counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Кому зі знаків Зодіаку найчастіше зраджують і чому це відбувається


Переглядів: 7106


Кому зі знаків Зодіаку найчастіше зраджують і чому це відбувається

Зрада – шокуюча неприємність, про яку одного разу може дізнатися кожен з нас. Причому, запобігти зраді коханої людини практично неможливо. Від походу «наліво» не утримують ні погрози, ні слізні вмовляння, ні спільні діти. І навіть якщо людина клянеться, що інтрижка на стороні була чистою випадковістю, яка ніколи не повториться, вірити цьому, щонайменше, нерозумно.

1 Терези

У цукерково-букетний період важко знайти людину, романтичніше Терезів. Вони оточують свого партнера такою аурою закоханості, що він і думати не може ні про кого іншого. Однак проживши з коханою людиною рік-другий, ці особистості змінюються – починають бурчати, «пиляти» свою другу половинку, в той час як в інтимному плані настає помітний спад. З цим, перш за все, і пов'язані зради Терезам.

Потрібно відзначити ще два факти. Терези надзвичайно довірливі і не звикли контролювати своїх коханих. Партнер відмінно знає про це і не боїться бути спійманим, а значить, у нього розв'язані руки. До того ж, знаючи м'який характер Терезів, можна не сумніватися, переживши нанесену образу, він пробачить кохану людину за зраду.

2 Козеріг
Якщо на етапі знайомства представник знака Козеріг постає чуйним, чуттєвим і уважним партнером, з яким хочеться продовження у вигляді сім'ї та дітей, то в шлюбі ставлення до партнера змінюється. Козеріг повертається до звичного для нього стану, тобто стає закритим, не виявляє почуттів і зосереджений на грошах. Природно, його партнер недоотримує любові і ласки, через що починає шукати почуття на стороні.

До того ж вічно зайнятого Козерога днями не буває вдома. Тому зрадити йому зовсім неважко. Однак якщо ваша інтрижка зайде надто далеко, Козеріг обов'язково це відчує і тоді буде непереливки обом коханцям.

3 Діва
Діви дуже довірливі, і це велика проблема. Самі вони вірні до глибини душі, і щиро вірять, що всі люди на Землі мислять аналогічним чином. А вже в своєму партнері вони не засумніваються, поки не побачать зраду своїми очима. Всі підозри вони відметуть і самі придумають виправдання коханій людині. Тому в плані зрад партнеру Діви живеться дуже привільно.

Інша причина зрад Дівам пов'язана з побутом. Представники цього знака дуже захоплені господарством, наведенням порядку і доглядом за будинком. Захоплюючись побутовими питаннями, вони забувають про партнера, перестають вносити романтику у відносини і піклуватися про взаємний потяг. У цьому їх фатальна помилка.

4 Риби
Особистості даного знака дуже легковірні, а тому зраджувати їм не складає труднощів. Риби повірять в будь-яку, навіть найфантастичну історію, тому що сліпо довіряють коханій людині. І навіть якщо проникливі Рибки здогадуються, що партнер пішов «наліво», їм легше зробити вигляд, що все добре, ніж влаштовувати скандал і ставити питання ребром.

До слова, Риби – один з найбільш розкутих знаків Зодіаку. Їх сексуальне життя нерідко передбачає різноманітність в ліжку, і навіть легкі збочення. Тому деякі Риби самі підштовхують своїх партнерів до зрад.

5 Рак
З раками досить складно ужитися. Особи цього знака нерідко депресивні і меланхолійні, надмірно нагнітають і драматизують події. Згодом партнер втомлюється постійно витягати Рака з депресії і починає пошуки людини, з якою можна відчувати радість і легкість буття.

А ще Раки – відомі домосіди, які після народження дитини з головою йдуть в побут і рутину. Природно на партнера часу не залишається, і той, після парочки скандалів, готовий завести коханку, щоб отримувати дозу уваги, якої йому так не вистачає.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,44666600227356-/ /-pc-/
Top