counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Втрата обручки. Боятися чи ні?


Переглядів: 225


Втрата обручки. Боятися чи ні?

Обручки - символ любові, довіри, вірності і фортеці шлюбних уз. Навколо них сформувалося безліч прикмет і легенд. Які з них правдиві, а які чиста вигадка, важливо знати і тим, хто тільки збирається створити сім'ю, і тим, хто вже живе в шлюбі?

Ще за часів язичництва обручки вважалися сильним оберегом наречених. Тому втратити їх - значило втратити заступництво небес.

Вони, як підкова, охороняли сімейне гніздо від напастей і бід. Але за однієї умови, якщо обручки не знімали з руки ні чоловік, ні дружина.

• Дівчині, яка збирається заміж, не можна давати міряти подругам обручку, подаровану на заручини. Те ж відноситься і до інших прикрас, подарованих коханим на знак підтвердження його почуттів. Це може нашкодити її жіночому щастю з обраним чоловіком.
Якщо ж все-таки наважуєшся позичити що-небудь з подарованого, ти повинна покласти прикрасу спочатку на стіл, а потім дати в руки.

• Одна з головних прикмет, яка не обіцяє нічого хорошого, - впустити обручку перед приміркою. Неважливо де: в магазині, вдома, перед вівтарем. Це знак того, що потрібно готуватися до інтриг і негативному впливу ззовні. Якщо любов пари сильна, то все можна буде подолати без втрат.

• Після того як обручка впала, потрібно протягнути через неї білу нитку. А вже потім надягати. Тоді погані наслідки будуть мінімізовані. Саму нитка після цього потрібно спалити зі словами: «Спали вогонь всі мої біди і печалі».

• Обручку надягають і носять на безіменному пальці. Вважається, що вона має зв'язок з Сонцем, енергією добра і благополуччя. Підбирати обручку потрібно точно за розміром. Тому що втратити обручку до або після весілля вважається поганою прикметою.

• Якщо обручка злетіла з пальця і ​​загубилася, це до сварок, непорозумінь і розладу. Якщо чоловік втратив обручку, значить, йому треба переглянути свої погляди на відносини, подумати, наскільки він готовий брати за сім'ю відповідальність. Якщо втратила наречена, їй варто задуматися про те, чи дійсно вона любить нареченого настільки, щоб виходити за нього заміж.

• Що робити якщо втратив обручку? Ще раз перевірити почуття часом. Якщо через три місяці бажання створити сім'ю залишається колишнім, то зроби крок назустріч долі з новими обручками.

Існують прикмети і для тих, хто хоче вступити в шлюб в майбутньому, але в цьому ще не має пари.
• Якщо під час весільного торжества доторкнутися до обручки одного з молодят або першим після наречених взяти в руки коробочку від обручок, можна сподіватися на швидку зустріч із судженим.

• Покладено, щоб обручки купував чоловік, майбутній чоловік: дві однакові обручки в одному місці в один і той же час. Навіть якщо вибирати їх приходять обидва.

• Бажано, щоб весільні обручки були з однорідного матеріалу, без гравіювань, написів, різьблення, інкрустацій. Вони повинні бути простими і міцними.

• А ось обручка, яку дарують на заручини, може бути і з діамантом або іншим коштовним каменем. Її бажано не знімати до самого весілля, тим самим демонструючи серйозність намірів і твердість рішення.

Допускається використовувати весільні атрибути предків, ті ж обручки, але тільки за умови, що їхні колишні власники були щасливі в шлюбі. Інакше не має сенсу, разом з обручкою перейде і частина негативної енергетики.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
більше матеріалів
/-0,3332679271698-/ /-pc-/
Top