counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Кого супроводжуватиме удача: гороскоп Павла Глоби на березень


Переглядів: 808


Кого супроводжуватиме удача: гороскоп Павла Глоби на березень

Прийшла пора навчитися довіряти внутрішньому голосу. Це буде не просто інтуїція, а справжнісінький голос Всесвіту всередині нас. Потрібно спробувати йти на поклик серця в будь-яких непростих ситуаціях. Удача також не залишить тих, хто намагатиметься побачити себе з боку, стане більш самокритичним.

Овен
Для Овнів місяць може початися з проблем у коханні. Часто відзначатиметься поганий настрій і його постійні перепади. Справитися з цим допоможуть п'ять корисних способів. Астрологи радять не забувати про те, що позитивні думки завжди розв'язують більшість життєвих негараздів, бо негатив приходить з сумнівів, страхів і образ. Негативні емоції будуть породжуватися багатьма джерелами, яких варто позбуватися. Це можуть бути неприємні справи, люди, події.

Друга половина місяця пройде під егідою успіху і великої удачі в фінансових справах. Овнам також вдасться налагодити відносини з другою половинкою або знайти кохання. Планети і зірки в березні можуть зробити життя представників цього Знака більш приємним і впорядкованим, а самих Овнів - більш відповідальними.

Телець
Тельцям у березні астрологи радять зробити енергетику будинку позитивною. Для цього важливо позбутися непотрібних речей і зробити генеральне прибирання. Будинок - місце сили для представників цього Знака. У березні добре буде працювати вдома, відпочивати і запрошувати гостей. Зовсім не обов'язково вирушати кудись далеко в пошуках щастя і спокою, адже воно поруч.

Найпростіше буде знайти удачу в справах, пов'язаних із любов'ю і відносинами. Люди будуть схильні до спілкування з Тельцями. Це означає, що можна зайнятися пошуками другої половинки, знайомствами, рішенням якихось нагальних проблем спільними зусиллями. На роботі командний дух також виявиться вельми позитивним. Тельцям варто почати допомагати оточуючим людям, забувши про егоїзм.

Близнюки
Позитивне положення зірок і планет відкриє Близнюкам очі на багато процесів, що відбуваються навколо них . Їм буде простіше зрозуміти чужі слова і вчинки. Це означає, що можна зайнятися зміцненням дружби або кохання. Близькі люди гідно оцінять подарунки і компліменти від Близнюків. Варто допомагати, але не потрібно перетворюватися на альтруїстів. Потрібно знаходити час і для своїх інтересів.

Також березень сприятливий для навчання, духовного розвитку. Існує п'ять способів впливу на підсвідомість, які зможуть допомогти Близнюкам винести для себе важливий урок, навчитися чогось, поставити перед собою нові важливі цілі і завдання. Запрограмувати себе на успіх набагато простіше, ніж здається на перший погляд.

Рак
Раків у середині березня можуть захлеснути негативні емоції і спогади, що зневірять їх. Замовляння від туги і страхів допоможуть Ракам зберегти удачу навіть у найбільш несприятливі дні. Загалом же місяць стане часом навчання, отримання нових знань і досвіду. Представникам цього Знака потрібно більше уважності і сильне бажання рухатися вперед.

Багато уваги в березні зажадають фінансові справи і домашні клопоти. Однак не варто забувати про сім'ю і друзів - їм може знадобитися підтримка.

Лев
У березні Левам варто обмежити витрати на особисті задоволення і менше ризикувати. Авантюризм може призвести до негативних наслідків. Швидко залучити удачу в будь-якій неприємній ситуації допоможуть три перевірених способи. Також варто частіше звертати увагу на поради оточуючих і здоровий глузд.

У березні до Левів прийде натхнення і мотивація, але цього недостатньо для приголомшливого успіху. Людині потрібні ресурси, цілі. На одних амбіціях на початку весни далеко не заїдеш, тому представникам цього Знака варто вибирати шлях правильно. Якісь справи зажадають термінового завершення, тому перші пару тижнів краще присвятити саме їм. В іншому випадку вони почнуть тягнути Львів на дно.

Діва
Дівам варто зайнятися своїм здоров'ям. У цьому їм допоможуть помірні фізичні навантаження, а також відмова від семи почуттів і емоцій, які руйнують здоров'я і позбавляють людей удачі. Представникам цього земного Знака краще частіше перебувати на свіжому повітрі. Варто трохи обмежити нові знайомства, тому що люди будуть вкрай нестабільними і динамічними, як і все навколо в такий час.

