counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Дощ - на щастя і ховай фату. Найбільш цікаві весільні прикмети


Переглядів: 2739


Дощ - на щастя і ховай фату. Найбільш цікаві весільні прикмети

Весілля ніколи не призначали на 13-е число, а ось 3, 5, 7, 9 числа вважаються щасливими. Більш вдалими вважаються шлюби, укладені після полудня.

Нещастя спіткає молоду пару, яка оголошує про майбутній шлюб у кінці одного кварталу року, а вінчається на початку наступного. Несприятливими днями для вступу в шлюб вважаються середа і п'ятниця.

Як не дивно це звучить, але виходити заміж найкраще в дощ. Відомо, що вода очищає, і тому Ви будете захищені від негативної енергії своїх недоброзичливців, якщо таким вдасться пробратися на торжество.

А ще молодих прийнято обсипати солодощами і дрібними монетами. За старих часів це робилося протягом всього весільного дня тричі: перед вінчанням молодих обсипали хмелем; після виходу з церкви хмелем і просом, іноді з додаванням солодощів; на порозі будинку, при зустрічі - ячменем, вівсом, льоном, хмелем і монетами.

Сукня.

Весільну сукню потрібно обов'язково шити або купувати: брати у друзів, подружок, мам, тіток і майбутніх свекрух суворо заборонятися. Захочете заощадити зараз - потім все життя не вилізете з боргів. Перед весіллям сукню нареченому не показували, побачить - і все, все життя сваритися по дрібницях будете. Весільна сукня, каблучку, фату, туфлі не можна давати міряти ні подругам, ні сестрам, ні до, ні після весілля (до сварок у сім'ї).

Обручки.

Обручки молоді вибирають разом, а платить за них наречений. У наш час обручки можуть бути абсолютно різними: крученими, візерунчастими, з дорогоцінними каменями. Є тільки одна умова - обручки повинні бути з жовтого або білого золота.

Хочете, щоб Вас любили пристрасно - обручка має бути з рубіном, якщо жадаєте щасливого кохання - то зі смарагдом, а якщо сподіваєтеся на вічну любов, тоді обов'язково виберіть діамант.

На нареченій у день весілля не повинно бути нічого золотого, крім обручки. Поганою прикметою вважається зронити обручку під час церемонії одруження. Згідно з весільними прикметами, першою на килим для підпису повинна зробити крок наречена і, через мить, наступити нареченому на ногу. Це потрібно зробити як би випадково, і тоді майбутній чоловік буде слухатися Вас усе життя.

Повір'я.

Перед тим, як молодятам в будинок увійти, під поріг кладуть незамкнений замок. Як тільки увійшли - замок замикають на ключ і викидають. Замку і діями з замком і ключем у сімейній магії приділяється особливе місце. З одного боку, замок - це потужний оберіг сімейного щастя, з іншого - сильна зброя в руках чаклуна.

Свекор зі свекрухою зустрічають вдома молодих хлібом-сіллю. Хто з молодих без допомоги рук відкусить більший шматок, той і буде в родині головувати. Прикмета смішна, придумана, скоріше, для підняття веселого настрою. Але сам звичай - зустрічати хлібом-сіллю - древній. Хліб - потужний оберіг від злих сил. Весільний вінок викидати не можна. Під час вінчання вінок служив оберегом, тому що раніше в нього впліталися оберегові рослини, наприклад, базилік. Саме тому і не можна викидати вінок, як не можна викидати оберіг.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,38086295127869-/ /-pc-/
Top