counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Чому зраджують чоловіки. Рейтинг гуляк за знаками зодіаку


Переглядів: 12415


Чому зраджують чоловіки. Рейтинг гуляк за знаками зодіаку

Найпоширенішою причиною розлучення навіть найбільш ідеальних увазі пар є зрада. Якщо предмет вашої пристрасті вас кинув, не впадайте у відчай, ймовірно, що через деякий час ви будете згадувати про нього з порожнім нулем емоцій і важким фунтом презирства. Єдине, що хотілося б знати, чому? Іноді така поведінка закладається в людини ще до народження, пише UkrMedia.

Овен
Секс і любовні пригоди для нього є лише захоплюючим видом спорту. Він не схильний до моногамії, особливо у віці до 30 років. Однак і після 42 років у Овна також настає період «весняного гону». Овни не люблять, щоб їх контролювали і керували ними, нехай навіть на правах сексуальної подруги або дружини. Терпіти не можуть облуди. Патологічно ревниві. Можуть зрадити з помсти або для самоствердження.

Телець
За великим рахунком йому потрібна одна партнерка на все життя, бо правляча планета Венера відповідає саме за шлюбні відносини. Тому зрада Тельця є певним божевіллям на тлі чуттєвості, після чого він мучиться почуттям провини, кляне себе за слабкість.
Пошук ніжності і ласки на стороні - наслідок нестачі їх вдома, в родині. Після 29 років Телець повністю дозріває для шлюбу. Якщо до цього часу вже є матеріальна стабільність, то, крім чуттєвості, він може прагнути до енергетичного і духовного збагачення. Якщо з існуючим партнером це неможливо, то Телець починає подумувати не про зраду, а про пошук кращого супутника життя.

Близнюки
До 30 років «полювання до зміни місць» штовхає Близнюків на безладні зв'язки. Завдяки товариськості і комунікабельності Близнюків, завжди знайдуться ті, хто зможе втішити їх при потребі. Найпоширеніша причина зради не гостра сексуальна потреба, а нудьга. До того ж вони обожнюють первісну стадію любовних відносин, за допомогою флірту доводять собі свою привабливість. При цьому одноразовий секс на стороні зрадою не вважає.

Рак
Вони не люблять розлучатися, бо цінують свій спокій. Однак свої позашлюбні зв'язки він навіть сам собі не може пояснити. Вони частіше призводять до нового шлюбу, оскільки Ракам дуже легко закохатися. Будучи спійманим, слізно просять вибачення, навіть шантажуючи самогубством.
Лише після 42-х років Раки здатні контролювати свою невгамовну натуру. В цілому Раки-зрадники діляться на два типи: в одних є тяга до партнерок, які відрізняються цілеспрямованістю і силою характеру, іншим потрібна та, яка зможе подарувати теплоту домашнього затишку і при цьому не стане звертати увагу на його недоліки.

Лев
Чоловіки-Леви - найбільш злісні порушники подружньої вірності. Мають схильність до красивих і молодих жінок, а також ласі на лестощі і компліменти на свою адресу. Незаконний зв'язок, для них, як захоплююча гра, в якій вони хочуть отримати приз. Якщо вдома Левів не визнають, постійно «пиляють» і нехтують ними, то вони насолоджуються любов'ю на стороні. Як тільки Лев стає на стежку зради, йому вкрай складно зупинитися, це входить у звичку. Тому важливо не запускати відносини з Левом, з яким потім дуже важко знайти взаєморозуміння. Якщо ж Льву не байдужий власний шлюб, то краще загладжувати свою провину дорогими подарунками.

Діва
Діви - найбільш обережні зрадники, їх важко приперти до стінки, ховаються і вивертаються до останнього. Спокусити їх важче за інші знаки, тому зрада для них - не випадкова подія, а усвідомлене рішення. Виникає при нестачі сексу з постійною партнеркою, нібито «для здоров'я». Будучи спійманим, ганьби і скандалів не виносять, пробачення просити не вміють, тому, швидше за все, грубі жіночі закиди приведуть до розриву.

Терези 
Терезів штовхає на зраду те, що залишилося нез'ясованим у відносинах. Шукають таку коханку, з якою можна було б добре проводити час. Побут їх швидко заїдає, а зрада - своєрідний шматочок свята на тлі сірих буднів. Подібна тяга ще більше посилюється, якщо дружина Терезів - груба, агресивна. Жіночна і м'яка партнерка для них - віддушина.

Скорпіон
Скорпіони відкриті для любовних пригод, якщо постійній партнерці є за що помститися, будь то флірт з іншим чоловіком у минулому або якась особиста образа. Зради для них - це ще і спосіб освіжити стосунки. Зв'язки на стороні рідко можуть призвести до розлучення, бо Скорпіон цінує стабільність. Вміє добре приховувати свої пригоди. Вважає, що зраджуючи тілом, не зраджує душею. Сам же категорично не сприймає зраду свого партнера.

Стрілець
Поки Стрільці люблять свою половинку, то не схильні до зрад. Секс для молодих Стрільців - це чергова пригода, яка стимулює їх «мисливський» азарт і про яку вони потім з легкістю забувають. Самі ж вони досить терпимі до зрад дружини. Охоче ​​йдуть на компроміси і готові все почати спочатку. Розлучаються мирно, чесно ділячи нажите майно.

Козеріг
Козероги - це дуже честолюбні і цілеспрямовані особистості. Можуть зрадити заради отримання вигідних зв'язків, що сприяють просуванню кар'єри, з партнерами, які займають вищу або престижну посаду. Інші Козероги - холоднокровні покупці любовних утіх. Найчастіше користуються послугами жриць любові без будь-яких почуттів. Після викриття розраховують на мирне вирішення конфлікту. Або не захочуть розривати відносини з вірною і господарською дружиною.

Водолій
Найпоширеніша причина зрад Водолія - ​​примітивна цікавість і бажання піти від буденності. Після розкриття обману відразу стає консервативним, поступливим і правильним, просить дати ще один шанс. Однак жінка, яка зажадає розлучення, може не розраховувати на те, що Водолій буде за нею довго страждати і побиватися. Він одразу ж заведе новий роман у помсту своїй гордій дружині.

Риби
Як би чоловік-Риба не розквітав у бурхливих вирах вільного кохання, він завжди повернеться в свою гавань. Йдучи на поводі своєї емоційності, може знайти коханку, яка абсолютно не відповідає його смакам та ідеалам. На це його може спровокувати стрес і проблеми, незадоволені амбіції. Не знайшовши душевну підтримку вдома, намагається забутися в чужих обіймах. Нічого, крім болю, Рибам це не приносить.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,28109312057495-/ /-pc-/
Top