counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Мастерон: Дростанолон пропіонат. Інструкція, застосування, курси та ефекти


Переглядів: 1909


Мастерон: Дростанолон пропіонат. Інструкція, застосування, курси та ефекти

Мастерон - потужний синтетичний андрогенний анаболічний стероїд, подібний тестостерону. Некомерційна назва - дростанолон. Один з недоліків - схожість за структурою з дигідротестостероном, що нерідко веде до негативних ефектів ДГТ. Випускається в двох формах - енантата і ефіру пропіонату. Анаболічний індекс речовини - 62/25. Однак не можна сказати, що препарат слабо інтенсивний.

Застосування мастерон в спорті і фармакології
Основне застосування в медицині - в ролі засобу від онкології молочної залози, де речовина показала високу ефективність. Однак зараз до нього вдаються все рідше - через наявність більш ефективних аналогів. Застосування в бодібілдингу:

● для зростання сухої м'язової маси;

● для придбання тілом рельєфності;

● в ролі того, що блокує ароматази (ІА).

Як правило, мастерон включають в комбіновані комплексні курси. Так він ефективніше і призводить до меншого числа побічних ефектів.

Що таке ДГТ і при чому тут він?
Дигідротестостерон або ДГТ - гормон андрогенного типу, в організмі трансформується з тестостерону. В організмі людини близько 5% тестостерону переходить в ДГТ. Тому при прийомі препаратів, що підвищують тестостерон, в крові зросте і обсяг ДГТ. І головне, що ДГТ не трансформується в естроген, оскільки не схильний до ароматизації.

Дростанолон пропіонат - це не комерційна назва Мастерон, похідна речовина від ДГТ. Тому часто і поводиться так само. Він може зв'язуватися з глобуліном, сприяючи зростанню обсягу тестостерону. Цією властивістю і пояснюється його ефективність в нарощуванні маси.

Мастерон, Дростанолон пропіонат, інструкція, застосування, курси, стероїди, качки, фітнес, м'язова маса

Додаткові переваги дростанолон:

● збільшення лібідо;

● поліпшення емоційного настрою;

● зростання сили.

Однак є й мінуси - побічні ефекти, мова про які піде далі.

Як мастерон діє на м'язову масу?

У порівнянні з тестостероном Мастерон - препарат вузьконаправленої дії. За рахунок властивості взаємодіяти з глобуліном, дростанолон показує хороші результати в поєднанні з іншими анаболічними засобами. Це дозволяє підвищити обсяг тестостерону і швидше прийти до поставлених бодібілдинг-цілям.

Ключові ефекти, які приносить Мастерон, такі:

● Спалювання жиру. Ключова властивість дростанолона, за рахунок чого саме його вважають за краще під час сушки і в періоди, коли потрібно швидко підготуватися до сцени. Максимальний ефект - зменшення жирових запасів до 8% від початкових показників. Однак до подібного результату можливо прийти лише в комплексі з дієтою і кардіо навантаженнями.

● Набір м'язів. Однак - незначний. Препарат буде не кращим вибором для тих, чиєю метою є нарощування обсягів. Швидше, Мастерон підійде тим, чиє завдання - поліпшити спортивні показники без зайвого м'язового приросту. Поза сумнівом, в комплексі з додатковими препаратами м'язовий об'єм прийде швидше і буде значнішим.

● Переважна вплив на ароматазу. Даний ефект під питанням, але багато досліджень показують, що це саме так. Це означає, що дростанолон не сприяє появі побічних ефектів "естрогенного" характеру і навіть може їм перешкоджати.

● Збільшення окреслення мускулатури. Мастерон робить тіло більш рельєфним, а м'язи - щільними. В основному до подібного ефекту призводить здатність препарату не затримувати в організмі рідину і наявність у нього невеликої сечогінної дії.

Експерти testosteron.com.ua з'ясували, що завдяки вищепереліченим властивостям препарат найчастіше використовують професійні бодібілдери, яким незабаром належить виступати на сцені.

Побічні ефекти дростанолон пропіонат

Велика частина несприятливих ефектів виходить з схожості дростанолон з формулою ДГТ. Серед можливих негативних наслідків від прийому:

● Обласна. Відбувається через негативний вплив речовини на фолікули волосся. Проте, серед атлетів без відповідної генетичної схильності облисіння зустрічається нечасто.

● Гіпертрофія передміхурової залози. Причина - простата занадто сприйнятлива до великої кількості андрогенів. Патологія також з'являється у людей, схильних до неї генетично. З метою профілактики можна пропити курс финастерида. Однак останній блокує ДГТ і здатний зруйнувати всі властивості дростанолона, заради яких він і приймається.

● Поява акне. Всі андрогени можуть привести до вугрової висипки. Краща профілактичний захід - дієта і зовнішні антибактеріальні засоби.
Так що препарат безпечний для тих спортсменів, у яких немає відповідних генетичних схильностей.

Мастерон, Дростанолон пропіонат, інструкція, застосування, курси, стероїди, качки, фітнес, м'язова маса

Дозування і застосування мастерон (дростанолон)
Дростанолон відмінно поєднується з різними типами анаболічних стероїдів, за винятком анадрола, метандієнону і винстрола.

Найбільш результативне поєднання - з енантатом і пропіонатом тестостерону. Комбінація одночасно спалює жир і ростить суху масу.

Максимальна доза мастерона - 500 мг на тиждень. Мінімальна - 200 мг. Зі збільшенням дозування зростання ефекту немає.

Графік ін'єкцій пропионата - 2-3 рази в тиждень курсом тривалістю 8-10 тижнів.

Графік ін'єкцій енантата - 1 раз в тиждень курсом в 10-12 тижнів.

Якщо курс довгий і включає об'ємні дозування, може знадобитися додатковий прийом гонадотропіну - для попередження атрофії яєчок.

Після завершення курсу препарату дростанолон - бажаний прийом кломіда. Графік такий - 30 діб по 50 мг або 15 діб по 25 мг. Крім необхідності відновити колишній тестостерон, знадобляться заходи по зміцненню організму: прийом полівітамінів, хондропротекторів і повноцінне харчування.

Аналогічні препарати на базі мастерон дростанолон
Список основних препаратів які мають максимальну схожість за складом:

● Drostanol-100;
● Drostanolone Injection;
● Masteron;
● Mastebolin;
● Mastever;
● Mastaplex;
● Masteroliq;
● Mastabol;
● Mastatek.

При придбанні засобу мастерон в testosteron.com.ua будете на сто відсотків захищені від підробки. На закінчення експерти магазину тестостерон зробили висновок, що препарат Мастерон демонструє високу ефективність при підготовці до змагань в короткі терміни. Однак має низку побічних ефектів, які затьмарюють загальну картину.

За матеріалами: testosteron.com.ua


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
більше матеріалів
/-0,25071907043457-/ /-pc-/
Top