counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Знамениті шеф-кухарі розповіли про найбільші помилки людей на кухні


Переглядів: 110


Знамениті шеф-кухарі розповіли про найбільші помилки людей на кухні

Викидання зайвих продуктів і сліпе копіювання рецептів - видання The Independent опитало британських шеф-кухарів і зібрало найгірші помилки, що здійснюються звичайними людьми на кухні.

У цьому опитуванні взяли участь різні кулінарні майстри, що працюють у ресторанах по всій Британії, від високої французької кухні до звичайних суші.

Тілеш Чудасама - засновник і шеф-кухар лондонського ресторану індійської кухні Chai Naasto

«Мене дратує, коли люди купують дуже багато продуктів і викидають залишки. Є безліч способів цьому запобігти: розрахувати кількість продуктів на блюдо, заморозити зайве, можна поділитися стравою з другом або з тим, кому не вистачає їжі. Тільки не викидайте їжу!»

Річард Бейнбрідж - власник і шеф-кухар британського ресторану Benedicts

"Тайм менеджмент. Зазвичай люди не приділяють достатньо часу організації процесу. Всього пару хвилин потрібно витратити на те, щоб розрахувати, як і що готувати. Такий підхід зробить вашу підготовку набагато більш спокійною і приємною»

Ані Арора - шеф-кухар ресторану Nirvana Kitchen, який спеціалізується на азіатській кухні

«На мій погляд, існує 2 головні помилки на кухні: перша - кухар погано організовує процес і не встигає прибирати за собою паралельно з цим. Друга помилка, коли вивалюють занадто багато їжі на сковороду, адже це заважає всім інгредієнтам рівномірно прожаритися»

Ден Доерті - шеф-директор ресторану Duck & Waffle, що спеціалізується на британській кухні з європейськими акцентами

«Сліпе наслідування рецепту. Звичайні люди часто думають, що готування за рецептом позбавляє їх можливості імпровізувати. Наче все піде не так, якщо у них не буде потрібного виду петрушки на блюді. Але, за винятком випікання кондитерських виробів, рецепти завжди повинні змінюватися і еволюціонувати - в цьому якраз веселощі готування»

Пол Уедгвуд - шеф-кухар ресторану Wedgwood, який славиться шотландською кухнею з азіатськими нотками

«Іноді люди не пробують власну їжу в процесі приготування. Навіть якщо ви готуєте один рецепт з разу в раз, вам все одно потрібно спробувати його, щоб переконатися, що воно вийшло!»

Дейв Ранн - шеф ресторану органічної їжі Juniper Tree в Лондоні

«На роботі мене дратує відсутність уваги до деталей. Вдома - неохайність. Ніхто не хоче відразу прибирати за собою, але потрібно привчити себе робити це швидко і якісно»

Ерік Гуінард - шеф-кухар ресторану The French Table

«Мене дратує найбільш поширена помилка, коли люди погано заправляють свою їжу»

Хеміш Браун - виконавчий директор японського ресторану Roka

«Додавання інгредієнтів згідно з рецептом, а не на власний смак. Коли ви готуєте, вам потрібно постійно пробувати і підганяти рецепт під себе, можливо, змінювати заправку і самому створювати баланс смаку»


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
більше матеріалів
/-0,43657994270325-/ /-pc-/
Top