counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Чим кожен знак Зодіаку здатний викликати огиду у свого партнера


Переглядів: 975


Чим кожен знак Зодіаку здатний викликати огиду у свого партнера

Що ви можете робити не так, що буде дратувати вашу другу половину і навіть приводити до шаленства? Перевірте себе! Можливо, від якихось рис і поведінкових моделей вам все ж слід якомога швидше позбутися.

1. Овен
Ви занадто намагаєтеся і переконуєте себе в тому, що ви ідеальний. Біда в тому, що іноді ви так сильно прагнете уваги і визнання свого партнера, що можете перестаратися. Ваше бажання бути поміченим стає нав'язливим і може в кінцевому підсумку викликати роздратування.

2. Телець
Ви здатні бути приємною і милою людиною, однак ви неймовірно люто захищаєте свої погляди і не соромитеся голосно озвучувати свої претензії. Ви навіть можете вдаватися до надто пихатих слів або істерики, а це не йде на користь відносинам.

3. Близнюки
Ви занадто стримані в своїх намірах і любите ухилятися від питань і відповідей. Це може напружувати вашого партнера, який не розуміє ваших прихованих бажань. У відносинах ви нерідко йдіть в себе і навіть заявляєте, що хочете бути швидше приятелями, ніж партнерами.

4. Рак
Ви занадто відкриті в своїх почуттях, але неправильно їх «подаєте». В результаті ви виглядаєте надто нав'язливим, і вас стає занадто багато в стосунках. Це душить і пригнічує партнера. Спробуйте трохи врівноважити свою емоційність.

5. Лев
Леви люблять щедрі подарунки і масу уваги, тому і чекають цього від свого партнера, причому постійно. Мало того, можна сказати, що ви буваєте нахабним і відвертим у своїх бажаннях, і це дуже швидко відлякає об'єкт вашої пристрасті.

6. Діва
Ваші внутрішні дискомфорт і нервозність дуже погано діють на партнера, бо нікому б не було приємно бачити поруч із собою постійно пригнічену людину. Ви нерідко йдете в себе і виявляєте всі негативні риси свого характеру, включаючи непомірну дратівливість.

7. Терези
Терези, ви один з найсимпатичніших і привабливих знаків, але ваша невпевненість в собі руйнує стосунки. У вашій голові роїться занадто багато думок, які збивають вас з пантелику. Ваш партнер може просто втратити всілякий до вас інтерес, якщо ви надмірно поглиблені в себе.

8. Скорпіон
У відносинах ви вкрай пасивні, а ще ви нерідко пригнічені і похмурі. Парадокс, але для інших ви дуже пристрасна й активна людина, але тільки не з власним партнером. Ви сумний тип, який бажає панувати і домінувати.

9. Стрілець
Ви завжди чекаєте, що ваш партнер зробить перший крок, а тому абсолютно не докладаєте жодних зусиль для розвитку відносин. Іноді здається, що ви байдужа людина, якій любов і прихильність просто не цікаві.

10. Козеріг
Ви відмінно вмієте фліртувати в онлайн-відносинах, але в реальному житті ви стримані і холодні. Вашому партнерові може здатися, що ви лукаві. Навчіться бути відкритим і щирим, виявляти емоції і озвучувати свою почуття.

11. Водолій
Незважаючи на те, що ви один з найбільш відсторонених і закритих знаків, але як тільки ви закохуєтеся, у вас наче прориває греблю. Ви з головою занурюєтеся в свого партнера і душите його своєю увагою, любов'ю і, звичайно ж, надлишковим контролем.

12. Риби
Ви постійно з усіма кокетуєте і заграєте, а у відносинах з партнером ви перетворюєтеся на песиміста і пучок нервів і незручності. Навряд чи це буде привабливим в очах вашої другої половини, особливо коли ви поводитеся занадто наївно і по-дитячому. Источник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,37882399559021-/ /-pc-/
Top