counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Особовому адвокату Трампа доведеться дорого відповісти


Переглядів: 193


Особовому адвокату Трампа доведеться дорого відповісти

Поки утворилася деяка пауза в незвичайному процесі імпічменту Дональда Трампа, який був початий ще під час його перебування президентом, а продовжиться тільки 8 лютого, в поле суспільної уваги опинився недавній друг і особистий адвокат Рудольф Джуліані. Йому загрожує позов на жахливу суму в 1,7 мільярда доларів.

Джуліані дуже активно включився в захист Трампа після поразки того на виборах. Стояло завдання довести, що перемогу у президента вкрали злісні демократи, і Руді не скупився на гучні заяви та звинувачення. Ось тепер йому це вилізе боком.

Позов проти адвоката Трампа подала компанія Dominion Voting Systems. Її обладнання стояло на ряді виборчих дільниць, і Джуліані неодноразово публічно звинувачував Dominion, що техніка налагоджена спеціально таким чином, щоб віднімати голоси у Трампа і додавати Байдену. Обвинувальний документ складається з 107 сторінок, де наводиться більше півсотні прикладів того, як в консервативних ЗМІ, в твіттері, на особистому подкасті і в процесі судових слухань Рудольф Джуліані поширював негативну інформацію про Dominion. У позові йдеться про те, що і на мітингу 6 січня у Вашингтоні перед прихильниками Трампа, після якого найагресивніші пішли штурмувати Капітолій, адвокат згадав компанію Dominion в обвинувальному ключі.

Ні в одному з судів підозри щодо обладнання для голосування не підтвердилися. Дії Джуліані як адвоката, що поширює нічим не підкріплені, демонстративно неправдиві заяви, послужили причиною, по якій глава юридичного комітету сенату штату Нью-Йорк зажадав позбавити Джуліані адвокатської ліцензії. Одне з підстав: нібито свідомо видаючи брехню за істину, адвокат Джуліані намагався виправдати перед своїм видатним клієнтом високі гонорари, які складали близько 20 тисяч доларів в день.

Регулярні нападки на компанію привели до того, що її власникам і співробітникам почали погрожувати прихильники Дональда Трампа. Різко зросли витрати на забезпечення безпеки і на захист ділової репутації. Ці збитки Dominion і постарається відбити за допомогою позову про дифамацію - поширення наклепів. У компанії не виключають, що подібний позов можуть поставити і Дональда Трампа. Але точно слідом за Джуліані підуть позови до інших видатних прихильників екс-президента і провідним ЗМІ, які поширювали цю інформацію.

Цікаво, що відносини Руді Джуліані і Трампа останнім часом сильно зіпсувалися, президент не міг йому пробачити як повністю провалену кампанію із захисту своєї переконливої, як він вважає, перемоги над Байденом. Ще під час перебування в Білому домі 45-й президент наказав перестати виплачувати адвокату божевільні гонорари і перестав з ним регулярно і довго спілкуватися, як раніше. Багато хто чекав, що Джуліані виявиться в списку помилуваних в останні дні президентства, але цього не сталося, і тепер значна частина заробленого їм у Трампа піде на судові тяжби з Dominion. Незавидна доля ще вчора могутнього Руді.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
більше матеріалів
/-0,18376207351685-/ /-pc-/
Top