counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

За російським скандалом Трампа-молодшого стоїть «майстер компромату» Чайка, який привів Путіна до влади


Переглядів: 61


За російським скандалом Трампа-молодшого стоїть «майстер компромату» Чайка, який привів Путіна до влади

У червні минулого року Дональд Трамп-молодший провів таємну зустріч з російським юристом Наталією Весельницькою, на якій вона обіцяла передати йому компромат на Гілларі Клінтон і її російські зв'язки. Вважалося, що отримана інформація допоможе Дональду Трампу перемогти на виборах, розповідає The Independent..

Автором інформації багато хто вважає Юрія Чайку, Генерального прокурора Російської Федерації. На пострадянському просторі Чайку знають як майстра компромату.

Саме його вважають причетним до публікації в кінці 90-х непристойного відео, на якому голий чоловік був знятий у ліжку з двома жінкам. Чоловіком виявився Юрій Скуратов, колишній Генеральний прокурор РФ, який розслідував корупційні махінації Бориса Єльцина і його соратників. Таким чином, він допоміг утриматися Єльцину при владі і привести Путіна як свого наступника, а також відкрив собі шлях на посаду Генпрокурора.

Після вступу на посаду Чайка підтвердив справжність відео, стверджуючи, що воно є основою для розслідування. Державні телеканали висвітлювали скандал 24 години на добу, хтось навіть взяв інтерв'ю в однієї з дівчат.

У поточній справі зустріч організував Роб Голдстоун (прес-аташе олігархів Агаларових), написавши Дональду-молодшому, що Весельницька передасть йому інформацію від Чайки і що інформація буде компроматом на Клінтон.

Дональд Трамп-молодший заявив, що інформація, запропонована Весельницькою «не мала сенсу і була нісенітницею». Весельницька  ж сказала, що двоє інших учасників зустрічі - зять Трампа Джаред Кушнер та глава його передвиборної кампанії Пол Манафорт - не брали участі в діалозі.

Втім, що ж саме росіянка передала Трампу - невідомо. У той час Чайка намагався боротися з антиросійськими санкціями, які ввели в США, а також з Законом Магнітського, що дозволяє персональні санкції на адресу осіб, що відповідають за порушення прав осіб у Росії.

За Законом Магнітського він боровся шляхом дискредитації його автора - Вільяма Браудера. Він нібито мав дані про ухилення від сплати податків підприємцями, які підтримують Демократичну партію США, в числі яких був і Браудер.

Але політична кар'єра Чайки показує, що він і сам "попадався в свої ж капкани". На посаді Генерального прокурора він зробив помилку, намагаючись розслідувати корупційні схеми в ФСБ. За що в 2007 році Путін відібрав у нього повноваження розслідувати злочини вищих чинів держави, передавши їх Слідчому комітету. Після чого стали відомі компрометуючі подробиці з його життя.

У 2011 році Слідчий комітет звинуватив Артема Чайку - сина Генпрокурора - в покриванні незаконної роботи гральних будинків у Підмосков'ї.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,82158780097961-/ /-pc-/
Top