counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
16 Квітня
Всі новини...

Кращі універсальні мобільні батареї 2017-2018 роки


Переглядів: 386


Кращі універсальні мобільні батареї 2017-2018 роки

У цьому огляді викладено рейтинг ТОП кращих повербанків, ви дізнаєтеся про новинки, моделі та їхні характеристики універсальних батарей, складений експертами магазину АЛЛО, які прикрасять і зроблять життя кращим багатьох користувачів. Тому що саме, в цьому інтернет-магазині всі ціни на універсальні мобільні батареї знижено. Щоб переконатися і порівняти ціни потрібно зайти на сайт https://allo.ua/universalnye-mobilnye-batarei/  інтернет-магазину «АЛЛО», який склав рейтинг топових повербанків з 2017 по 2018 рік.

Кращі універсальні мобільні батареї, кращі повербанков, повербанк, мобільна зарядка, алло, де купити

Xiaomi Mi Power Bank 2 (10000 mAh)
Мобільна батарея модель від компанії «Xiaomi» - це поєднання ергономічності та відмінної автономності. Обсяг накопичувача дорівнює 10000 mah, який підживлюється батареєю «Lishen». За розмірами досягнута оптимальна компактність, а корпус виконано з високоякісного сплаву алюмінію. З додаткового оснащення можна виділити спеціальний кабель «USB-C», перехідник «microUSB» і спеціалізоване керівництво не перекладене на російську мову. Є можливість наскрізного заряду пристрою.Кращі універсальні мобільні батареї, кращі повербанков, повербанк, мобільна зарядка, алло, де купити

Xiaomi Mi Power Bank Pro

Дана модель є поліпшеним аналогом попередньої версії. З відмінностей можна виділити на трохи збільшений обсяг сховища, який становить 10200 mah і підтримку технології «Qualcomm Quick». Універсальна мобільна батарея виконана зі сплаву літію та підтримується монолітним алюмінієвим корпусом. Ключова особливість моделі полягає в прискореному темпі заряду пристроїв, що підключаються.

Defender Lavita 20000
Відмінна модель з досить об'ємним сховищем енергії на цілих 20000 mah. Корпус виконаний з енергозберігаючого пластика. Габарити універсальної батареї не зосереджені для використання всіма користувачами, наприклад, для жінок цей девайс буде не дуже зручний. Додатково вбудований окремий порт «microUSB» і ліхтарик для освітлення.

ASUS ZenPower (10050 mAh) ABTU0054.5
Обсяг сховища становить 10050 mah на основі «Li-ion» батареї, яка володіє прискореними показниками заряду. Як показано на малюнку, корпус універсальної мобільної батареї виконаний із унікального алюмінію на основі анодованого сплаву. Повний заряд сховища можливий за 6 годин безперебійної роботи.

Кращі універсальні мобільні батареї, кращі повербанков, повербанк, мобільна зарядка, алло, де купити

Canyon CNE-CPB130
Дана модель повербанка Canyon є найбільш оптимальною в цьому сегменті і користується великою популярністю серед підлітків. Обсяг сховища становить 13000 mah, який працює від літієвої батареї. Можлива одночасна зарядка двох девайсів. Покращений індикатор заряду точно показує заповненість сховища. Дизайн нічим не примітний, а забарвлення можна підібрати з декількох варіантів.

HIPER EP6600
Основа корпусу виконана з пластика. Комплект стандартний - зовнішнє сховище на 6600 mah, пристрій заряду і кабель USB. Єдиною перевагою серед інших моделей буде унікальний дизайн від компанії «HIPER» і досить низька ціна.

HIPER MP10000
Чергова модель від компанії «HIPER», але вже на 10000 mah. Корпус чистий метал і з округленими краями. Повний заряд сховища можливий за 15 годин безперебійної роботи. Вбудовано безліч портів, починаючи від звичайних USB портів і закінчуючи вбудованим портом під «CardReader».

Huawei AP08Q
Корпус виконаний з енергозберігаючого пластика. Обсяг сховища становить 10000 mah. Є можливість швидкої зарядки. Корпус виконаний за технологією «NoBroken» - ця технологія передбачає безпечне падіння зовнішнього сховища без будь-яких зовнішніх і внутрішніх пошкоджень. Повний заряд сховища можливий за 3 години роботи.

Кращі універсальні мобільні батареї, кращі повербанков, повербанк, мобільна зарядка, алло, де купити

TP-LINK TL-PB10400

Універсальна батарея TP-LINK виділяється своєю компактністю. Ємність акумулятора становить 10400 mah. Комплект досить скромний - це сам девайс, пристрій заряду та «microUSB» кабель. Вбудовано цілих 2 окремих порти під USB. Повний заряд сховища можливий за 6 годин роботи.

Rombica NEO PRO 180
Сховище даної батареї, на думку єкспертов «АЛЛО», досить об'ємний - це цілих 18000 mah. Комплектація також відрізняється наповненістю - це сам девайс, пристрій швидкого заряду, кабель для заряду різних ноутбуків (з усіма 10 перехідниками на різні моделі). Крім цього є розширена функціональність - це порт під DC, цілих 2 окремих USB порти і 4 роз'єми (вихідних). Можлива зарядка відразу 3-х пристроїв одночасно.

LG PMC 1010
Повербанк підтримує функцію «Fast Charge». Прискорений темп заряду - це ключова фішка даного девайса. Дизайн має кутасту форму і відмінно підійде для дівчат. Можливо заряджати одночасно до 2-ух девайсів. Обсяг сховища становить 10100 mah - повний заряд сховища становить 6 годин.

Джерело: allo.ua


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 квітня 2024 року Тамара Глоба рекомендує зберігати позитивний настрій та бути готовими до мо....
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
18 квітня віщує день, насичений можливостями та викликами для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуєте приплив....
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Токсичні стосунки не приведуть ні до чого хорошого, і для того, щоб захиститися від негативного впливу, важлив....
Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу
Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу
Кожна людина має певну енергетику Зрозумівши, до якого типу належить ваше енергетичне поле, ви зможете викорис....
більше матеріалів
/-1,2450089454651-/ /-pc-/
Top