Дівам варто дотримуватися порядку в будинку, в справах, на роботі, а також у своїй голові. Не варто впадати у відчай, зіткнувшись із труднощами. Правильно сприймаючи проблеми, Діви зможуть стати сильнішими. Ближче до кінця місяця представники цього Знака можуть стати дуже запальними, тому краще не вступати в конфлікти.

Терези
Терезам успіх подарує сила позитивного мислення. Воно допоможе їм зберегти віру в себе, а також залучити більше удачі в любовній або діловій сфері життя. Головне - не сам факт наявності негараздів, а ставлення людини до цих подій. Життя в березні може бути наповнена різними подіями, тому варто запастися терпінням.

Корисною буде підвищена активність у сфері кохання. Енергетика Терезів виявиться слушною для романтики, побачень і знайомств. Деяким представникам цього Знака Всесвіт подарує можливість повернути старі відносини. Можна дати людині другий шанс, пробачити її, або ж попросити ще раз вибачення за свої колишні помилки.

Скорпіон
Скорпіонам варто побоюватися енергетичного виснаження - з ним треба боротися з першого дня весни. Якщо цього не робити, то представників цього Знака може захопити найсильніша втома і поганий настрій. Всі справи варто вести розмірено і обережно, щоб не порушити нормальний хід подій. Зараз Скорпіонам слід плисти за течією і насолоджуватися життям.

Березень ідеально підходить для відпустки, подорожей і поїздок в інші країни. Для серйозних змін або важливих проектів на роботі це не найкращий час. Варто зайнятися простими і зрозумілими справами: прибиранням будинку, покупками, повсякденними завданнями. Краще сфокусувати увагу на тих справах, які не вимагають великих витрат енергії.

Стрілець
Шлях до гармонії буде лежати через позбавлення від образ. Можливі проблеми у відносинах і сварки з близькими людьми. Навіть найкращі друзі, колеги і знайомі можуть розчарувати Стрільців.

 Це час, коли доля підносить не найбільш приємні сюрпризи. Настав час для самоаналізу і роботи над помилками. В амурних справах така порада виявиться найбільш корисною. Занадто активні планети можуть призвести до духовного хаосу, появи жадібності.

Козеріг
Планети покращуватимуть кмітливість Козерогів. Швидкість і ефективність мислення помітно збільшиться, що принесе представникам цього Знака багато нових можливостей. Козероги зможуть краще розрізняти правду і брехню, щирість і фальш. Це прекрасний час для нових знайомств, для початку відносин, для пошуку нової роботи.

Козерогам варто виділити трохи часу для близьких людей, подбати про них, надати допомогу або піднести подарунок. Всесвіт покаже світу головні достоїнства людей цього Знака. Це буде вкрай позитивний час, коли неможливе стане можливим.

Водолій
Березень варто присвятити пошукам кохання, тому що зірки посилять харизму і чарівність Водоліїв. Ворожіння на любовну сумісність по імені допоможе Водоліям зрозуміти, чи підходить та чи інша людина на роль другої половинки. Вплив космосу на життя Водоліїв буде вкрай позитивним, тому не варто плисти за течією: необхідно взяти свою долю в свої руки.

У березні важливо фокусувати увагу на особистих проблемах. Заздрість та інші негативні емоції стануть руйнівними і відштовхнуть удачу від Водоліїв.

Риби
Місяць відзначиться для Риб великим сплеском удачі та позитивних емоцій. Представникам цього Знака вдасться зрозуміти, чого вони насправді хочуть від життя. Зірки і планети відкриють їм очі на все, що відбувається навколо, в тому числі на проблеми, через які від Риб вислизає успіх. Можливо, доведеться проаналізувати найближче оточення, скоротити спілкування з негативними особистостями і заздрісникам.

Березень буде дуже сприятливим для роботи будь-якого типу - фізичної, інтелектуальної, творчої. Головне - бачити свої цілі і не відступати від них ні на крок. Необхідно зберігати свої життєві принципи і відстоювати їх за всяку ціну. Злободенні проблеми краще не переносити на кінець кожного з чотирьох тижнів березня. Краще вирішувати все найголовніше по понеділках.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-1,237184047699-/ /-pc-/
Top