counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Творець золотого батона Януковича назвав сім'ї без трьох дітей хворими. Що мав на увазі мер Чернігова?


Переглядів: 166


Творець золотого батона Януковича назвав сім'ї без трьох дітей хворими. Що мав на увазі мер Чернігова?

Чернігівський голова і очільник наглядової ради компанії "Хліб Києва" Владислав Атрошенко потрапив у центр суспільного скандалу через свої досить спірні судження про демографічну кризу в країні.

Міркування його звелися до того, що катастрофічне зниження кількості населення в країні виправити просто - потрібно кожній родині завести по троє дітей. За логікою Атрошенка, саме тоді всі проблеми в країні буде розв'язано.

У своєму пості Атрошенко згадав про Прибалтику, "з якої після вступу в Євросоюз виїхала майже половина населення". Побідкався, що в містах України занадто мало дітей і молоді, "а в Білорусі - все з народжуваністю відмінно, як би хто не ставився до Лукашенка, бо диктатори не вічні" (що він тут взагалі мав на увазі?! - Авт).

Патріоти повинні народжувати багато дітей

Власне, якби на цьому чернігівський мер зупинився, можливо, скандалу і не було б. Але "Остапа понесло" у філософську глибину питання.

Якщо брати патріотичну складову, потрібно, щоб мінімум 3 дитини в сім'ї. Щоб дівчина і хлопець, вони виростали і знали, що якщо у них не буде 3 дітей, значить вони якісь хворі або не так, вони взагалі не українці! - видав Атрошенко

Не складно уявити шквал гнівних коментарів, які користувачі залишили під його постом. Хтось вказав, що в українок слабке здоров'я і дуже погане медичне обслуговування, інші говорять, що бідність населення не дає більшості можливості ростити в достатку навіть одну дитину, треті згадують, що в нашій країні десятки років поспіль відсутня політична стабільність.

Знайшлися й такі, які зацікавилися інтелектуальним рівнем самого мера Чернігова, інші ж відверто його тролили або ображали.

Що не так з головою у Чернігова

Можна припустити, що на філософію Владислава Атрошенка потягнуло після 1 вересня, куди, нагадаю, чиновників попросили не приходити і не перевантажувати дітей своїми промовами (так що дітям і молоді Чернігова дуже пощастило).

Не здивуюся, що і сам Атрошенко до цього часу не зрозумів, що не так сказав, бо його реакції на гнів "фейсбучний" досі немає. Але що точно зрозуміло - деякі представники влади настільки відірвані від суспільства або мають низький інтелектуальний рівень, що є, скоріше, загрозою, ніж захистом своїх співгромадян.

Припустимо, що пану Атрошенку була дарована безмежна влада у його місті розпоряджатися людьми - що б він зробив? Виходячи з його досить спрощених міркувань, можна припустити кілька варіантів:

- наказав би всім сім'ям народити по три дитини;

- у всіх, хто протестуватиме, наказав би відібрати громадянство;

- ввів би преміювання тих, хто народжував би дітей щорічно.

Чому ми занадто багато їмо і мало народжуємо

Жарти жартами, але стає страшно від того, що людина, яка не розуміє, наскільки вона ображає почуття інших людей і які дурниці говорить, керує містом обласного значення!
- В його пості немає жодного слова про те, як важко завагітніти, виносити і народити дитину - через стреси, погану екологію і смертельну медицину жінки іноді просто бояться народжувати.

- Жодного натяку на те, як важко молодим сім'ям без власного житла, часто без роботи виживати навіть удвох, не кажучи вже про те, як молоді поставити на ноги дітей.

- Жодної згадки про те, що примітивна інфраструктура міст і погане ставлення роботодавців до молодих батьків і вагітних відсувають на другий план після кар'єри народження дитини.

Погано, коли державним чиновникам потрібно все це пояснювати. І це вже другий публічний плювок в обличчя громадськості після спічу міністра соціальної політики Реви про те, "що українці занадто багато їдять".

Золотий батон і вбивство: біографічна довідка з "Вікі"

Вікіпедія нагадує нам, що Владислав Атрошенко - знатний партійний мандрівник. Він бував і в "Нашій Україні", і в Партії Регіонів і в БПП.

Під час виборів мера Чернігова у 2015 році Атрошенка звинувачували в підкупі виборців через власний благодійний фонд «Поліський оберіг». Комітет виборців України зафіксував величезну кількість виборців з паспортами зі штрих-кодами.

Журналісти вважають, що Владислав Атрошенко - творець так званого «золотого батона» Януковича вагою два кілограми. Мовляв, Атрошенко подарував його диктатору в обмін на право балотуватися в Раду від Чернігова. Також у 2004 році Владислава Атрошенка звинуватили у вбивстві людини внаслідок ДТП. Він на своєму "Мерседесі" збив на смерть 64-річного жителя села Красне. Свідки стверджують, що авто Атрошенка рухалося зі швидкістю 200 км/год.

Ну і наостанок, очевидно тепер, благо вік ще дозволяє, Владиславу Атрошенко доведеться трохи постаратися. Його сімейний стан не відповідає філософії "кожному по 3". У Атрошенко лише двоє дочок.

Аліна Тітова

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів
/-0,33773493766785-/ /-pc-/
Top