counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

В Європу потягом. Куди зможуть поїхати українці і скільки це коштуватиме


Переглядів: 396


В Європу потягом. Куди зможуть поїхати українці і скільки це коштуватиме

З 24 червня "Укрзалізниця" вводить пряме залізничне сполучення з Болгарією за маршрутом Київ - Варна. Про це повідомила прес-служба підприємства. З 15 червня потяг уже курсує зі Львова до Варни.

«Причіпний вагон відправлятиметься з Києва у складі поїзда №50 Київ - Трускавець 24 червня, 4, 16 і 28 липня, 9, 19 і 27 серпня о 20:12 за київським часом. Зі Львова цей причіпний вагон курсуватиме в складі поїзда № 451/1004 Мінськ - Варна - Мінськ. Прибуття в Варну через добу о 10:30 за місцевим часом», - наголошується в повідомленні.

Читайте також: Кордони відкриють

поїзди до Європи, Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Молдова, Болгарія, Укрзалізниця, вартість квитка, поїздом до Європи

Орієнтовна вартість квитка в один бік з Києва становить 2840 грн, зі Львова - 2500 грн. Вартість квитків за кордон прив'язана до курсу валют, тому може варіюватися.

Болгарія не єдина країна, куди українці можуть поїхати поїздом. Україна вже має пряме залізничне сполучення також з Польщею, Словаччиною, Чехією, Угорщиною, Молдовою, Румунією.

Найчастіше потяги з України їздять до Польщі - щодня три поїзди. Так дорога з Києва до Перемишля займе майже шість з половиною годин, а коштуватиме це приблизно 400 грн. А ось зі Львова доїхати до Перемишля можна лише за 172 грн.

поїзди до Європи, Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Молдова, Болгарія, Укрзалізниця, вартість квитка, поїздом до Європи

Дістатися залізницею до Варшави буде значно дорожче. З Києва квиток коштує 2355 грн. Ще один потяг курсує зі Львова до Вроцлава, а вартість проїзду становить 1800 грн.

Ще дорожче буде доїхати до столиці Чехії. Вартість квитка з Києва до Праги - 2900 гривень, а тривалість поїздки більше 32 годин. Цей поїзд курсує щодня і зупиняється в Вінниці, Хмельницькому, Тернополі, Львові та Чопі.

поїзди до Європи, Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Молдова, Болгарія, Укрзалізниця, вартість квитка, поїздом до ЄвропиДістатися поїздом українці можуть і в столицю Словаччини - Братиславу. З Києва квиток коштує 2145 гривень, а дорога займе 30 годин. Їздить поїзд щодня, крім четверга і п'ятниці.поїзди до Європи, Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Молдова, Болгарія, Укрзалізниця, вартість квитка, поїздом до Європи2150 грн доведеться віддати за поїздку поїздом з Києва до Бухареста, столиці Румунії. Дорога займає 27 годин. Але курсує поїзд лише один раз на тиждень по п'ятницях.поїзди до Європи, Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Молдова, Болгарія, Укрзалізниця, вартість квитка, поїздом до ЄвропиТеж не дуже дешево буде з'їздити поїздом до Угорщини. Квиток Київ - Будапешт обійдеться пасажиру в 1900 грн, а Львів - Будапешт - 1370 грн. Поїзд ходить щодня через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Чоп і Хайдусобосло.поїзди до Європи, Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Молдова, Болгарія, Укрзалізниця, вартість квитка, поїздом до ЄвропиВ «Укрзалізниці» відзначають, що в 2017 році для того, щоб потрапити в країни ЄС, залізницею скористалися 34,5 тисячі українців.

І експерти, і представники «Укрзалізниці» вважають, що вартість квитків навряд чи буде знижуватись, оскільки міжнародні перевезення повинні окупати себе. Водночас в українського монополіста запевнили, що мережа залізничних сполучень з ЄС буде розширюватись.

Тетяна Стець

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
більше матеріалів
/-0,4289608001709-/ /-pc-/
Top