counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Люди-паразити. Як розпізнати і позбутися тих, хто робить вас невдахою


Переглядів: 7741


Люди-паразити. Як розпізнати і позбутися тих, хто робить вас невдахою

Негативні люди мають негативний вплив. Вони можуть перекреслити всі ваші життєві плани і позбавити сил навіть найсильнішу людину, зіпсувати їй життя, плани, настрій і навіть - підірвати здоров'я. Негативна людина - це та, хто постійно скаржиться і вивалює на вас купу своїх проблем. Вона і пальцем не поворухне, щоб самостійно їх вирішити, але благально, а іноді і вимогливо буде волати про допомогу. Варто вам хоч раз піти на поводу, і вас зроблять відповідальним за всі нещастя, які сталися або тільки відбудуться у майбутньому з такою людиною.

Негативна людина ніколи не підтримає вас. Більше того, вона готова докласти всіх зусиль, щоб ваша ідея провалилася. Якщо ви почнете худнути, чекайте її в гості зі смачним тортиком. Якщо ви кидаєте палити, то вона буде із задоволенням пускати дим в очі. Ваші невдачі і відчуття власного безсилля роблять її щасливішою.

Негативні люди, як правило, повністю закриті для критики і вкрай болісно її сприймають. Вони не хочуть мінятися самі і з ненавистю ставляться до будь-яких спроб змінити існуючий порядок речей. Чужий успіх викликає у них роздратування, а провал - глузування. Негативна людина в усьому бачить тільки погане, не вірить у свої сили і поширює навколо атмосферу зневіри і безвихідності.

Розберемо ознаки людини-паразита.

Перше - навколо цієї людини всі страждають. Це найголовніша ознака. Всі, хто перебувають поруч із цією людиною, всі страждають. Якщо, наприклад, це чоловік, і він сходиться з жінками - у всіх жінок після нього руйнується доля. Якщо ця жінка з чоловіками зустрічається - те ж саме. Тому дивіться на людину: якщо навколо неї  всі щасливі - ця людина не паразит. Але якщо всі страждають навколо неї, хворіють - то ця людина - паразит.

Далі, така людина дуже сильно егоїстична, живе тільки для себе. Хоча зовні вона може робити якісь речі про людське око. Але внутрішня її позиція - егоїзм. Ця людина так влаштована, що підсвідомо присмоктується до вас і провокує вас на розкриття. Це називається «енерговампіризм». І якщо ви розкрилися - ви втратили енергію.

Паразит іноді починає всіх ображати, провокувати на негативні емоції, щоб отримати заряд енергії. Людина - провокатор - це завжди людина - паразит.

Ці люди живляться благочестям. Щоб було зрозуміло - запасом добрих вчинків, запасом вашої хорошої карми. Тобто варто вам розірвати зв'язки з цими людьми, як у вас з'являється здоров'я, гроші, любов, свобода, щастя, знання. Але ці люди так просто вас не відпустять. І вам потрібно набратися сміливості, якщо така людина є поруч із вами, і зрозуміти, що вона вам потрібна для того, щоб ви отримали силу і сміливість сказати їй  «Ні!».

Так ось, якщо розірвати зв'язок, така людина-вампір може навіть померти, якщо вона не підключиться до когось іншого.
Чому ж так важливо вигнати негативних людей зі свого життя? Є три основні причини.

Негативні люди не дозволяють вам рости і досягати життєвих цілей. Вони відмовляють вас від активних дій, сіють сумнів і збивають вас зі шляху.

Негативна енергія таких людей впливає на ваш енергетичний рівень. Крім того, вони здатні викликати стрес і тривогу.
Ваше життя безпосередньо залежить від оточуючих. Чим більше серед них негативних персонажів, тим воно буде більш важким і приземленим. Позитивні люди допоможуть вам досягати бажаного, негативні перетворять ваше життя на болото, в якому ви потонете.

Як позбутися негативних людей

Для початку з'ясуйте, які у вас є проблеми, а потім складіть план щодо їхнього вирішення. Запитайте себе, чи все вас влаштовує в собі і в житті. Подумайте, що вам заважає досягати поставлених цілей. Вирішіть, які ваші цілі і наскільки сильно ви хочете їх досягти. Чи здатні ви в корені змінити свої звички, оточення, спосіб життя заради них? Визначте, які люди з вашого оточення заважають вам, а які підштовхують уперед.

Негативні люди змушують вас почуватися зле. Вони знижують вашу енергію і залишають відчуття спустошеності і досади. Після спілкування з ними ви відчуваєте занепад сил, роздратування, образу.

Такі люди завжди відмовляють вас від дій. Вони співчутливо цікавляться вами і вашими намірами, але ніколи не пропонують допомогу, а тільки відмовляють від змін. «У тебе не вийде», «Це занадто небезпечно», «Треба почекати», «Ти вже запізнився» - ці та подібні слова завжди у них напоготові.

Негативні люди можуть бути різними й іноді цілком можуть виявитися приємними. Але якщо ви все ж побачили токсичний заряд у людині, то краще від неї триматися подалі. Уникайте їх. Не беріть трубку. Видаліть їх із друзів у соціальних мережах.
 
Уникайте пояснень. У всякому разі правдивих. Інакше це може перетворитися на з'ясування стосунків, яке дасть ще один привід попити вашу кров. Негативні люди можуть проводити майстер-класи зі з'ясування відносин, тому краще не зв'язуйтеся з ними.

Якщо ви вирішили прибрати людину зі свого життя, швидше за все, до цього ви перепробували всі способи змінити її. Якщо ніякі мудрі слова не допомогли, то у вас не залишилося іншого виходу, як позбутися такої людини. Ви не зобов'язані все життя водитися з одними і тими ж людьми.
Не забувайте, що негативний вплив негативних людей не можна недооцінювати. Він може перекреслити всі ваші життєві плани і позбавити сил навіть найсильнішу людину. Джерело - Лайфхакер і Цілитель.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-0,43643808364868-/ /-pc-/
Top