counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Північна Корея готується до випробування оновлених човнових балістичних ракет


Переглядів: 78


Північна Корея готується до випробування оновлених човнових балістичних ракет

Військові сили США зафіксували «надзвичайно високий рівень» активності підводного флоту Північної Кореї, повідомляється про серію успішних запусків балістичних ракет, інформує The Telegraph.

Тільки в липні корейські збройні сили провели три навчальних запуски на території суднобудівного заводу ВМФ, про це пише американське інформаційне агентство CNN. Ще один тест був проведений на штаб-квартирі Інституту морських досліджень при Академії наук національної оборони Північної Кореї. Останнє військове навчання, проведене Північною Кореєю, показує, що їхні ракети тепер можуть досягти більшої частини території Сполучених Штатів.

Навчання організовані для перевірки системи холодного пуску, коли двигун починає працювати після відділення ракети від носія, розробленого для захисту підводного човна. Північнокорейський підводний човен класу «Ромео» також подавав ознаки «незвичайної активності» біля східного узбережжя півострова в кінці липня.

США і Південна Корея спільно спостерігали за дизельним судном вантажопідйомністю 1800 тонн, яке озброєне 14 торпедами. Підводний човен відійшов від берегів Корейського півострова на більш ніж 96 км і зайшов у міжнародні води, чого до цього не дозволяла собі жодна північнокорейська субмарина. Аналітики припускають, що Пхеньян готується до випробування оновлених човнових балістичних ракет Pukguksong-1 або потенційно нової системи.

Північна Корея вперше успішно запустила балістичні ракети з підводних човнів в серпні 2016 року, тоді вони пролетіли майже 500 км. Передбачається, що Пхеньян хоче розмістити ракетний підводний човен у Тихому океані як додаткову загрозу для Сполучених Штатів.

«Успішні випробування холодного пуску, навіть з землі, є важливим кроком у створенні бойової ракети», - сказав Ленс Гетлінг, аналітик з питань оборони і президент компанії Nexial Research Inc.

«Однак найбільша проблема для корейців - це «застарілі» і надзвичайно шумні підводні човни, що дозволяє американським, південнокорейським і японським човнам легко стежити за їхньою  діяльністю», - сказав Гетлінг.

Вважається, що у Північній Кореї налічується близько 70 підводних човнів, хоча практично всі вони - невеликі прибережні судна, призначені для проникнення агентів у Південну Корею.

переклад Анна Залозна

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
більше матеріалів
/-0,38844013214111-/ /-pc-/
Top