counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Списання мільйонних боргів і підвищення тарифів на проїзд. З чим боровся вбитий у Миргороді депутат від "Свободи"


Переглядів: 791


Списання мільйонних боргів і підвищення тарифів на проїзд. З чим боровся вбитий у Миргороді депутат від Свободи

Жорстоко вбитий у Миргороді голова фракції ВО "Свобода" Олег Супруненко під час свого депутатства брав активну участь в оскарженні підвищення тарифів на проїзд у місцевому громадському транспорті, а також критикував місцеву владу за надто тісну співпрацю і потурання обраним бізнесменам.

Попри депутатство Олег Супруненко вів досить скромний, звичайний спосіб життя, працював слюсарем на Миргородському арматурному заводі. Судячи з його декларації, минулого року він заробив там лише близько 45 тисяч гривень.

.

Списання мільйонних боргів і підвищення тарифів на проїзд. З чим боровся вбитий у Миргороді депутат від Свободи

Ніч 12 липня, коли він пізно повертався з роботи, стала фатальною. Молодого чоловіка підстерегла банда невідомих, його жорстоко побили трубами і арматурою, а також - пограбували. Або імітували пограбування. Ледь живого депутата знайшли випадкові перехожі. Травми були настільки важкі, що через 26 днів він помер, не приходячи до тями.

Кого критикував убитий депутат

Судячи із записів депутата в соціальних мережах - він завжди займав дуже активну політичну позицію, критикував місцеву владу за рішення, які мають всі ознаки корупції. Наприклад, в одному з постів звинувачував мера Миргорода в незаконному списуванні боргів приватному підприємцю.

"Мер Соломаха С.П. від БПП зараз на сесії міськради хоче протягнуті разом з широкою коаліцією депутатів рішення про списання боргу Бутько 2 млн грн, які повинні йти на потреби територіальної громади Миргорода!" - написав Олег 12 травня.

Також депутат був затятим противником підвищення цін на проїзд у місцевих маршрутках, вказуючи на загальну бідність населення і низьку якість послуг, що надається перевізниками. Депутат часто постив матеріали на ці теми і писав запити до місцевої влади.

"Жителі скаржаться на несумлінне обслуговування пасажирів у маршрутках. Маршрутні автобуси ходять нерегулярно, дуже складно після 18:00 дістатися в різні частини міста. Особливо до залізничного вокзалу та в зворотному напрямі, зокрема у вихідні дні транспорту після 14:00 майже немає. Маршрутні автобуси технічно аварійні, брудні, в більшості кондуктори відсутні. Водії маршрутного транспортного засобу під час руху приймають плату за проїзд, що створює аварійну небезпеку на дорозі ", - написав депутат.

За його словами, на скаргу в місцеву владу він отримав відповідь, що після перевірок ніяких недоліків в перевезеннях пасажирів виявлено не було. А перевізників попередили про необхідність дотримання договірних відносин з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування ".

В последнее время депутат-свободовец задавался вопросом - сколько на самом деле в Миргороде проживает льготников и законно ли перевозчикам ежегодно выделяют на их перевозку 1,2 миллиона гривен. 

Дело в том, что во всем Миргороде проживает лишь 40 тысяч населения. Если даже предположить, что четвертая его часть - льготники, то для того, чтобы заслужить компенсацию на такую сумму все эти люди должны ежедневно совершать по две поездки в транспорте. Во что верится с трудом, учитывая, что в основном - это пожилые люди. По подсчетам специальной комиссии, такого количества льготников в городе просто нет, заявлял депутат. 

Он указывал на недостатки системы учета перевозок льготников. Так в одном из Олег Супруненко опубликовал фотографии "билетов", которые после его жалоб появились в марштурках - талонам по виду как минимум несколько лет, а пассажиры маршрутки должны были отрывать сами.

Депутат критиковал мэра Миргорода за то, что тот, по его словам, отстаивая необходимость повышения стоимости проезда в городе, показывал общественности фальшивые расчеты рентабельности проезда. Активисты указывали на тот факт, что к перевозкам в Миргороде допущена лишь одна компания, которая полностью монополизировала рынок. Депутат заявлял, что маршрутный бизнес в Миргороде захватили представители бывшей власти - регионалы вместе с компаниями местного мэра. 

Провести Олега Супруненко в последний путь пришли тысячи людей. Его родители, друзья и соратники убиты горем. Они заверили, что не остановятся в поиске виновных в страшном убийстве человека. И первые подозреваемые уже есть. В убийстве активиста подозревается коллега Олега по депутатскому корпусу. Правоохранители задержали 3 человек, среди которых и депутат Миргородского городского совета от Радикальной партии Хачатур Хачатрян.

Списання мільйонних боргів і підвищення тарифів на проїзд. З чим боровся вбитий у Миргороді депутат від Свободи

Аліна Тітова

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
більше матеріалів
/-0,33823299407959-/ /-pc-/
Top