counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

5 найвеселіших і ненудних знаків Зодіаку


Переглядів: 2176


5 найвеселіших і ненудних знаків Зодіаку

У всіх нас є хоча б один друг, який вміє заразливо сміятися і постійно жартує. У нього незмінно напоготові маса веселих історій і анекдотів, якими він розважає оточуючих. Погодьтеся, що люди, здатні бачити позитив і гумор у повсякденних речах, завжди приємні у спілкуванні, пишут Flytothesky. Хочете дізнатися, які знаки зодіаку мають найяскравіше почуттям гумору і вміють від душі веселитися і сміятися?

1. Близнюки

У Близнюків завжди в запасі чимало дотепних жартів, і вони чудово вміють каламбурити в будь-якій ситуації. Їхній гумор дуже інтелектуальний, тонкий і витончений. Якщо ви розповісте Близнюкам якусь історію, у них обов'язково знайдеться парочка смішних коментарів. Вони з легкістю знаходять кумедні моменти там, де інші бачать лише негатив, причому жарти Близнюків дуже доречні і зовсім необразливі. Вони дійсно вміють змусити будь-яку людину щиро посміхатися.

2. Рак
Рак теж здатний виявити гумор у багатьох ситуаціях, особливо в малопомітних дрібницях, які не можуть сховатися від його спостережливого ока. Рак буде розчулюватися при вигляді крихітної собачки, що гуляє в парку, або літній парочки на лавці, яка сперечається про те, що приготувати на вечерю. Що робить Рака настільки кумедним, так це те, що він завжди помічає милі особливості в деталях, які ви, швидше за все, пропустите. Його почуття гумору виглядає безтурботним і навіть дещо по-дитячому наївним.

3. Скорпіон
Скорпіон абсолютно не намагається бути смішним або навмисно жартувати, але з боку він виглядає саме так. Смішними виглядають і його саркастично важливі коментарі та ремарки. Коли ви перебуваєте в серйозній або складній ситуації, жарти Скорпіона можуть чудово всіх підбадьорити, хоча вони нерідко перебувають на межі чорного гумору, і їх навіть можна назвати трохи грубуватими.

4. Стрілець
Стрілець може знайти гумор скрізь і в усьому. У нього завжди є історія про якийсь смішний досвід зі свого життя. Звичайно, Стрілець буде перебільшувати деталі і додавати крапельку сарказму, щоб зробити свої розповіді ще більш смішними і цікавими. Іноді, щоб змусити людей сміятися, він може навіть вдаватися до вельми дивного і не всім зрозумілого гумору. Всі бачать у ньому жартівника і коміка, який просто любить веселитися. Стрільцю просто не подобається ставитися до речей надто серйозно, і він обожнює бачити посмішки на обличчях оточуючих.

5. Водолій
Водолій - просто сміхотлива і весела людина. Іноді він навіть не розуміє, що виглядає або поводиться  кумедно, поки не помітить, як навколо сміються люди. Водолій вміє вигадувати блискучі сюжетні лінії в оповіданнях, щоб повеселити співрозмовників. Він дуже ерудований і дотепний, у нього відмінне почуття гумору, а його сатиричні, але вельми доречні зауваження приводять оточуючих у захват.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Фізична активність важлива для того, щоб підтримувати організм у тонусі та уникати неприємностей зі здоров'ям ....
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
більше матеріалів
/-0,2645800113678-/ /-pc-/
Top