counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Що не можна їсти чоловікам - 10 шкідливих продуктів харчування


Переглядів: 245


Що не можна їсти чоловікам - 10 шкідливих продуктів харчування

Напевно ти знаєш, що тестостерон - основний чоловічий статевий гормон. Виробляється він семенникамі, надниркові залози, яєчниками і печінкою. Тестостерон відповідає за такі важливі функції як: розвиток організму за чоловічим типом, набір м'язової маси, стійкість до фізичних навантажень, агресивність, сексуальна активність, цілеспрямованість та інші. Зверни увагу на те, що ти їси. Це може впливати на показник тестостерону в твоєму організмі. Подумай, може бути варто відмовитися від деяких продуктів на користь свого здоров'я.

Промислове м'ясо.
Більшість гормонів, які використовують в промисловому тваринництві, жіночого типу. Вживання такого м'яса порушує вироблення чоловічих гормонів, що відбивається на будові тіла і потенції. Найчастіше звинувачується в «гормональної терапії» комерційна яловичина, курятина і свинина, штучно вирощена риба. Чи не годують гормонами баранів. Також менше шансів купити м'ясо з гормонами у господарів в селах (для приватника гормони - річ дорога).

Алкоголь.
Коли рівень алкоголю в крові підвищений, кількість тестостерону знижується. Наприклад, вживання спиртного в кількостях, здатних викликати похмілля, знижує рівень тестостерону протягом 12-20 годин на 20%. А регулярне вживання алкоголю не дає можливості яєчок відновлюватися повністю.

Пиво.
До того ж до алкоголю пиво містить фітоестрогени - жіночі статеві гормони. Саме тому при регулярному його вживанні перехід до жіночим типом фігури забезпечений, причому досить швидко.

Сіль.
Вчені довели, що підвищений вміст натрію знижує вироблення тестостерону. Надмірне вживання солі призводить до затримки рідини і підвищення тиску. Це призводить до того, що в залозах, які знаходяться в сім'яниках, порушується кровообіг, погіршується вироблення і розподіл тестостерону. Такі зміни призводять до зниження ерекції.

Цукор.
Чоловіки інтуїтивно тягнуться до солодкого, тому що організм шукає глюкозу, яка забезпечує рухливість сперматозоїдів. Вживання цукровмісних продуктів призводить до викиду інсуліну. Надмірне виробництво інсуліну при вживанні великої кількості цукровмісних продуктів погіршує вироблення, розподіл і ефективність тестостерону. Цукор також збільшує синтез кортизолу - гормону стресу, який є антагоністом тестостерону. Всі ці фактори призводять до зниження вироблення статевих гормонів і готують базу для погіршення здоров'я і виникнення захворювань.

Кофеїн.
Підвищення рівня кортизолу та адреналіну, яке провокує кофеїн, знижує потреби організму в тестостерон і його синтез. До того ж кофеїн має сечогінну дію, тому чашка кави не наповнює тебе рідиною, а навпаки забирає її, зневоднюючи організм. А якщо вжити кофеїн незадовго до того, як піти спати, це заважає глибокому сну, в фазі якого активно виробляється тестостерон.

Соя.
Містить фітоестрогени - рослинні аналоги жіночого статевого гормону. Малі дози сої не повредят.Опасно регулярне вживання і повна заміна соєю м'яса.

Білий хліб і випічка.
Містить відразу кілька факторів, що знижують тестостерон: кислоти, дріжджі і цукор. Віддавай перевагу чорному і бездріжджовий сірому хліба.

Рослинна олія.
Найбільш сильно знижує тестостерон соєва, кукурудзяна і лляна олія. У меншій мірі - соняшникова. Впливають великі кількості масла від 7-8 ложок в день. Чи не знижують виробництво чоловічих гормонів оливкова і горіхове масло.

Копченості.
Містять коптильную рідина. Попадання цієї речовини в організм чоловіка викликає токсичне ураження тканин яєчок - залоз, які виробляють 95% тестостерону в організмі. Найбільш небезпечні продукти холодного копчення через більш тривалого часу впливу на них диму.

Як бачиш, твоя чоловіча сила безпосередньо залежить від того, що ти їси. Стеж за тим, що потрапляє тобі на стіл - ретельно вибирай продуктви і ти зможеш похвалитися відмінним чоловічим здоров'ям.

 

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,41404294967651-/ /-pc-/
Top