counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Підняти настрій? Легко


Переглядів: 32


Підняти настрій? Легко

Харчування та спосіб життя впливає не лише на нашу фігуру та здоров'я, а й на настрій. Якщо ви відчуваєте невиправдану тугу та смуток, швидше за все ви неправильно розпочали свій день або забули про деякі продукти, які є натуральними джерелами гарного настрою. Ми підкажемо вам кілька способів, які допоможуть настроїтись на позитивні емоції.

  1. Ляжте на спину, повільно підніміть ноги та руки вгору і зберігайте таке положення 5-7 хвилин. Така гімнастика нормалізує кровообіг, знімає м'язову напругу та посилає приємні імпульси по тілу.
  2. Заведіть список з усіма справами, які ви маєте зробити сьогодні або протягом тижня. Коли виконали будь-який із пунктів, відзначайте його галочкою. Кожне виконане завдання зі списку підсвідомості піднімає настрій і надихає виконання наступного. Зробивши всі справи, як заохочення побалуйте себе приємним подарунком.
  3. Підвищуйте рівень серотоніну та ендорфіну в організмі. Наприклад, 15-хвилинна прогулянка допоможе отримати необхідну дозу денного світла, щоб підвищити настрій. Також не забувайте про продукти, які є вірними друзями гарного настрою. Їжте апельсини, мандарини та хурму, овочі зеленого кольору, банани, сир, вівсяну кашу та ягоди.
  4. Влаштуйте для себе кольоротерапію та наповніть навколишній інтер'єр фарбами. Дістаньте зі своєї шафи барвисті футболки, сумки та аксесуари, зробіть собі яскравий манікюр. Такі кольори, як червоний, рожевий та зелений, вважаються найефективнішими помічниками для підняття настрою та життєвих сил. Повісьте в кімнаті картину або візьміться за пензель і намалюйте свій шедевр.
  5. Поліпшити самопочуття також зможе простий масаж біологічно активних точок шкіри. Великим і вказівним пальцями злегка масажуйте складку між великим і вказівним пальцями на іншій руці. Процедура не вимагає спеціальної обстановки і її можна робити як удома, так і в офісі, транспорті.
  6. Спілкування з тваринами сприяє виробленню гормонів щастя та полегшує психоемоційний стан. Якщо у вас немає домашнього вихованця, відвідайте друзів, у яких є тварини. Або вирушайте в кінний клуб, де зможете покататися на конях.
  7. Займіться спортом. Для підтримки гарного настрою людині вистачає не більше ніж 20 хвилин на день фізичних навантажень. Біг, заняття на тренажерах не тільки позбавлять нудьги, але зроблять фігуру підтягнутою.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
більше матеріалів
/-0,36418914794922-/ /-pc-/
Top