counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

9 фраз, які вказують на проблеми у відносинах


Переглядів: 415


9 фраз, які вказують на проблеми у відносинах

У всіх відношеннях, навіть найуспішніших, виникають свої складні моменти і конфлікти. На жаль, найбільшою проблемою є відсутність нормального діалогу: люди недоговорюють, замовчують і грають в словесні ігри. Вони не говорять прямо і сваряться замість того, щоб удвох виявити причину конфлікту. І рішення зазвичай простіше, ніж здається. Ці 9 фраз вказують на те, що у відносинах виникли проблеми і один з партнерів нещасливий.

1. «Ти мене не розумієш»

Замість цієї фрази чесно розкажіть своєму партнеру, як ви себе почуваєте і що думаєте. Нехай він знає, що відбувається у вас всередині. Спробуйте досягти взаємної згоди. Іноді гендерні відмінності впливають на сприйняття реальності, а обмін досвідом та очікуваннями від відносин дозволять краще зрозуміти ситуацію.

2. «Чому тобі не подобається...»
Основою успішних відносин є повага і повне визнання іншої людини. Якщо ви бажаєте змінити її з самого початку, це не спрацює. Кожна людина унікальна і має низку плюсів і мінусів, характерних тільки для неї. Ніхто не ідеальний. Не вимагайте від свого партнера, щоб йому подобалося те ж, що і вам, а скоріше спробуйте дізнатися, що йому цікаво.

3. «Ти не той (та), кого я полюбив (ла)»
Цілком закономірно, що з часом людина змінюється. Такою фразою ви тільки заподієте своїй другій половині біль. Ви обоє вже давно не такі, якими були на початку, і це не привід використовувати цю фразу як вбивчий аргумент.

4. «Роби, що хочеш»
Така заява, вимовлена недоброзичливим тоном, може стати початком серйозної сварки. Ця фраза виражає неповагу до партнера, і нею ви передаєте своє неприйняття і навіть приховану ворожість. Вона означає, що ви перебуваєте на межі, і вам практично вже байдуже, що станеться з вашими відносинами.

5. «Мені все набридло»
Нудьга не повинна бути ознакою кінця відносин, але це може вказувати на те, що їм потрібен новий сплеск емоцій. Ця фраза вказує, що те, що працювало в ваших відносинах досі, вже не цікаво для вас. Зробіть перерву, зламайте звичайну монотонність і почніть робити щось нове разом.

6. «Ти перебільшуєш»

Ця фраза, яка використовується під час конфлікту, завжди ставить перед собою завдання «розбити» останній аргумент партнера - і вона є ознакою неповаги і нерозуміння почуттів іншої людини. Ви показуєте, що вам все одно, про що він думає. Якщо атмосфера розжарюється, контролюйте себе. Відносини засновані на компромісі, і кожен партнер має право висловити свою власну точку зору.

7. «Ти ніколи не змінишся»
Це теж одна з фраз, яка викликає гнів. Для обох партнерів має бути ясно, що якщо ви вступаєте у відносини, то ви приймаєте свого обранця, як є, включаючи його слабкості і особливості поведінки. Якщо ви не можете це прийняти, можливо, варто подумати, чи дійсно ви любите цю людину. Ніколи не намагайтеся змінити когось силою.

8. «Я тобі не вірю»
Відносини - це повага, чесність і підтримка. Така фраза є посланням про те, що ви вважаєте свого партнера брехуном. Навіть якщо ви дійсно так думаєте, просто поставте йому пряме запитання, щоб уникнути усіляких непорозумінь.

9. «Якби ти по-справжньому любив (ла) мене, ти б...»
Це самий несправедливий ультиматум і відверта маніпуляція почуттями свого партнера. Краще просто скажіть йому, чому ви думаєте, що він (вона) повинен щось зробити для вас. Висловлюйте свої думки чесно і відкрито, а не висувайте умови.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
більше матеріалів
/-0,41713714599609-/ /-pc-/
Top