counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Ці ознаки допоможуть викрити зрадника


Переглядів: 300


Ці ознаки допоможуть викрити зрадника

Партнер, який вам бреше і зраджує, може характеризуватися певними поведінковими моделями, і якщо ви їх помічаєте, то це повинно вас насторожити. Коли у вас виникають сумніви, поспостерігайте за людиною, робіть висновки і робіть відповідні дії.

1. Постійні ревнощі

Хоча це не здається логічним, зазвичай ті, хто зраджують, бояться, що їхній партнер робитиме те ж саме. На цьому ґрунті виникають надмірні і необґрунтовані ревнощі. Невірний чоловік усвідомлює, що він робить, а також знає, що поставлено на карту.

2. Емоційна нестабільність
У винного партнера виникають різкі перепади в настрої, він запальний, постійно прискіпується і висуває безглузді звинувачення. Можна сказати, що це несвідома відповідь на емоційну ситуацію і внутрішній конфлікт.

3. Залежність
Людина, яка зраджує, раптово змінює своє ставлення і нібито починає неймовірно потребувати свого партнера. Вона підкреслює, як любить і цінує. Найчастіше така зміна поведінки - це теж результат внутрішнього емоційного конфлікту і почуття провини.

4. Суперечливість
Коли один з партнерів зраджує то йому доводиться переосмислювати суть любові і ваших відносин. Він шукає нові способи спілкування зі своєю другою половиною, причому ці способи можуть бути дуже суперечливими і двозначними.

5. Пошук розради
Обдурений партнер далеко не завжди здатний пробачити. Це призводить до розриву або надлому в стосунках, тому що людина, яка зрадила, шукатиме розради в обіймах нового, тимчасового партнера, а це ще більше погіршує ситуацію, і проблеми наростають сніговим клубком.

6. Пошук задоволеності

Коли партнер відчуває, що його щось не влаштовує у стосунках, він зазвичай хоче компенсувати цей недолік, завівши роман на стороні. Він вважає, що ця проблема має тільки такий шлях вирішення, тобто обман. В результаті у відносинах у обох боків наростає розчарування і душевне спустошення.

Якщо ви підозрюєте, що ваш партнер вам зраджує, як вам поводитися?
- Зберігайте спокій. Перше, що спадає вам на думку, - це помста. І це найгірший варіант. Зупиніться, заспокойтеся і подумайте, чи варто продовжувати такі відносини.

- У партнера, що зраджує, часто трапляються рецидиви. Хоча ми вважаємо, що це може бути одноразова слабкість, викликана ситуацією, але правда в тому, що в більшості випадків у зрад трапляються регулярні рецидиви. І вам доведеться прийняти і визнати цей факт.

- Що б ви не робили, у вас ЗАВЖДИ залишаєтеся ви. Незалежно від прийнятого вами рішення, завжди шукайте варіанти, які будуть комфортні і принесуть користь в першу чергу вам. Пам'ятайте, що якщо ви збираєтеся пробачити того, хто завдав вам болю, ви почуватиметеся подвійно неправильно.

- Не намагайтеся відплатити тією ж монетою. Аналогічний вчинок, тобто відповідна зрада, нічого не вирішить. Ви тільки зробите собі ще гірше. Найкраще просто розірвати відносини і йти в життя кожен своїм шляхом .


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,41529607772827-/ /-pc-/
Top