counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Плюси вашої зовнішності за знаком зодіаку


Переглядів: 3196


Плюси вашої зовнішності за знаком зодіаку

Будь-яка людина індивідуальна і гарна по-своєму. Але у кожного знака зодіаку є особливо виразна частина тіла, якою йому варто пишатися. Давайте подивимося, яка родзинка є особисто у вас.

1. Овен

Кращим «фізичним активом» Овна є його обличчя. У нього гарні і чіткі риси: лоб, ніс, підборіддя і рот. Саме на обличчі у цього знака часто бувають відмітини у вигляді родимок або вже придбаних шрамиків. У Овнів міцна структура кістки, приваблива зовнішність, середнє зростання і ідеальна постава.

2. Телець
Їх найкраща частина тіла - шия, подовжена і красива, яка відразу звертає на себе увагу. Тільці - це бики за суттю своєю, і вони нерідко бувають великими: не обов'язково товстими, але м'язистими і рельєфними, завдяки своїй фізичній активності. У них кучеряве темне волосся і темні очі (не тільки карі або чорні, але можуть бути і темно-сині).

3. Близнюки
Народжені під цим знаком вміщують у собі дві особистості. У них дуже потужна аура товариської і компанійської людини. У цього знака  нерідко зустрічаються лялькові личка з високими лобами. Вони легкі й витончені в русі і відрізняються стрункою і гнучкою статурою; навіть якщо вони трохи пухкенькі, то це компенсує високий зріст.

4. Рак
Кращою особливістю Рака є його кругле обличчя, плюс невеликі і привабливі риси обличчя. Крім того, у цього знака дуже милий животик і гарні груди, особливо у леді-Раків. Їх рот, очі і брови дуже виразні в поєднанні з високими вилицями. Ноги і руки Рака досить довгі і витончені.

5. Лев
У Левів риси кішки, котячі повадки і схоже на гриву волосся. Вони стрункі, а їх рухи граціозні, м'які і плавні. Вони типові представники сімейства котячих. Плечі Льва сильні і широкі, проте це в той же час їх найбільш вразливе місце в плані травм і захворювань. Їх відрізняє велична і абсолютно царська постава з гордовитою посадкою голови.

6. Діва

Більшість людей-Дів схиблені на власному здоров'ї. У Діви акуратне і миловидне обличчя, яке довго виглядає моложавим. Багато представників цього знака сором'язливі і не впевнені в собі: вони довгий час сидять перед дзеркалом, фіксуючи свої плюси і мінуси. Яскраві очі, тонкі витончені носи і спокусливі губи - ось деякі з прикметних рис.

7. Терези
Кращою особливістю Терезів є їх губи дуже гарної форми. Вони безмежно чарівні, у них заразливий сміх і дивовижна посмішка. У більшості Терезів дуже пропорційні риси обличчя, плюс ямочки на щоках або підборідді. Терези також відрізняються відмінною статурою і зростом вище середнього.

8. Скорпіон
У Скорпіона пронизливий і прямий погляд, тому його основна «фішка» - це очі і красиво вигнута лінія брів. Риси обличчя чітко окреслені, особливо помітний його ніс. Скорпіони в основному високі і худорляві, вони випромінюють таємничу і магнетичну енергію, оскільки більшість з них не відображають своїх емоцій на обличчі і виглядають байдужими.

9. Стрілець
Стрілець! Воїн! Що і відбивається в його рисах і статурі. У Стрільця дуже красиві, ясні і блискучі очі, які виразно виглядають на його обличчі. Його зріст вище середнього, плюс спортивна статура. Фігура не обов'язково рельєфна, але мускулиста і підтягнута.

10. Козеріг
У Козерогів красива, майже бездоганна шкіра. Більшість з них засмаглі або мають шкіру природного оливкового відтінку. У Козерогів в основному пряме волосся, а на обличчі виділяється лінія щелепи або високі вилиці. У них також відмінне статура, що особливо привабливо виглядає у жінок. Їх рухи нешвидкі, але точні і витончені.

11. Водолій
У Водоліїв особливо помітні губи і вуха, дуже шляхетний профіль, плюс високий лоб, виразні очі, пряме волосся і струнке підтягнуте тіло. У них нерідко бувають широкі плечі, а у жінок-Водоліїв - широкі стегна, але в цілому їх фігури завжди виглядають дуже акуратними і гармонійними.

12. Риби
Вони дуже харизматичні, і на їхніх обличчях обов'язково присутня якась чарівна особливість: родимі плями або ямочки на щоках. У них тонке і м'яке, нерідко кучеряве волосся. Очі у Риб досить виразні: великі і нерідко опуклі. Рухаються вони ривками, то прискорюючись, то сповільнюючись - один в один як пливе риба.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,49156498908997-/ /-pc-/
Top