Центральний блогер на Росії, глава російських тиктоківських військ і за сумісництвом керівник одного з регіонів на Росії рамзанкадиров, виступаючи зі своїм черговим видосиком відкрито визнав, що Росія розв'язала загарбницьку війну в Україні.

Почав він свою полум'яну промову розповідями про "західні провокації", стверджуючи, що ніякої ганебної втечі російського воїнства немає, що це тонка тактика і стратегія. Добре, що не назвав ці "маневри" російської армії вбивць, ґвалтівників та мародерів "негативним наступом".

"Під час проведення СВО ми ніде і нікуди не відступаємо"

Далі він почав суперечити сам собі, бо розповівши вище про тонку тактику зі стратегією, відразу перейшов до панічного вкидання наративу, до якого готують російських громадян - загальної мобілізації, закликаючи бункерного карлика оголосити на Росії військовий стан.

"Щодо проведення спецоперації, це все давно перейшло у військові дії. Якщо мене запитати, я б оголосив військовий стан і використав усі можливості для того, щоб швидше закінчити з цими нечистями... Якщо хтось хоче, треба не чекати, поки керівництво держави оголосить мобілізацію , ми всі повинні мобілізуватися, кожен регіон має дати ті сили та засоби, які у них є, ті можливості, які вони мають. Запропонувати те, чим вони можуть сьогодні підтримати наших військових", - сказав рамзанкадиров.

Він зазначив, що готовий відправити в Україну дев'ять тисяч своїх куплених "добровольців" та запевнив, що його підрозділи продовжать бойові дії в Україні, навіть якщо Росія закінчить "спецоперацію". І не приховуючи, визнав, що росія розв'язала війну на знищення українського народу.


"Я всім своїм командирам, які знаходяться на території України і які знаходяться вдома і мають виїжджати, сказав, що якщо спецоперація закінчиться, наша війна з цими шайтанами не закінчиться. Ми повинні їх знищувати".

Ми почали з ними війну не для того, щоб відступити чи поступитися. Ми у виграші, навіть якщо загинемо – у раю будемо. Виграємо - у раю житимемо, у земному раю", - сказав рамзанкадиров.