counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Як доглядати за ювелірними виробами


Переглядів: 51


Як доглядати за ювелірними виробами

Золоті прикраси - це незмінна класика, яка була предметом розкоші, як в стародавні часи, так і залишилася по сьогоднішній день. Але якщо раніше були більше в пошані золоті діадеми, намиста або браслети, зараз в модних тенденціях важливу роль відіграють кільця.

Кільця можуть носити чоловіки і жінки будь-якого віку, вони підкреслюють статус володаря і його індивідуальний стиль. Саме кільця вибирають найчастіше на подарунок, а вже провести весільну церемонію без них і зовсім неможливо. Якщо ви маєте намір підкорити свою кохану шикарним прикрасою, ви можете купити обручки з діамантом в інтернет-магазині Золота Країна.

Але варто пам'ятати, що золото хоча і міцний метал, але все ж потребує постійного догляду, щоб зберегти первісний привабливий вигляд. Як саме це правильно робити ми сьогодні і розповімо.

Загальні правила догляду за золотими прикрасами

Є кілька основних особливостей, які допоможуть вам зберегти золоті вироби в ідеальному стані:

позбавлятися від різних забруднень потрібно за допомогою зубної щітки і мильного розчину - потрібно змочити щітку в розчині і акуратними рухами провести чистку, після чого промити під проточною водою;

якщо в прикрасах є камінь, дуже часто вся грязь накопичується під ним, щоб видалити її досить використовувати ватяну паличку, попередньо змочивши її в одеколон або гліцерині;

золото, на якому є темні плями, добре очищає розчин з води і нашатирного спирту (1: 1), правда, такий варіант не підійде для прикрас, де є вставка з малахіту, бурштину або бірюзи - виробляти таку чистку потрібно дуже швидко, а потім ретельно промити і просушити золотий виріб;

повернути колишній блиск допоможе солодка вода, варто тільки опустити прикраса туди на пару хвилин.

Що стосується позолочених виробів, тут все теж не так просто. До них не можна застосовувати ніяку «важку артилерію», навіть чистка дуже м'якою зубною щіткою може подряпати прикрасу і зіпсувати його. Найкраще використовувати ватний диск і сік лимона. Після цього варто промити виріб і відполірувати його до блиску.

Догляд за прикрасами з дорогоцінними каменями

Ще однією розкішшю сучасного світу є кільця зі вставками з дорогоцінного каміння. Їх величезний асортимент ви можете подивитися, скориставшись посиланням https://zolotakraina.ua/kolca/.

Але, звичайно, самим актуальним питанням є питання про те, як доглядати за такою прикрасою. Адже його точно не хочеться зіпсувати. Насправді все не так складно, варто просто враховувати особливість кожного каменю:

корали і бірюза видозмінюють свій колір під дією сонячних променів, мила або інших засобів гігієни, тому професіонали рекомендують обов'язково знімати речі з такими каменями перед миттям рук або уходовой процедурами;

бурштин теж досить вибагливий камінь, зберігати його краще в добре закупореній скляній коробочці / скриньці, а ось доглядати за ним легко - достатньо лише мильного розчину і м'якої тканини, щоб виріб заграло знову новими фарбами;

опали з часом можуть ставати тьмяним від довго перебування під сонячним світлом, повернути їх до життя можна, якщо зберігати їх в темному, холодом місці (наприклад, в прохолодній воді).

В цілому всі дорогоцінні камені варто захищати від різких перепадів температур, а також тривалого сонячного світла. Не можна вдаватися до агресивних методів чищення зубною пастою або порошком, оскільки для таких тендітних виробів ці великі частки можуть завдати непоправної шкоди.

Отже, ювелірні вироби з золота на даний момент один з найбільш затребуваних товарів на сучасному ринку. Цей аксесуар точно знайдеться в домі у кожного, але для того, щоб прикраси довгий час зберігали свій презентабельний вигляд, за ними потрібен ретельний догляд. Намагайтеся прибирати вироби в темні місця, не забувайте полірувати їх м'якою тканиною і чистити від бруду.

Дотримуючись нескладних порад, ви надовго збережете життя дорогим серцю прикрас!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів
/-0,98660588264465-/ /-pc-/
Top