counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Донецьке дербі: сварка тренерів після гри


Переглядів: 72


Донецьке дербі: сварка тренерів після гри

Спірний гол обурив Шевчука і спровокував конфлікт з тренером «Шахтаря». Дізнайтесь, як «Нічия» вплине на розташування команд в турнірній таблиці.
Між головними тренерами футбольних клубів «Шахтар» та «Олімпік» виник конфлікт. Безпосередньо після гри Паулу Фонсека та В'ячеслав Шевчук вступили в короткотривалу словесну перепалку в приміщенні ОСК "Металіст". Виникло непорозуміння під кінець зустрічі двох донецьких клубів ще на футбольному полі.

Матч між «Шахтарем» та «Олімпіком» закінчився нічиєю. Впродовж всієї гри перевага була на боці противника «гірників». І хоч спочатку господарі поля дали зрозуміти, що налаштовані на перемогу, і рахунок було відкрито завдяки голу Мораєса на 7 хвилині, після нього збільшити число на табло ще довго не вдавалося. Три рази поспіль гравці «Шахтаря» влучали у ствір воріт противників. «Олімпійці» зуміли виправити ситуацію не відразу. Активну гру вони розпочали лише у другому таймі. На 52 хвилині гол в ворота підопічних Фонсеки забив Пасіч. Він скористався невдало вибитим штрафним Степаненка і з легкістю дезорієнтував воротаря. На 67 хвилині матчу зумів проявити себе і Балашов. Виконавши стандартне положення, Віталій переграв Пятова і вивів свою команду вперед.

Втрачений час і певну розслабленість «гірники» почали надолужувати вже під кінець гри. На четвертій хвилині додаткового часу підопічні Фонсеки зуміли відігратися. Але гол виявився доволі спірним. Данченко дав пас Патріку, а той переправив м’яч Мораєсу, котрий і реалізував гол. Хоча бразилець перебував у офсайді, м’яч зарахували. Чому лінійний арбітр не зафіксував порушення, питання залишається відкритим.
Порушення не залишилось без уваги наставника «Олімпіка». Це стало причиною словесної перепалки і вилучення тренера з поля.

Останній гол, що вирівняв рахунок, не вплинув на розташування команд в турнірній таблиці, але погіршив шанси «Олімпіка» на перемогу в ТОП-6. Тому не дивно, що В'ячеслав Шевчук не стримався при зустрічі з Фонсекою. Він повідомив, що асистент головного тренера «гірників» образливо висловлювався в його адресу. Розуміння з боку Паулу колишній гравець «Шахтаря» і нинішній тренер «олімпійців» не зустрів. Натомість португалець заявив, що люди, котрі під час матчу вели себе нестримано та дозволяли собі говорити певні неприємні речі, не можуть вимагати поваги до себе. Він наголосив, що не використовує подібні методи і що є речі, важливіші за результат. Також Фонсека повідомив, що матч закінчився з таким результатом, оскільки підопічні Шевчука грали на захист та не змогли реалізувати декілька влучних моментів в казино Ельслотс. І справді, зважаючи на обставини, гра для Шевчука була принципова. Адже ще не так давно він сам грав за «Шахтар». Одначе «олімпійцям» забракло бойового духу і особливою активністю вони не відзначились.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,25058507919312-/ /-pc-/
Top