counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Дієтологи розповіли, як просто нормалізувати травлення і запобігти здуттю живота


Переглядів: 488


Дієтологи розповіли, як просто нормалізувати травлення і запобігти здуттю живота

Від активованого вугілля до гіркої зелені і селери: австралійський дієтолог Емі Скілтон поділилася переліком продуктів, які допомагають впоратися зі здуттям живота. Прості рішення можуть допомогти вам полегшити біль, викликану неприємним явищем, повідомляє The Daily Mail.

Багато людей страждають від здуття після їжі, але для деяких це щоденна проблема, яка може викликати важкі наслідки. Незважаючи на те, що вчені називають багато причин, що викликають цю проблему, головними з них вважають важку вуглеводну їжу, таку як хліб і спагеті, а також стрес. І хоча існує незліченна кількість медичних препаратів для усунення неприємних симптомів, експерти стверджують, що краще скористатися природними засобами.

Активоване вугілля. Науковці виявили, що активоване вугілля полегшує біль, викликану кишковими газами. «Чорна таблетка» допомагає шляхом «вбирання» шкідливих кислот і газів, які можуть накопичуватися в кишечнику, викликаючи неприємні відчуття. Саме таблетки з деревного вугілля ефективно полегшують симптоми здуття. Звичайно, вони нададуть лише симптоматичне полегшення, а для розв'язання проблеми вам доведеться звернутися до лікаря.

Зелень. Вживання великої кількості зелених листових овочів не тільки корисно для вашого здоров'я, але також вважається відмінним засобом для усунення проблем з кишечником. Зелень з кожним прийомом їжі зробить вас здоровіше, запобіжить здуттю, запорам та іншим неприємним проблемам з кишечником. Початок дня зі жменьки руколи і цикорію, политих оливковою олією з лимонним соком, безперечно, допоможе вашому травленню. Від здуття допомагає капуста, шпинат, крес-салат, броколі, рукола, листова зелень з верхівки буряка, зелень кульбаби і салат ендівій.

Селера. Дієтологи одноголосно заявляють: селера - супер-їжа, особливо якщо ваш організм затримує рідину і ви часто відчуваєте себе опухлими. Експерт з питань харчових продуктів Лінда Бут вважає, що селера також чудово підходить для жінок, які страждають від здуття живота перед місячними. Це корисно для підтримання водного балансу в організмі і допомоги вашій травній системі. Хоча люди переважно використовують сік селери, дієтологи радять додавати її насіння в салат. Селера - природний сечогінний продукт, який допомагає ниркам зганяти зайву рідину.

переклад Анна Залозна

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,36550998687744-/ /-pc-/
Top