counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Абрамович розлучився з дружиною через розбіжності щодо острова


Переглядів: 222


Абрамович розлучився з дружиною через розбіжності щодо острова

Сьогодні стало відомо, що російський мільярдер Роман Абрамович розлучився з дружиною, світською левицею Дар'єю Жуковою, через різні плани на острів «Нова Голландія» в центрі Санкт-Петербурга, у який олігарх вклав близько £360 млн, повідомляє The Daily Mail.

абрамович, розлучення, Жукова, гроші, острів, санкт-петербург

Трикутної форми острів відділений від історичної частини Санкт-Петербурга трьома каналами. У планах пари було переробити його на пам'ятку для туристів. Але в якому саме вигляді - вони розуміли по-різному.

Дар'я хотіла перетворити його на міні-Ібіцу, організувавши посередині сцену для дискотек під відкритим небом. Але Роман хотів організувати на острові культурний центр, зробити з нього міні-Європу, з безліччю ресторанів і місць для відпочинку, що в підсумку і було зроблено.

Джерело, наближене до пари, повідомило, що вони кілька разів бурхливо з'ясовували стосунки на публіці, обговорюючи плани на острів. Лондонський сусід Абрамовича повідомив журналістам, що бізнесмен готував розлучення вже досить давно. Він сказав, що Роман і Дар'я протягом усього року живуть окремо. Ще одне джерело стверджує, що освічена Дар'я втомилася від статусу «дружини одного з найбагатших чоловіків планети».

Вона народилася у сім'ї батька - нафтового магната, а її мати - науковець. Навчалася в престижному американському університеті і збиралася стати лікарем, але в підсумку залишила ці плани для створення власного модного бренду одягу. Зараз вона є відомим колекціонером мистецтва, а також володіє арт-центром в Парку Горького в Москві. Дар'я також є головним редактором журналу Garagе.

Подарунки, які Роман дарував дружині, включають скульптуру швейцарського майстра Джакометті за $14 млн, а також інсталяцію з 40 картин російського художника Іллі Кабакова (вартістю $30-60 млн кожна).

За повідомленнями, подружжя розійшлося ще під Різдво, Дар'я проводила канікули в компанії американських знаменитостей, а Роман на самоті відвідував світські заходи в Росії. Поки невідомі деталі шлюборозлучної угоди, але вона вже обіцяє бути однією з найбільших в історії, адже статки Абрамовича оцінюють в £7 млрд.

Кажуть, що перша дружина Абрамовича - Ольга - отримала лише двокімнатну квартиру і два роки утримання після розлучення. Вони прожили разом лише 3 роки, з 1987 по 1990 роки. Друга дружина, Ірина, отримала £155 млн, у той час найбільші відступні у світі.

Російські юристи стверджують, що це буде дуже тихе розлучення, без судових розглядів і перебирання брудної білизни в пресі. Якщо розлучення проходитиме в англійському суді, то Даша може отримати набагато більше, ніж у Росії. Але розлучення на Заході означатиме, що деталі майже відразу будуть відомі в пресі, чого в Росії можна було б уникнути. Подружжя не хоче ділитися деталями з журналістами.

переклад Анна Залозна

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,42724895477295-/ /-pc-/
Top