counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Чия дружина краща за всіх? Рейтинг за знаками зодіаку


Переглядів: 12060


Чия дружина краща за всіх? Рейтинг за знаками зодіаку

Астрологи склали рейтинг найкращих дружин по знаку зодіаку. Від самих примхливих і незлагідних на 12 місці і до найкращих супутниць по життю, які розташувалися на 1 місці. Чи вгадали астрологи, судіть самі.

12 місце - Скорпіон

Неймовірно приваблива, феєрично розумна і напрочуд гарна панянка-Скорпіон - найгірша в світі дружина. Тому що одружуватися на Скорпіоні - значить продати себе в рабство. Безумовно, служити настільки прекрасній дамі в чомусь навіть почесно, але є одна проблема: поки будеш притиратися до її складного характеру і навчишся ухилятися від раптових ляпасів, встигнеш заробити лисину, еректильну дисфункцію і пенсію по інвалідності. І вона замінить тебе на палкого тридцятирічного мачо з ооось такими ... вусами, передає Ukr.Media.

11 місце - Риби

Одружитися на рибці - те ж саме, що завести котика: в будинку буде жити дуже красива істота, все життя буде дивитися на тебе як нижча істота. При цьому Рибки обходяться значно дорожче котиків, а от користі приносять стільки ж: іноді, якщо Рибка зволить перебувати в гарному настрої, її можна буде взяти на ручки і трохи пом'яти. Може бути, вона навіть помурчить. І на це муркотіння підсаджуються, як на важкі наркотики: з першого разу і назавжди. Тому що навіть якщо злізеш з цієї голки, життя все одно залишиться порожнім і безглуздим.

10 місце - Лев

Дружина-вітрина і виставка досягнень народного господарства. Якщо народне господарство не заробило на декілька карат в кожне вухо Левиці і на пару каратів на її безіменний пальчик - пиши пропало: важка пазуриста лапа вдарить по цьому самому господарству. А ось розлучитися з Левицею все одно не вийде: теоретично, звичайно, можна, а ось практично - ні. Всі інші жінки після шлюбу з Левицею здаються блідою міллю.

9 місце - Стрілець

Дружина-сатана. Чесно попереджає, що їй від чоловіка не потрібно нічого, крім його безсмертної душі, але ось її, будь ласка, надайте в безроздільне користування. Не те щоб Стрільця дуже цікавить, що в цій самій душі відбувається, просто їй потрібні гарантії на майбутнє і страховка. А майбутнє в розумінні Стрільця виглядає так: як вона скаже - так і повинно бути.

8 місце - Близнюки

Близнюки - небезпечна дружина. Є жінки, поруч з якими людина бачить себе героєм, є жінки, поруч з якими людина відчуває себе невдахою, а є дружини-близнюки. Вони знають все слабкості свого чоловіка, прикидатися марно.

7 місце - Овен

Всі знають, що жити з Овном - це як сидіти на вулкані, але майже ніхто не розуміє, заради чого варто так ризикувати. А ми знаємо: в полум'ї темпераменту Овна можна будь-яку металеву цурку нагріти, трохи побити, а потім загартувати, і тоді вийде якась річ - красива і в господарстві корисна. Власне, приблизно це і відбувається з чоловіками Баранів, і вони, як правило, завжди змінюються в кращу сторону.

6 місце - Ваги

Одружитися на Терезах з усіх боків вигідно: з одного боку, це та сама «справжня жінка», про яку мріють всі чоловіки: м'яка, ніжна і поступлива дівчина, прекрасна, хоча і дещо нервова господиня, кулінарка, розумниця, красуня і сексуальна штучка. Правда токо в ті дні, коли у них гарний настрій. Що трапляється нечасто. Весь інший час Ваги присвячують істерикам, стражданням, скандалам, риданням і поїдання чужих мізків.

5 місце - Діва

П'ятірку кращих дружин відкриває Діва - не стільки дружина, скільки найкраща подруга і соратниця. Діви переконані, що чоловік і дружина повинні дивитися не один на одного, а в один бік, причому в той, який Діва вибере. Так що бути чоловіком Діви, з одного боку, вкрай вигідно - це як бути альфа-самцем у вовчій зграї: ватажок, звичайно, зовсім не ти, а вовчиця, але формально високий статус у тебе є.

4 місце - Телець

Почесне четверте місце дістається Тельцю - жінці, на якій варто одружуватися, якщо ти веселий жебрак роздовбай. Тому що у Тельців є дар - вирощувати з жебраків раздовбаїв успішних розбійників, але ось веселощі, як правило, при цьому кудись губляться. Так що одружуватися на Тельці треба, якщо тобі здається, що коли тарілка летить в твою голову - це дуже весело.

3 місце - Козеріг

Замикають трійку лідерів Козероги - жінки, які точно знають рецепт сімейного щастя. Все просто. Ідеальний чоловік повинен одружитися на ідеальній жінці, вважають вони. Так що заміж Козероги виходять, керуючись здоровим глуздом і тверезим розрахунком, а не якоюсь там напівміфічною закоханістю. А потім живуть зі своїм ідеальним чоловіком у любові та злагоді, поки смерть не розлучить їх. Критерії ідеальності ми, мабуть наводити не будемо: кого Козеріг вибере - ті можуть в дзеркало подивитися, бажано - голяка.

2 місце - Водолій

Почесне друге місце дістається Водоліям - тільки і виключно тому, що Водолії не люблять бути першими: до чого прагнути тоді, га? Жінка-Водолій - майже міфічна жінка, головна героїня чоловічих мрій: вічно юна (дев'яносторічні Водолії вміють сміятися, як першокурсниці) вічно прекрасна, тому що характер Водоліїв часу непідвладний; вічно дивна, тому що Водолій завжди буде жити своїм життям поруч з чоловіком і ніколи не стане жити ним одним. Проблема тут тільки одна - вмовити її вийти заміж вкрай складно.

1 місце - Рак

Панночку-Рака також не просто вмовити на заміжжя, але якщо вже вдалося, вона проявить себе у всій красі: вона і розумниця, і красуня, і господиня. Ідеально веде будинок, безперечно вирощує діточок, дружить з родичами чоловіка. Завжди підтримає коханого, завжди йому догодить. Бо сім'я - це головне. А хто буде манкірувати своїми сімейними обов'язками, того вона візьме сталевою клешнею за причинне місце. І тут, звичайно, можна було б пожаліти, що не одружився на якій-небудь Скорпіонисі, але може бути вже пізно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
більше матеріалів
/-0,30592083930969-/ /-pc-/
Top