counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Вирішив бігати, з чого почати?


Переглядів: 39


Вирішив бігати, з чого почати?

Давно вже не новина, що біг є лідируючим способом для скидання зайвих кілограмів, а також сприяє збереженню твого здоров'я і молодості!

Але мало хто володіє інформацією про те, як же правильно почати пробіжки. Ця тема дуже актуальна! Причому не тільки для тих, хто поставив собі за мету стати струнким.
Перш ніж досягти результату в якійсь справі, необхідно навчитися йому. Ти вирішив, що біг - це просто? «Адже це я вмію з дитинства. Навіщо мені цього вчитися ?! »- так думає більшість людей. Так, ти вмієш швидко пересувати ногами - так можна охарактеризувати подібне «втікацький майстерність». Але таке вміння не принесе бажаного результату, а бонусом "нагородить" тебе травматизмом і відразою до бігу! Що, до речі, поширена серед початківців в цьому виді тренувань.
Мета цієї статті - навчити вас втратити тільки зайвий жир, а не задоволення від бігу!

Перше, з чого треба почати - вибір і покупка спеціального взуття для бігу. Без цього починати заборонено!


1. КУПИ КРОССОВКИ ДЛЯ БЕГА!
Вони допоможуть зберегти суглоби здоровими. Особливо голеностоп і коліна.
Купуючи кросівки, попроси продавця-консультанта, щоб він підказав, де кросівки саме для бігу.
Обов'язково померяй їх, походи і навіть пробіжися трохи по магазину;) Тобі повинно бути в них максимально комфортно!

2. визначити, скільки РАЗ НА ТИЖДЕНЬ БУДЕШ БІГАТИ.
Якщо ти новачок і не особливо любиш пробіжки, раджу почати з 2-3 разів на тиждень.

Спочатку необхідно познайомити організм з новим видом навантаження. Чи не пірнай в біг з головою, бігаючи щодня. Як тільки ти зміцнієш (перш за все морально;)), можна буде збільшити кількість раз в тиждень.

Щоб швидше досягти результату і схуднути, поєднуй пробіжки і силові тренування, розбиваючи їх по днях тижня. Наприклад: понеділок, середа, п'ятниця - біг, вівторок, четвер - силові вправи.


3. ОБЕРИ ЧАС ДЛЯ пробіжки.

Найідеальніший час для бігу - ранок.

Ранкові пробіжки допоможуть не тільки схуднути і зміцніти, але і "законсервувати" твою молодість. Вони запускають в роботу всі системи організму, покращують роботу судин і лімфи, що допомагає зміцнити імунітет. Ранкові пробіжки дарують енергію і прекрасний настрій на цілий день. І це, до речі, без кави !!!

Напевно, у тебе виникає питання невже не можна бігати ввечері? Можна, можливо! Але існує одне «АЛЕ»: ми всі працюємо, і наша робота закінчується ввечері. Після роботи ми вже не "першої свіжості", я вже не кажу про готовність ваших м'язів. Увечері самопочуття і психологічний настрой залишають бажати кращого. Плюс, швидше за все, ти ще й голодний. І ось на цей грунт ти хочеш додати ще й пробіжки ?! Давай будемо чесні з самими собою. Швидше за все в цьому випадку ти перекладатимете грандіозне початок бігу на знаменитий «понеділок»!


Але, навіть якщо тобі вистачить сил почати вечірні пробіжки, це все одно довго не триватиме. Увечері організм вже готується до сну: все системи уповільнюють процеси. За допомогою бігу ти їх знову розгониш. Це призведе до безсоння або неспокійному сну.
Ми радимо організовувати пробіжки вранці. Але це лише рада, а не правило! Якщо тобі зручно бігати ввечері - ми тільки ЗА! Головне, щоб це було систематично, а не раз на місяць!


4. ТЕМП.

Темп - це дуже важливий пункт!

Зазвичай, коли ти все-таки почав бігати, твій темп схожий на темп тікає злочинця! Ти як маніяк мчиш вперед, але вже після 10 хвилин, висолопивши язика і почервонівши як помідор, задихаючись закінчуєш свій почин. І ... відкладаєш до кращих часів. При цьому залишаючи у своїй пам'яті лише: «О? Боже, як я ненавиджу бігати! »


Звичайно, таке можна зненавидіти! Адже це приносить тільки шкоду твоєму здоров'ю! А жир залишається на місці. Ти, напевно, і без мене знаєш, що починати свої пробіжки потрібно з помірного темпу. І ти навіть обіцяєш собі, що наступного разу будеш стриманіше. Але ситуація повторюється знову і знову

Щоб вирішити цю проблему, необхідно зрозуміти причину такого божевільного бігу. А вона полягає в тому, що ти дійсно відчуваєш себе злочинцем по відношенню до свого організму. І тікаєш ти від почуття провини перед самим собою. За допомогою одного тренування ти хочеш вирішити цю проблему і сховатися від них. Звідси цей божевільний темп.


Тепер, коли ти зрозумів причину, ти зможеш себе контролювати і досягти своєї мети.


Під час бігу контролюй свій пульс і темп! Для цього прочитай статтю - "Пульс під час тренування. Секрет жироспалювання." і порахуй для себе цільову зону пульсу.

5. СКІЛЬКИ БІГАТИ?

Все потрібно робити поступово. Новонароджена дитина теж не відразу починає бігати. Йому потрібно спершу навчитися тримати голівку, потім повзати, ходити, і тільки потім бігати. На початку ти - дитина. І тому «поступово» - це твій тренер.


ПОСТУПОВО збільшуй кількість часу своєї пробіжки.


Спершу почни просто ходити 10-15 хвилин, активно працюючи руками, як під час бігу (але не більше 20 хвилин). Не гай почуття внутрішнього комфорту. Можеш чергувати біг з ходьбою. Коли біжиш і відчуваєш, що не вистачає ди


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
більше матеріалів
/-0,33848404884338-/ /-pc-/
Top