counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Що відомо про загиблу в Росії учасницю шоу про екстрасенсів Ілону Новосьолову


Переглядів: 756


Що відомо про загиблу в Росії учасницю шоу про екстрасенсів Ілону Новосьолову

У Росії наклала на себе руки фіналістка 6-го і 7-го сезонів російської «Битви екстрасенсів», учасниця тамтешнього реаліті-шоу «Битва найсильніших. Екстрасенси ведуть розслідування» Ілона Новосьолова. Смерть дівчини викликала певне розгублення у лавах її прихильників (а таких виявилося чимало). Адже здавалося б - екстрасенси начебто повинні передчувати небезпеку і мати змогу обійти її.

Як повідомили правоохоронці Москви, Ілона Новосьолова випала з вікна орендованої квартири ввечері 13 червня. Поки неясно, чи було падіння результатом нещасного випадку, чи дівчина навмисно звела рахунки з життям. Російські журналісти навіть роздобули відео, на якому видно, що за годину до трагедії дівчина купувала алкоголь у місцевому супермаркеті. Однак це може якраз говорити про те, що все в житті йшло як завжди, а не про те, що вона збирається через годину померти.

За день до трагедії Ілона посварилася зі своїм коханим і він вирішив виїхати з Москви до Челябінська. Вона нібито намагалася "умовити чоловіка залишитися, випивши алкоголь, посварилася з ним і жартома злізла на огорожу балкона, щоб налякати. Але не втрималась і зірвалася вниз», - заявило джерело в правоохоронних органах Москви.

Відзначається також, що смерть дівчини сталася на очах у її матері, яка нещодавно приїхала до неї в гості. Життя дівчини, яка називала себе екстрасенсом, було сповнене скандалів і неймовірних перипетій. Почати з того, що і вона, і її молодий чоловік вважали себе трансгендерами і обидва зробили операцію зі зміни статі.

Слава прийшла до дівчини після російської «Битви екстрасенсів». Але її дитинство і юність пройшли в російському місті Павловський Посад, де вона народилася 2 листопада 1987 року. Дівчина стверджувала, що пам'ятала момент появи на світ. У школі в Ілони постійно виникали конфлікти з однокласниками і вчителями. Зрештою з 12 років дівчинку попросили вчитися вдома.

Дівчина стверджувала, що в дитинстві бачила в дзеркалі померлу бабусю, спілкувалася з духами померлих і від них вона "дізнавалася про минуле, сьогодення і майбутнє". Що звучить особливо дивно, враховуючи причину її смерті - безглузде падіння з балкона.

У 2008 році під час участі в «Битві екстрасенсів» дівчина дійшла до фіналу, але відмовилась від подальшої боротьби, мовляв "дУхи зажадали припинити, погрожували їй смертю". У своїх ритуалах Новосьолова користувалася старовинними картами, магічними атрибутами, як то чорні свічки або засушена лапка козулі.
Уже через рік дівчина знову з'явилася у цій же програмі, але знову програла, навіть попри те, що показала набагато більш високі результати. Наприклад, легко визначила людину за закритим паспортом, знаходила заховані в схованках речі і вказувала причину загибелі людей, яку пізніше підтверджували слідчі органи.

  

Ілона Новосьолова, екстрасенс, медіум, ясновидиця, смерть, правоохоронці, Битва екстрасенсів, зміна статі

Жизнь внезапно обретшей славу Илоны Новоселовой превратилась в череду странных событий. Например издание Dni.Ru со ссылкой на подругу Илоны – экстрасенса Кажетту Ахметжанову, написало, что та на самом деле была мужчиной, а пол сменила "по велению потусторонней силы, которая вселилась в девочку в 13-летнем возрасте".

Життя Ілони Новосьолової перетворилося на низку дивних подій. Наприклад видання Dni.Ru з посиланням на подругу Ілони - екстрасенса Кажетту Ахметжанову, написало, що та насправді була чоловіком, а стать змінила "за велінням потойбічної сили, яка вселилася в дівчинку в 13-річному віці".

Нібито саме після операції у молодої людини, яка стала дівчиною, почалися проблеми з психікою, її мучили фантомні болі. Новосьолова впала в депресію, яка з часом тільки погіршувалася. Вона нібито пошкодувала про вчинене і розчарувалась у своєму рішенні.

У колі колег Ілону Новосьолову не любили, бо та займалася тільки чорною магією, завдаючи людям шкоди і страждань. Змінити рід занять дівчина не бажала, навіть попри вмовляння друзів. Негативно про Ілону говорила колега-екстрасенс Дарія Воскобоєва. Вона заявила, що сумний кінець був очікуваний. Інший же її партнер з телезйомок заявив mk.ru, що «в житті вона була як дитина - дуже добра і відкрита...» 

У соцмережах думки користувачів розділилися. Одні висловили скорботу у зв'язку із загибеллю, на їхню думку, "талановитої, неординарної людини, чия діяльність приносила користь людям", а інші частина обурюючись згадує про «сатанинські обряди», неприйнятність застосування так званої чорної магії.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Прийнято вважати, що для досягнення щастя необхідно докладати багато зусиль Насправді, достатньо робити кілька....
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен....
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
більше матеріалів
/-0,40780401229858-/ /-pc-/
Top