counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Огляд популярного відео слота «Рембо»


Переглядів: 27


Огляд популярного відео слота «Рембо»

Розважальний портал «Слот Кеш» щотижня викладає нові ігрові релізи, докладні описи, проходження і секрети сучасних слотів від кращих ігрових розробників. У кожній ігровій новинці є докладний опис. У цьому сезоні найпопулярнішою стала азартна гра, створена за фільмом «Rambo» де буде багато фото молодого Сильвестра Сталлоне. Ігровий хіт вийде цього літа, на офіційного сайті https://slot-cash.net/ де великий Сталлоне з'явиться в більш мультяшної формі. Користувачам з СНД більше подобаються ігри, створені за мотивами фільмів з 90 х де нових в азартних онлайн іграх, створені за сюжетами культових фільмів Голівуду, більшість гемблеров, проводять дні безперервно.

Огляд популярного відео слота «Рембо»

Особливості та характеристики

Головне ігровий простір: Матрицю: 5 х 3 де активні лінії: від 3 до 20. настройки з якими гравці починають своє проходження. Додаткові можливості нараховуються за застосування комбінацій символів. Значення високого рангу більше, а підраховують значення зліва направо. За допомогою розкиданих символів, повторних обертань, регулярних і розширюються символів джокера і множників він, схоже, робить чимало для того, щоб гравець отримував задоволення.

Ви також прагнете 2000-кратного виграшу тільки за допомогою стандартних символів, але можна отримати і більше, якщо використовувати додаткові множники. Волатильність в слотах «Rambo» - висока і складність гри «Рембо», не буде легко поступатися нагороди. Ігровий показник: RTP дорівнює 96,08%, що, в наші дні, теж добре

Огляд популярного відео слота «Рембо»

Налаштування і рівень складності

Наведений діапазон ставок повинен сподобатися більшості гравців, оскільки він дає можливість витрачати від 0,20 до 200 доларів за спин. Для гри з 20 активними лініями це відповідає ставці на лінію від 0,01 до 10 доларів. Якщо у вас обмежений бюджет або хайроллеров, ви отримаєте можливість використовувати ставку, яка підходить саме вам.

Диапазон коэффициентов

100-кратна ставка за лінію або до 2000-кратна ставка за максимальне заповнення робочого простору - символами Рембо. Множники ростуть під час практики Майнінг безкоштовних спинив.

Як і очікувалося, волатильність середня що характерно у всіх відео слотах з частими нагородами. RTP склав 96,08%, що вселяє довіру, додатково передбачені настройки RTP з більш низькими значеннями.

Огляд популярного відео слота «Рембо»

Особливості та спеціальні символи

Спеціальні символи TNT Wild - це одна з головних особливостей гри. Зростаючий символ, який спочатку дорівнює значенню на ігровому барабані. Потім він проходить кілька додаткових обертань і продовжує спускатися вниз (по одній позиції за 1 хід) поки не покине ігрову зону. Ще символи TNT використовуються в якості множників під час активації режиму безкоштовних обертань.

За допомогою символів «Scatter» і «Cobra», які можна отримати на всіх барабанах, запустивши все для отримання безкоштовних обертань. В ігровому релізі 2020 року в слотах «Rambo» тепер є до 50 раундів. Спочатку будуть пропонуватися повторні обертання, щоб отримати більше бонусних символів і більш грошові нагороди. Після повторних обертань символи Cobra Scatters розширюються і покривають кілька позицій на своїх барабанах.

Реєстрація додатково оплачується на рахунок гравця

Додаткові функції, пропоновані для безкоштовних обертань, яким застосовуються чотириразове збільшення коефіцієнта. При частому випаданні символів підстановки - ростуть значення множителе, що збільшує кількість доступних виграшних комбінацій.

Огляд популярного відео слота «Рембо»

Ігровий сюжет

Це гра популярного блокбастера «Рембо, заснована на фільмах більш пізніх років, а не фільмах 80-х. Дія відбувається в джунглях, де перше що ми бачимо це хатина, на фоновому зображенні. На барабанах цінніші символи - тематичні, в той час як на інших менш значущих будуть зображені королівські особи, прикрашені кулями. Третій тип символів, включає: TNT Wilds, Cobra Scatters, Рембо, Гранати, Мачете, Стріли і Ящики з боєприпасами.

Висновок

Rambo - відмінний фірмовий ігровий автомат, створений для тих, хто любить азартні ігри створені за сюжетом фільму «Рембо» частина 1, 2, 3


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 квітня 2024 року Тамара Глоба рекомендує зберігати позитивний настрій та бути готовими до мо....
більше матеріалів
/-0,2096118927002-/ /-pc-/
Top