counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як правильно вибрати подарунок на Новий 2018 рік


Переглядів: 128


Як правильно вибрати подарунок на Новий 2018 рік

Напередодні Нового року українці беруть в облогу магазини і торгові центри країни в пошуках подарунків для рідних, друзів, колег. Мало щасливчиків можуть знайти час для того, щоб запастися подарунками заздалегідь, ретельно продумавши, що і кому покласти під ялинку. Турботливі можуть заздалегідь поцікавитися у близьких, що їм потрібно і подарувати корисний подарунок або ж подарунок-мрію.

Більшість же залишає покупки на останні дні, розраховуючи визначиться з подарунками вже в магазині. АСН склав путівник подарунками для тих, хто тільки збирається в рейд по магазинах і ще не уявляє, що купуватиме.

Гаджет

У сучасному світі все більше місця в житті людей займають всілякі електронні пристрої. Асортимент українських магазинів техніки виходить далеко за межі мобільних телефонів і пристроїв. Пропонують не тільки мобільні телефони та аксесуари до них, а й "розумні" квіткові горщики (з системою автополиву і цілодобового моніторингу стану ґрунту для відсутніх вдома садівників) або ж смарт-чашку, яка проконтролює кількість рідини, що випивається її господарем, і вчасно нагадає про таку необхідність.

Сучасні електронні пристрої можна підібрати для будь-якого члена сім'ї - діти будуть у захваті від знову-таки розумних годинників, 3D-ручки, планшета для малювання. Підлітків зацікавлять подарунки дорожчі - гіроборд, шолом віртуальної реальності або робот. Молодим людям можна подарувати фітнес-трекер, навушники, акустичну систему, медіаплеєр або трекер сну ("розумний будильник"). Практичні господині порадіють розумним кухонним вагам, термометру для кухні або роботу-пилососу. Літні родичі будуть у захваті від електронної фоторамки або "читалки".

Прикольний подарунок

Практично в будь-якому торговому центрі або на речовому ринку є точки з оригінальними сувенірами і речами з сюрпризом. Це можуть бути як сувеніри, листівки, брелоки, так і цілком практичні речі - футболки, шапки, шарфи і навіть такі товари, дарувати які зазвичай не рекомендується, - шкарпетки або труси зі всілякими химерними принтами і смішними написами. Можна купити вже готову річ, а можна вибрати і зробити на замовлення свій напис, картинку або фотографію. Не варто забувати, що Новий рік - це, перш за все, веселе свято, тому близькі вочевидь оцінять ваш гумор гідно.

Подарунок-враження

Вибрати подарунок людині, у якої все є, часом, буває дуже складно. В такому випадку може виручити сертифікат на враження - прогулянка на конях, політ на літаку, стрибок з парашутом, квест, чайна церемонія, СПА-процедури, квитки на концерт, виставку, екскурсію або навіть подорож. Звичайно, оплатити півгодинний персональний політ на літаку навіть найдорожчій людині може далеко не кожен, але на візит у картинг-центр або на сеанс масажу має вистачити стандартного бюджету.

Івент-агентства пропонують безліч таких сертифікатів, однак ціни на них часом дійсно "кусаються", тому ви цілком можете знайти вподобану вам послугу самостійно, і навіть якщо красивого сертифіката в подарунковій упаковці вам не продадуть, його цілком можна зробити самостійно.

Формальний

Якщо подарунок призначається колезі або далекому родичу / сусідові / діловому партнеру, він повинен носити суто символічний або навіть формальний характер. Ручка, блокнот, скетчбук, щоденник, листівка, підставка під ручки, брелок, ключниця, пенал, гаманець, обкладинка для паспорта, всілякі холдери, популярні нині розмальовки, затискачі, закладки, чохли (наприклад, для навушників або телефону). Безліч магазинів сьогодні пропонує величезний вибір подібних товарів - від строгих, виконаних у класичній манері, до вкрай креативних.

Книжка

Людям, які захоплюються читанням, вочевидь сподобається подарунок у вигляді книжкової новинки. Ті ж, хто читає зрідка, оцінять невеликі історії або збірник, наприклад, різдвяних історій або новел. Цілком доречними можуть бути книжки навчальні - пов'язані з хобі або професією людини. Припадуть до смаку будь-кому і альбоми з ілюстраціями на цікаву для адресата тему. Також можна піднести в подарунок модні нині розмальовки "антистрес" з набором ручок.

Корисний подарунок

Кухонне начиння, побутова техніка, посуд, інструменти для дому будуть доречні в разі, якщо ви точно знаєте, що така річ необхідна людині і вона буде рада їй. Такі подарунки зазвичай цінують практичні люди, які багато часу приділяють домашньому господарству.

У Новий рік також будуть доречні і корисні всім "теплі" подарунки - термокружка, теплі рукавиці або рукавички, шарф (краще ніж шапка, оскільки його легше підібрати), плед, теплі капці, светр або шкарпетки. Одяг рекомендується дарувати тільки близьким людям, але тільки за умови, що ви точно знаєте розмір і модель.

Подарунок, зроблений власноруч

Якщо ж новорічний бюджет вкрай обмежений, завжди залишається варіант з подарунком "своїми руками". Такий подарунок не буде витратним, але неодмінно буде дорогий адресату, особливо близьким людям, які оцінять вашу фантазію, старання і любов. Так, якщо зв'язати або зшити якусь серйозну річ у дні, що залишилися до Нового року, навряд чи комусь вдасться, то невеликий сувенір - ялинку, сніжинку, іграшку або серветку цілком можна встигнути виготовити. Можна спекти печиво, пряники або кекси - їх можна прикрасити оригінальним візерунком або написами і покласти у красиву коробку, знову таки зроблену власноруч.

Таким подарунком також може бути листівка - в інтернеті є багато схем їх виготовлення. Дуже особистим буде фотоальбом або рамка зі спільними фото - підібраними за тематикою або хронологією. Можна також супроводити їх веселими написами або побажаннями.

Марія Мамаева

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-0,3956310749054-/ /-pc-/
Top