counter
Стрічка новин
Вибрати все
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Леді Гага-прибулець і Мерк'юрі-лускунчик. Знайдено музей найпотворніших воскових фігур


Переглядів: 74


Леді Гага-прибулець і  Мерк'юрі-лускунчик. Знайдено музей найпотворніших воскових фігур

Перуанський музей воскових фігур, розташований у місті Ліма, виставив нову експозицію копій зірок. Однак копії знаменитостей вийшли у місцевих майстрів настільки потворними, що їх не впізнають навіть фанати. Мабуть таким чином представники музею вирішили заздалегідь привітати своїх відвідувачів з Геловіном.

Першими фотографію «шедевра» розмістили в соцмережах прихильники співачки Леді Гаги. Але принаймні її хоч можна було впізнати. Щоправда, швидше не за зовнішністю, а за "м'ясною сукнею", в якій вона в 2010-му з'явилася на церемонію MTV Video Awards.

Але якщо вбрання у автора ще сяк-так вийшло, то риси обличчя, м'яко кажучи, не дуже. Занадто видовжене обличчя, зуби, що стирчать, довгий, як у відьми, ніс гачком і скуйовджене волосся. Навряд чи Гага коли-небудь виглядала так моторошно в реальному житті.

музей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон КерріСудячи з того, що обурення фанатів Шакіри не чути, то вони в цій блискучій, у буквальному сенсі слова, блондинці її просто не впізнали. Риси обличчя і фігура цієї статуї взагалі не відповідають реальній зовнішності співачки. Таке враження, що скульптор переплутав фото Шакіри з якоюсь іншою знаменитістю.музей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон КерріСкладно впізнати серед експонатів і актора Джима Керрі. Чомусь художник вирішив додати йому декілька десятків зайвих кілограмів. Що стосується голови актора, то тут можна впізнати хіба що очі. А ось підборіддя, здається, позичили у Шрека.  музей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон Керрі Енергетику Фреді Мерк'юрі звичайно, повторити неможливо. Однак треба мати особливий талант, щоб замість співака зліпити "зигуючого" Лускунчика. музей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон КерріСеред експонатів музею, які більше схожі на сюжет фільму жахів, ніж на зірок, також невпізнанні президент Південно-Африканської республіки Нельсон Мандела, Альберт Ейнштейн без окулярів і Джон Кеннеді в старості, до якої він, як відомо, не дожив.  музей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон Керрімузей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон Керрімузей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон КерріУ автора навіть піднялася рука на Папу Римського. Але оскільки підпису біля фігури немає, то можна тільки здогадуватися, якого саме главу Католицької церкви зобразив «скульптор» - Іоанна Павла чи Францискамузей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон Керрі музей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон Керрімузей, воскові фігури, Перу, Леді Гага, Шакіра, Джон Керрі


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енер....
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
Біополь людини не є ізольованою частиною світу Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичним....
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
Місячний день сьогодні 8 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 8 травня 2024 року
Не завжди Місяць несе позитивну енергетику Бувають дні, коли нам самим потрібно робити кроки для залучення щас....
Гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас буде особливо важливо проявити свою енергію та рішучість у ....
більше матеріалів
/-0,4932119846344-/ /-pc-/
Top