counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку та їхня найбільша проблема у відносинах


Переглядів: 2006


Знаки Зодіаку та їхня найбільша проблема у відносинах

До хороших і якісних відносин, напевно, прагнуть усі люди, але не всім вдається цього досягти. Ми робимо помилки, приймаємо неправильні рішення і промахумося в своєму виборі. Навіть якщо відносини начебто розвиваються нормально, і все йде своєю чергою, у кожного знака Зодіаку все одно є вразливі місця і певні ситуації, в результаті яких вони створюють собі проблеми у відносинах, пишут Flytothesky.

1. Овен

Ви є одним з кращих слухачів серед всіх представників зодіаку. Ви любите обсипати свого партнера знаками любові і прихильності. Це відмінна риса, поки вона не стане діяти задушливо. Як тільки партнер почне задихатися від ваших почуттів, то він, швидше за все, втече.

2. Телець
Ви віддані своєму партнеру і сподіваєтеся на довгострокове майбутнє, але ваша найбільша проблема у відносинах - це навчитися прощати і забувати неприємні моменти. На жаль, але ви постійно тримайтеся за минулі образи, а ваш партнер просто втомлюється регулярно за все вибачатися.

3. Близнюки
Ви боретеся з рутиною в стосунках і обожнюєте флірт. Вам потрібен партнер, який так само спонтанний і активний, як і ви. Як тільки ви почнете відчувати монотонність повсякденного життя, ви відразу ж підете на нові завоювання. Ваша найбільша проблема у відносинах - це ваші мінливість і легковажність.

4. Рак
Ви любите ховатися за своїм жорстким панциром, будучи дуже м'яким і чутливим всередині. Як тільки ви, нарешті, відкриєтеся і довіритесь кому-небудь, то ви повністю присвятите себе цій людині, аж до нав'язливості і гіперопіки. Мало того, ви можете продовжувати чіплятися за нього навіть після завершення відносин, отруюючи цим життя і собі, і йому.

5. Лев
Ви славитеся своїм завищеними его і відмовою від компромісів, а також завжди намагаєтеся здаватися занадто самовпевненими. Це ваша звична маска, що приховує слабкості й уразливі місця. Якщо ви зможете подолати свої початкові побоювання з приводу можливого маніпулювання або зради і не будете жорстко тиснути на партнера, то проблем у відносинах у вас не буде.

6. Діва

Ви - головний зодіакальний перфекціоніст, і відмітати своїх потенційних партнерів одного за іншим буквально після першого побачення. З іншого боку, нікому не подобається, коли кожен його рух піддається ретельному аналізу під мікроскопом Діви.

7. Терези
Ви вмієте будувати успішні відносини, завдяки своєму люблячому і дбайливому характеру. Ваша найбільша проблема в тому, що ви занадто багато віддаєте і нічого не просите натомість. Вам варто навчитися встановлювати межі, інакше всі партнери будуть сідати вам на шию.

8. Скорпіон
Ваш пристрасний і емоційний характер служить приманкою для ваших партнерів. Однак ви можете відштовхувати їх своїм вибуховим характером. І ще ви абсолютно не вмієте прощати навіть за саму крихітну провину. Один невірний крок, і у людини мало шансів коли-небудь повернути вашу прихильність.

9. Стрілець
Ви швидко закохуєтеся і стаєте дуже щедрим зі своїм партнером. Але часом це стає проблемою, оскільки ви схильні носити рожеві окуляри і не бачити явних мінусів у своєму обранцеві. Не дозволяйте людям користуватися вашою добротою і всіляко їздити на вас.

10. Козеріг
Ви так налаштовані створити міцну сім'ю, що навіть не спромагається ретельно проаналізувати і переконатися, що ваш обранець - це дійсно правильний вибір. Крім того, ви більше турбуєтеся про те, як ваші відносини зовні виглядають на людях, а не про те, що дійсно відбувається за закритими дверима.

11. Водолій
Ви мрійник і романтик у плані відносин. Ви один із найвірніших партнерів за умови, що у вас є свобода бути собою. Ви відразу ж стаєте на диби, коли партнер намагається маніпулювати або контролювати вас. Ваша жага незалежності проявляється в тому, що часом ви дуже закриті та беземоційні.

12. Риби
Ви найбільш чуттєвий і чутливий з усіх знаків зодіаку. Це і благословення, і прокляття в стосунках. Ви прагнете оточувати обранця любов'ю і висловлювати всі свої емоції (хороші і погані). Ваша проблема в тому, що ви не завжди можете справлятися зі своїми емоційними станами, а це може бути надзвичайно дискомфортно для вашого партнера.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
більше матеріалів
/-0,4127049446106-/ /-pc-/
Top