counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Топ-5 найбільш очікуваних кінопрем'єр червня


Переглядів: 83


Топ-5 найбільш очікуваних кінопрем'єр червня

1. Диво-жінка. Прем'єра в українських кінотеатрах - з 1 червня. Режисер - Петті Дженкінс. У головних ролях: Галь Гадот, Девід Тьюліс, Робін Райт, Кріс Пайн, Конні Нільсен. Старий добрий образ з коміксів знайшов нове втілення. Цього разу автори вирішили розповісти глядачам, ким була Диво-Жінка раніше. Виявляється, звуть її Діана, вона - принцеса амазонок, непереможний воїн. Але коли на берегах її світу, відгородженого від зовнішнього, розбивається американський літак, а пілот розповідає їй про жахи війни, яка бушує в зовнішньому світі, Диво-Жінка вирішує вступити у війну. Вона вирішує, що її призначення - побороти фашизм.. 

2. Його собаче діло. Прем'єра в Україні - 8 червня. У головних ролях: Брюс Вілліс, Джейсон Момоа, Джон Гудман, Томас Міддлдітч, Фамке Янссен, Адам Голдберг, Елізабет Рьом, Стефані Сігман, Вуд Гарріс, Кел Пенн.

Режисери - Марк Каллен, Робб Каллен, вони ж - і сценаристи. Дія фільму розгортається в Лос-Анджелесі. Професійне і особисте життя головного героя зіпсувалося, бо його улюбленця - барбоса Бадді вкрали бандити і вимагають від чесного детектива виконувати всі їхні вказівки. Але одночасно на героя Брюса полює ще і банда вимагачів боргів. Якщо додати, що в фільмі Вілліс знявся і оголеним, то інтрига стане ще більше.

3. Тачки 3. І знову найзнаменитіший гонщик всіх часів Блискавка МакКвін у справі! Він все ще переможець всіх гонок, але перемоги даються йому з великими труднощами, і він відчуває, як у спину дихають суперники. Блискавку МакКвіна чекають захоплюючі пригоди, де він зустріне нових друзів, а також зрозуміє, що не тільки швидкість і потужність мотора роблять гонщика чемпіоном.

Режисер - Брайан Фі, в прокат в Україні фільм виходить з 15 червня.

4. Трансформери: Останній лицар. Це вже п'ята частина знаменитого фільму про робоботів. Режисер - Майкл Бей. У головних ролях: Лора Геддок, Марк Волберг, Джемма Чан, Джон Гудман, Ізабела Монер, Ентоні Гопкінс, Джош Дюамель, Стенлі Туччі, Софія Майлс, Сантьяго Кабрера.

Люди ведуть війну з Трансформерами, але Оптимус Прайм зник! Ключ до порятунку світу людей ховається в далекому минулому Прайма, адже він причетний до того, що земля опинилася на грані загибелі. Як завжди команда рятувальників виглядає вельми еклектично - Кейд Єгер, Бамблбі, англійський лорд і професор з Оксфорда. Вистоїть лише один світ: їхній або людський. Прем'єра фільму - 22 червня.

5. Нікчемний Я. 3-тя частина. Чи потрібно описувати мульт, герої якого у попередніх двох серіях смішили до кольок? Мабуть - ні, але будьте готові, гряде третє пришестя. Багатодітний суперагент, фатальна красуня, міньйони, звичайно, а ще - неочікуваний братик головного героя. Вони будуть правити світом, обіцяють творці мультфільму. Прем'єра в Україні - 29 червня.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
більше матеріалів
/-0,26258492469788-/ /-pc-/
Top