counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як правильно носити шпильку від наврочення


Переглядів: 4689


Як правильно носити шпильку від наврочення

Булавка - як оберіг від пристріту відома здавна. Але знайти її в своїй скриньці для шиття або купити в магазині і просто так приколоти до одягу не можна. Свій оберіг треба неодмінно підготувати.

Яка шпилька захищає від пристріту і як підготувати:

В якості оберега підходить шпилька з будь-якого матеріалу, хоч металева, хоч золота або срібна. Правда, чим сильніше вона блищить, тим ефективніше буде відображати енергетичний удар, спрямований на вас. А так, обереги-шпильки відображають негатив однаково ефективно.
Дуже важливо, щоб оберіг гарненько застібався. Адже саме замкнута шпилька затримує в собі негативну енергію.

Булавка, яка давненько лежала без потреби, для оберега не підходить. Доведеться для цих цілей купити нову. Зробити це радять в п'ятницю ввечері - саме перед вівторком на зростаючому Місяці. У вівторок оберіг слід підготувати, а потім вже прикріплювати до одягу.

Потрібно купити церковну свічку. В її полум'я слід прожарити кінчик шпильки. Тримаючи її над полум'ям, вимовляєте такі слова (три рази): «Захисти мене, ангел-хранитель, украй від недоброго ока, не дай навести на мене порчу. Амінь ». Після кожного прочитання змови потрібно капнути краплю воску в шпилькових вушко. Зчищати застиглий віск потім не слід (він сам потім відпаде).

Якщо слідувати стародавнім традиціям, оберіг від пристріту у вигляді шпильки потрібно приколювати з внутрішньої сторони будь-якого одягу вниз голівкою.

Кріпили її наші предки якомога ближче до подолу одягу. Якщо з зовнішнього боку то - ближче до серця. Адже зверху одягу оберіг безпосередньо «вловлює» негативну енергію або відображає її своїм блиском і таким чином послаблює негативні атаки.
Посилити дію оберега від лихого ока можна, закріпивши на ній намистину: для дитини зелену, улюбленого людині - червону, батьків - блакитну.

Якщо шпилька потемніє це означає, що оберіг «прийняв» негатив і більше не захищає, а значить, шпильку потрібно терміново замінити. Також не використовують шпильку, якщо вона розстебнулася: стало бути негатив, прийнятий оберегом, зашкалює.

Той оберіг, який втратив силу, закопайте якомога глибше в землю. Якщо оберіг виготовлений з дорогоцінного металу, то він кольору не змінить навіть коли збере погану енергетику, тому потрібно періодично очищати його. Для цього потрібно потримати шпильку під проточною водою, а потім на ніч засипати сіллю (використовувати цю сіль після цього не можна).

Як носити шпильку від пристріту на весіллі, вагітної і як захистити будинок
Щоб зла енергія застрягла ( «закатати») і не нашкодила нареченій (гостей на весіллі багато, і навіть їх щире захоплення молодятами може нашкодити), потрібно прикріпити оберіг-шпильку. Приколюють її на поділ весільної сукні з внутрішньої сторони. Можна зробити і пару стеків синіми нитками.

Нареченому шпилька прикріплюється зсередини сорочки вниз головкою і ближче до серця. У старі часи був звичай захищати молодят від пристріту за допомогою схрещених шпильок, часто вони були золотими. Кріпилися також на Подолі сукні та сорочки хлопця зсередини.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
більше матеріалів
/-0,35888504981995-/ /-pc-/
Top