надихають бігунів. Повір, зовсім скоро ти почнеш кайфувати від крутих тайтсов і полювати за знижками на нові бігові кросівки.

11. Твій терапевт буде задоволений
Біг не тільки допомагає людям скинути зайву вагу, він також допомагає весь час бути в тонусі і тримати здоровими твоє серце і судини. Це чудова мотивація - бачити ідеальну кардіограму або зовсім не мати приводів відвідувати свого лікаря. Якщо у тебе діагностований надлишкову вагу або ти борешся з діабетом або серцево-судинними захворюваннями, ти помітиш зміни практично відразу! Біг допоможе тобі забезпечити приплив крові і кисню по всьому організму і прискорить твій метаболізм. Починати працювати зі своїм здоров'ям можна в будь-якому віці, але чим раніше, тим, звичайно, простіше і швидше досягати результату!


Не забудь отримати дозвіл на фізичне навантаження у свого лікаря.

12. Знайди тренера
Іноді все, що потрібно, щоб отримати від бігу повний кайф - позайматися з тренером або професійним бігуном. Так, бути нарівні з професіоналом не так вже просто, але і чемпіони колись починали свій шлях. Консультує з тренером, щоб скласти програму тренувань і підтримувати свою мотивацію на високому рівні.

Коли навколо тебе затяті шанувальники бігу і професіонали, це підживлює твою енергію. І мотивацію.


13. Став цілі
Ставити цілі і досягати їх - ось головний секрет того, як постійно підвищувати свої можливості. Пам'ятай, що мета повинна бути реальною, досяжною і подобатися тобі. Домагаючись однієї мети і ставлячи наступну, ти бачиш, як змінюються твої можливості і це дуже мотивує!

Веди щоденник тренувань. Це допоможе тобі аналізувати чого ти вже домігся, ставити довгострокові цілі і йти до них.
джерело


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
більше матеріалів
/-0,75507187843323-/ /-pc-/
Top